Туристическа виза за САЩ

• 102 945
  • 781
  •   1
Отговори
# 600
Утре 20.06 имаме час за интервю, детето ми на 5, което също кандидатства задължително ли е да присъства? Какво мислите дали е по -добре да го вземем....?

# 601
Малко може би тъп въпрос:
Като си разпечатвам бланката, с която ще отида да платя в ДСК, трябва ли за всеки отделна бланка или може да платя наведнъж за тримата?
Нали и за дете се плаща таксата?

Благодаря Simple Smile

# 602
  • Sofia
Малко може би тъп въпрос:
Като си разпечатвам бланката, с която ще отида да платя в ДСК, трябва ли за всеки отделна бланка или може да платя наведнъж за тримата?
Нали и за дете се плаща таксата?

Благодаря Simple Smile

Трябват отделни бланки за всеки кандидат. Такса се дължи и за дете.

Утре 20.06 имаме час за интервю, детето ми на 5, което също кандидатства задължително ли е да присъства? Какво мислите дали е по -добре да го вземем....?

Ние ходихме с детето (малко по - голямо, но все пак дете).

Относно одобрението , аз също смятам, че решението е предварително взето , ако не 100%, то в голяма степен. Всички допълнителни документи се предоставят 10 мин. преди интервюто , а консула в това време интервюира някой друг, т.е. представете си какво и колко може да види. Информация може да нямат за банкови сметки, но достъп до много друга имат, а и наличността по сметката за мен не означава нищо, мога да събера спестяванията на всички роднини и приятели и да си напълня сметките.

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 01:56 от Shantal

# 603
  • София
Вие  с тези "банкови сметки" ме хвърлихте в туш. Нито веднъж не съм носила такова нещо. Извлечение съм вадила само и единствено за университета, в който приеха да кара МВА големият ми син, за да докаже, че има достатъчно средства за да си  плати такса обучение.

# 604
Минахме, одобриха ни цялото семейство, сега ще чакаме визите да видим...!

# 605
Минахме, одобриха ни цялото семейство, сега ще чакаме визите да видим...!
Честито

# 606
Стефи, приятно пътуване и престой ви желая!

Последна редакция: ср, 21 юни 2017, 22:28 от ⅞ ...and Happily Ever After

# 607
  • София-Младост
Здравейте, как стои въпросът със студентските визи за обучение? За целия период на обучение ли ги издават или всяка година се кандидатства наново? Вариант за отказ има ли при тях?
Имам питане и за самолетния билет...с две прекачвания ще е, едното вероятно Виена или Мюнхен, а другото Вашингтон, Хюстън, Денвър...до Сан Антонио, Тексас. Казаха ми, че престой от час и половина в Европа е достатъчен  newsm78 Но в САЩ вече се минава през имиграционните служби и там може да се чака и три часа...което значи, че вероятността да се изпусне полета е голяма...как се процедира, какво следва?

# 608
  • София
Здравейте, как стои въпросът със студентските визи за обучение? За целия период на обучение ли ги издават или всяка година се кандидатства наново? Вариант за отказ има ли при тях?
Имам питане и за самолетния билет...с две прекачвания ще е, едното вероятно Виена или Мюнхен, а другото Вашингтон, Хюстън, Денвър...до Сан Антонио, Тексас. Казаха ми, че престой от час и половина в Европа е достатъчен  newsm78 Но в САЩ вече се минава през имиграционните служби и там може да се чака и три часа...което значи, че вероятността да се изпусне полета е голяма...как се процедира, какво следва?

В Европа час и половина е ОК. Най-дълго "разпитват" на летището в Амстердам, на всички останали не се губи никакво време.

Прекачването вътре в САЩ: на имиграционните ще чакате най-много час. Обикновено имат 50 гишета на терминал за имиграционни "офицери", от които работят 20-25. При по-голямо струпване отварят повече гишета.

# 609
  • София-Младост
Sharky*  bouquet
Толкоз информация погълнах покрай това пътуване...

# 610
В Европа и 45 минути престой съм имала, но в САЩ, ти трябват поне 2 часа, особено при първо влизане. Няма да си изтървеш самолета, но ще се тревожиш, а на тях не им пука, хич.
Подбери си билет, на теб да ти е спокойно.

# 611
Имайте предвид, че трябва да си вземете багажа и да го чекирате за вътрешния полет.
Няма такова нещо като "няма вариант за отказ". Нали всеки терорист ще се пише студент.

# 612
  • Sofia
Имайте предвид, че трябва да си вземете багажа и да го чекирате за вътрешния полет.

Няма ли опция за чекиране до крайната дестинация, както в целия остал свят?

# 613
  • София

Няма ли опция за чекиране до крайната дестинация, както в целия остал свят?
Не.

# 614
Малко се оплетох.
След като попълних формулярите за всеки член на семейството поотделно, после прикрепих към мен, че ще кандидатстваме трима за интервюто, запазих час за интервю само на мое име, нали така?  Детето под 14 не се явява, нищо, че е прикрепено и то към интервюто?
Нещо друго правя ли да потвърждавам или направо отивам сутринта в насроченият ден?

И кое точно си разпечатвах, освен последната страница със снимката и данните, да разпечатам ли и тази с бар кодовете?

Интервютата може ли на български да се водят?  

Общи условия

Активация на акаунт