Север-Юг (Кузей- Гюней) от 14 януари по БТВ - тема 4

• 41 317
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Фен Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Абе нещо ми увехнал чичека галиба... Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 46

Rolling Eyes Нерде ти вазичките!? Ей ти един свеж  Mr. Green   love001

# 47

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
подмених ги, мило!

# 48
Роминка  Heart Eyes  bouquet    bouquet  bouquet
Ето, Гюлтен ми взе думите от устата - толкова е комплексиран и амбициозен, че иска само той да успява, а другите да ги тъпче. Точно така мисля и аз  Mr. Green

# 49
Видяхте ли дамата, която с такова удоволствие му духаше преди във вратлето  hahaha как си промени държанието, след като разбра, че е бивш затворник Кузей ... ето, за това говорех, че на Гюней никога не му се наложи да чува такива думи и да търпи такова отношение ...

# 50
Роминка  Heart Eyes  bouquet    bouquet  bouquet
Ето, Гюлтен ми взе думите от устата - толкова е комплексиран и амбициозен, че иска само той да успява, а другите да ги тъпче. Точно така мисля и аз  Mr. Green
smile3521 smile3521 newsm10 newsm10  love001

Роминка, мерси... newsm51 newsm51 newsm51

# 51
Ама Джемс как лъже ... как би могла да каже на майка си истината  newsm78

# 52
божеее, бях забравила какъв психопат е този Фърат ... но артиста играе страхотно! А Гюлтен горката и се наложи да се свърже с бащата на Джемре ...

# 53
Тоя Ферхат голем мушмурок начи... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 54
Ех, тая Хандан е толкова отвратителна ... " Защо да мисли? Парите не са негови " мръсна гад     341uu  341uu  341uu
Ама и Бану каква е мръсница ... Sick

# 55
 bash bash bash bash bash bash
Ех, тая Хандан е толкова отвратителна ... " Защо да мисли? Парите не са негови " мръсна гад   341uu  341uu  341uu

# 56
Даа, много,много гадна Хандан  Sad

Горкият Кузей, притиснат отвсякъде. Embarassed

# 57
Колко добре познава майка си Кузей ... знаеше си, че така ще му пили на главата, все едно , че е искал да загуби парите на Гюней ... много ми хареса , като и каза: " Спокойно, ще върна парите на синът ти ! " Някой се беше възмутил наскоро, че Кузей нарича майка си г-жа Хандан ... пак добре, че и така я нарича, аз сигурно нямаше да я погледна след всичко, което му причини тази гад ... имам чувството, че след затвора, той беше обиден най-вече на нея, не толкова на Гюней и баща си ... каква майка е това веее, все едно му е мащеха  ooooh!

# 58
Зиз, RominaB, allisas73, привет и за вас! Hug

Фенче,  Heart Eyes  мисля, че Хел беше писала скоро, че те обявява за най-големия фен на сериала, и аз мисля така-с такава зрителка любов пишеш за него, усеща се просто колко ти е скъп този сериал...наистина! Peace Grinning
А скъпите и любимите неща/общо казано/ се познават детайлно, нали? Hug

Един епизод...колко е-няколко сцени и край... Crossing Arms
Не, че се ядосвам /то и няма смисъл/ ама ей така подпалвам   Rage от време на време по адрес на БТВ... Mr. Green
Нямат стигане в калпазанлъка... Rage

Кузей жив да го оплачеш...с такива близки... ooooh!
Милият едва стъпил на крака и при първото спъване-веднага стъпкан... Rolling Eyes
И Гюней първата му дума като реакция беше не тази която трябваше да е, ама поне после се усети и се опита все пак да го насърчи, ама г-жа Хандан...прегази го направо... Shocked
Казват, че думите могат и да убиват...е, тези на Хандан направиха точно това с Кузей...емоционално го улучиха в сърцето. Rolling Eyes
Мъдростта и тя се е изказала...люта рана заздравява, а лоша дума не се забравя.  Rolling Eyes

Много, много тъжно за Кузей...обаче и яка душа има това момче, дори и толкова наранен няма мрънкане, вайкане, жалване- няма оправдания...браво! Peace
И много горд и честолюбив-много...ще върне парите. Peace

Г-жа Хандан...хич не ми се коментира дори, че почна ли няма да спра...  Mr. Green
Какво я вълнуваше и тревожеше в случая...нейните чувства като разбрала, парите на Гюней, а къде остава Кузей? newsm78
Абе, ако с непознат се случи нещо подобно ще се прояви разбиране, чисто човешки, а тя не намери такова за собствения си син... newsm78
Гложди ме обаче- ЗАЩО, защо бе такава тя с Кузей? Thinking
Това й отношение има причина, не идва от нищото, нещо го провокира и подхранва, предполагам за сега- в Кузей вижда някакво изкривено отражение на онова което я озлобява.
Наблюдавам я изкъсо... search  за да разбера...какъв й е проблема на г-жа Хандан и защо все го отнася Кузей заради това? Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 11 фев 2014, 22:05 от margita9

# 59
Марги  Heart Eyes Hug така е, много го обичам този филм ... и Кузей и Джемре   Heart Eyes
Скрит текст:
Ами аз си мисля, че е такава с него, защото Кузей много прилича на Сами по нрав. Няма да забравя, как каза веднъж на Гюней - един път да се ожениш за Бану и ще се отървем от тези двамата / визирайки Кузей и Сами / тогава дори Гюней я погледна изненадано, с такава злоба го изрече, че ... ето по тази и много други причини не мога да и съчувствам на тази ... не и простих до края, въпреки, че промени отношението си към Кузей. Ама то, щото Кузей я прибра, когато я изгониха от Синанер, купи и подарък за деня на майката, забогатя  Joy Joy Joy Joy видя, че не е чак такъв непрокопсаник, че мисли за нея, не като оня късия п...л, дето не смееше да гъкне в дома на жена си. Скъпоценното и синче се оказа един п....о  hahaha

За лека нощ ви пускам един клип, който мога да гледам безкрайно много пъти, без да ми омръзне
Скрит текст:

Лека и синеока, дружки! smile3524 До утре! Heart Eyes Hug

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 05:49 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт