Север-Юг (Кузей- Гюней) от 14 януари по БТВ - тема 4

• 41 305
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
да ви следя  Heart Eyes

# 31
А сега един страхотен клип за нашия филм ... много го обичам!Поздрав за всички, които харесват Север Юг и двойката Джемре Кузей! Heart Eyes Hug Heart Eyes
Скрит текст:

Хубав ден, мили дружки! До довечера! Hug
K_N  Hug welcome  bouquet

# 32
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Фенче,  love001
Много ти благодаря за това клипче!
Любимият ми момент - когато ковна една главичка на фукльото!
И точно това, което харесах в тази двойка - нежността! Много нежност има в тази любов, много.
 И другото - това, което най-много харесвам у един мъж - желанието да закриля любимата и да я пази от всичко лошо.

Може Джемре да не е красива във всички моменти и когато плаче да й се подуват очите и устата, може да е клептоманка и да върши глупости - обаче Кузей я обича и е готов да умре за нея. Е, не мога  да се противопоставя аз на такава любов. Мога само да завиждам...

# 33
Снощи ,Гюлтен отново ме подразни
Място не можеше да си намери от факта ,че дъщеря и разговаря с Кузей
То не беше  висене на вратата ,то не бяха подвиквания и подканяния
Ами какво е виновен Кузей за разпадането на връзката между двамата.Та той и е приятел от детинство ,не е нормално да го подминава и да не говори с него.Той няма вина за станалото
Гюлтен не може да иска от дъщеря си да игнорира цялото семейство и да се държи с тях като с непознати

# 34
Снощи ,Гюлтен отново ме подразни
Място не можеше да си намери от факта ,че дъщеря и разговаря с Кузей
То не беше  висене на вратата ,то не бяха подвиквания и подканяния
Ами какво е виновен Кузей за разпадането на връзката между двамата.Та той и е приятел от детинство ,не е нормално да го подминава и да не говори с него.Той няма вина за станалото
Гюлтен не може да иска от дъщеря си да игнорира цялото семейство и да се държи с тях като с непознати
Иска да я махне, за да не стане и тя като Хандан ханъм - "Жената-торба" нали така я кръсти  Joy hahaha

# 35
  tiptoe

wavey Здравейте мили момичета!  Hug
След дълго висене на балкона  Shocked и аз се подхлъзнах по сериала, та ей ме на скочих при Вас  Embarassed Rolling Eyes
Сериала е страхотен, но по страхотни сте Вие Hug с анализите, които правите за сюжета и героите  Rolling Eyes и голямо удоволствие е за мен да Ви чета  Heart Eyes
 Марги,  особено ми е приятно да те видя в темата  Hug
Тааа, сега да си кажа и аз  Rolling Eyes
Твърдо съм за двойката - Кузей - Джемре   newsm43 - Харесват ми и визуално (еее, Кузей повече  newsm53), харесва ми и любовта им  Two Hearts

За сега спирам милички, че трябва и да се работи, но ако ми разрешите, може по-късно пак да се включа  Embarassed

Целувки от мен      love001  love001  love001  love001  love001 

# 36
РосиМоже така нали

Добре дошла  bouquet

# 37
Скрит текст:
Гледах един клип с моменти от сериала и имаше момент, в който Бану беше в някаква къща и около нея имаше пламъци.
Бихте ли ми казали в кой епизод става това?

# 38
Здравейте отново!

Хубава вечер и във вторник! Grinning

Фенче, K_N,  Светле, Джоли, Про, Роси, Hanna,  Hug

Заповядай и добре дошла! welcome
K_N,  Hug
Скрит текст:
Аз съм Марги, приятно ми е!   friendship

Роси,  welcome  Heart Eyes
На мен също ми е много приятно! yes
Мярнах те на балкона и се надявах да се включиш! Благодаря, че го направи!  Hug
Интересна история и страхотен екип- това от сериала СЮ, от темата му тук- може да се пише всичко и спокойно, компанията е чудесна, има дискусии, полемика...какво му трябва на човек във виртуала, нали?  Grinning
Чувствай се уютно и една от всички нас!  Heart Eyes
Роси, едно гифче, специално за добре дошла в отбора на темата!   newsm03
Скрит текст:

newsm51

Скрит текст:
Гледах един клип с моменти от сериала и имаше момент, в който Бану беше в някаква къща и около нея имаше пламъци.
Бихте ли ми казали в кой епизод става това?

Hanna,  Hug
Мисля, че е от 2-ри сезон и от еп. към края, но не съм сигурна... newsm78
Сори, че не мога да съм ти полезна с точен отговор.

Фенчето е като енциклопедия за сериала, като намине няма начин да не ти отговори.  Peace

А как само си държи телефона... Shocked newsm78
И аз пробвах...не ми се получи... Joy Joy Joy

Приятно гледане на еп. 22-ви! Hug
До след него... 55 Scatter

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 11:11 от margita9

# 39
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейтииии Party Party Party Party Party Party Party

# 40
Зиз!!!  Hug Heart Eyes Приятно гледане на всички!
 welcome на слезлите от балкона!  Wink  Hug

# 41
Зиз!!!  Hug Heart Eyes Приятно гледане на всички!
 welcome на слезлите от балкона!  Wink  Hug
Роминка, Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 42
Не гледам турски сериали, но "Север-Юг" ми харесва много Simple Smile

# 43
Още не съм седнала и Гюню ме напрегна #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 44
Привет, дружки! Hug
О, Зизко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug баш ми е драго да те видя сред нас, мило! Чичеци за теб!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
 welcome на всички нови момичета, престрашили се да слязат при нас! За нас е удоволствие да си обсъждаме филма заедно! Hug
Марги  Heart Eyes благодаря ти за "енциклопедията", така е ! Joy Joy Joy
Хана  Hug
Скрит текст:
не помня точно кой епизод е, но е от 1 сезон, преди да се оженят Бану и Гюней, така че не е много далече. Баръш се свърза с брата на Бану, Бурак, който е от една прислужница на Атила, и в когото Бану е била влюбена, без да знае, че му е сестра. Тогава откача и запали къщата , заедно с Бурак А баръш го повика, за да се побърка отново Бану.
Приятно гледане, сладурки! След епизода - обсъждания  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт