WIZZ AIR 12

• 64 600
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
  • До морето
През годините  WizzAir са обявявали намалението за Рожденния им ден от 16 до 19 май, като
понякога  е било само на 16-ти, а  друг път на 17-19.05.
За датата, която ме интерсува, цената днес е намалена с 20%  спрямо вчерашната.

А за моите дати цените даже са вдигнати  Confused

# 706
Не се ядосвай,бели кахъри... Peace

И аз съм пила студена вода за два билета с Уиз,добре,че не бях метнала и багаж,че глътките щяха да са ми още  по-трудни Mr. Green

# 707
  • Luxemburg
Mirena, има смисъл да звънне в Бг ако ще пътувате до там. Във вашия случай можете само до Италия и Румъния да звъннете. Аз бих звъннала още веднъж до Италия да се пробвам. Може пък на по благосклонен човек да попадна. А и така и ще пиете една студена вода едва ли 5€ ще ви бъркат толкова. Нискотарифните компании са кофти работа, цакат те откъдето могат. Но Уиз не са от най-лошите, има и далеч по-кофти. Успех и дано има положителна развръзка.

# 708
  • Италия
ronicat, за да не спамя излишно, помествам коментара си по този начин:

Скрит текст:
Благодаря ти за отношението!   bouquet
Ясно е, че с нискотарифните компании човек трябва да има едно на ум, но в случая мен ме хвана яд за въпросните общо 4 евро за преместването на детето от скута на баща й в моя. За багажа го очаквах, но това ми дойде в повече. Така да ме работят на дребно ме дразни и това си е. Още повече, че след като подобен принцип даже не съществува в общите им условия, си позволяват да импровизират, както им дойде и то без да е нужно някой от компанията да си мръдне пръста за каквото и да било.  Както и да е, някой от Уиз ще изпуши кутия цигари за наше здраве  Mr. Green
Дано поне със споделянето на ситуацията тук съм помогнала на някой друг макар, че  никой не е застрахован от възникването на независещи от него обстоятелства, които ще го накарат да откаже полета си.

# 709
  • София
Имаше случаи, когато се получаваха обратно парите за билет, ако не е използван по основателна причина(например заболяване).

# 710
Застраховки нещо? Някои (не знам дали всички) български кредитни карти включват застраховка при пътуване, когато билета се купи с тях. Може да проверите какво се включва

# 711
  • Италия
neuromancer, благодаря за идеята   bouquet, обаче и тя не ни "топли". Картата, с която плащахме не е българска, а не е и кредитна, т.е. няма включени застраховки.
geos, според това, което четох в Общите условия на Уиз, пари връщат само при смърт в семейството. Нашият случай не е такъв, въпреки че мм няма да тръгне с нас заради животоспасяваща операция, която ще правят на майка му /свекърва ми/.
Както и да е, той откри негов близък роднина, който работи на летището в Неапол и мисли, че ще намери поне някакво частично решение на въпроса. Да видим...

# 712
Здравейте! Отново пиша аз! След като закупя билетите, може ли да ми обясните как се осъществява плащането и цялата по-нататъшна процедура?
Благодаря Ви!

# 713
Здравейте! Отново пиша аз! След като закупя билетите, може ли да ми обясните как се осъществява плащането и цялата по-нататъшна процедура?
Благодаря Ви!

Когато купуваш билетите, прочитай внимателно какво/къде слагаш отметки и гледай цената.
След като финализираш(почти) покупката те питат как искаш да платиш - възможностите са по банков път или с карта. Разлика в цената няма, просто при банковото плащане имаш възможност да платиш и размислиш до 24 часа, а при картовото плащане - сумата се изтегля веднага.

Следва полета - от 30 дни до 3 часа преди полета имаш възможност да се чекирай он-лайн(безплатно е, а чекирането на гише се плаща). Чекираш се и заедно с багажа(безплатен е само малък салонен багаж), разпечатваш си бордните карти и отиваш на летището(разбира се с документ за самоличност).
Багаж може да се добавя и допълнително, но за него се плаща само с карта.

# 714
А мога ли по-късно (примерно 2 седмици след закупуването на билетите) да си заплатя багажа или трябва да е едновременно с купуването на билетите?

# 715
  • Beyond the stars
А мога ли по-късно (примерно 2 седмици след закупуването на билетите) да си заплатя багажа или трябва да е едновременно с купуването на билетите?

Багаж може да се добави по всяко време преди чекиране  Peace

# 716
Много Ви благодаря за ценната информация!

# 717
  • София
Аз продължавам с глупавите въпроси...
Някой членува ли в Дискаунт клуба на Уиз? В описанието на услугата пише следното: "Гарантирана отстъпка от 20 лева на еднопосочен полет на всички цени, надхвърлящи 19.99 лева, по всяко време през едногодишното членство..."
Това означава ли, че, ако купя двупосочен билет, отстъпката ми не важи? Или ще важи за целия билет, стига цената в едната посока да надвишава 19.99 лв?  Thinking

# 718
Ще имаш отстъпка 20 лв в едната и 20 лв в другата посока

# 719
  • София
Ще имаш отстъпка 20 лв в едната и 20 лв в другата посока

Hug
Значи излиза, че още с първия полет ще си изплатя картата, ако купя билет за мен и за придружител  Crazy
А ако има допълнителни отстъпки (както се надяваме сега за РД на Уиз), те сумират ли се с тези от картата или тя не дава преференции върху вече промоционални цени?

Общи условия

Активация на акаунт