Север-Юг (Кузей- Гюней) от 14 януари по БТВ - тема 4

• 41 321
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро, дружки ! Hug
Пожелавам ви прекрасна сряда! / помните ли, че това ни беше любимият ден от седмицата ?/

# 61
Здравейте!

Добро утро и от мен! Grinning

Казват в сряда -не се сяда, ама не се преуморявайте, тя работата никога не свършва... Joy
Спорна сряда! Heart Eyes

Фенче хубав ден и за теб! Hug

Още нещо за еп. от вчера... Thinking

Джемре- май осъзнаваше, че има някакъв проблем с тези кражби и затова скри от майка си с която иначе споделяше доста свободно и спокойно. newsm78
Уплаши се, не само защото бе хваната на място, а и Ферат допълнително я изправи на нокти.. Rolling Eyes
Че той си беше страшен само като го погледне човек... Rolling Eyes newsm43
Сгреши обаче, че не се довери на майка си...малко й се ядосах... Mr. Green
Случилото се бе важно, не биваше да премълчава или да се опитва сама да се справи.  Crossing Arms

Гюлтен- досети се кой може да е бил мъжът /евентуално, а и по описанието отговаряше/, ама и тя опасна, как се направи на две и половина...познат бил това и онова...завъртя нещата. Joy Joy Joy
Но и тя се притесни, не се издаде, но й пролича. Ако в този момент самата Джемре не бе така отнесена за случилото се щеше да забележи промяната във вида на майка си.
Наложи й се на тази независима жена да се обади на мъжа излъгал я преди години, но наистина за нея Джемре бе на първо място в живота й. Когато ставаше дума за нея-нямаше гордост нито достойнство...имаше една жена която беше само МАЙКА при това загрижена и готова  на всичко за дъщеря си.
Готова на всичко свързано само с нея/лично като човек и като жена/ за спокойствието на дъщеря си, а не както беше в случая с г-н Атила готов да пожертва друг / в случая Джемре и новата й работа/за Бану и нейното щастие.
Поне за мен разликата е огромна, понеже скоро стана дума за това колко си приличали те двамата като родители... newsm78
За мен прилика...няма... Naughty

Бащата на Джемре- забравих му името сега newsm78 не ми направи хубаво първо впечатление...  Shocked Mr. Green
Гюлтен му се обажда притеснена, той за уредения си вече си живот мисли...
сакън да не му се наруши рахата...смотльо.  bash
Явно го беше преценила самата Гюлтен- много точно и то още преди години.

Г-н Сами- и той мърморясва на Кузей, но му даде и много хубав съвет...мисли с главата си. Peace
Независимо, че е груб, доста остър в езика си, все пак у него се усеща обичта за Кузей, загрижеността му дори колкото и начина му на показване да не е от най-подходящите. newsm78

Баръш- се притесни, поне така ми се стори когато разбра, че Джемре е разбрала истината.
Опита се да каже истината особено и когато Гюней попита-защо, ама не устиска да я довърши докрай. Mr. Green

Гюней-изглеждаше изненадан за Джемре, ама до там...можеше ли да направи нещо...
най-вероятно- не, но той и не опита.
Вярно, че нищо не зависеше от него, ала при него именно това...не зависи от мен...му е много удобна гл. точка за самия себе си. Mr. Green

Бану-изобщо не ме учудва-да излъже без капка притеснение, да му рови в телефона... ooooh!
Зор беше да има Гюней, сега ще е зор и да го задържи за себе си... Joy Joy Joy
Решена е и в този случай на всичко...по силите си, че и на другите ако се налага. Mr. Green
Какво да кажа повече...толкова й е акъла... hahaha Joy

И още нещо което ми направи впечатление...това подчертаване за незаконната търговия, за продажбата на стоки без лиценз...Показаха една решителност в мерките срещу това.
И определено има вложен подтекст и внушение към зрителя. Peace

Няма да прекалявам с писанки...така че... спирам....за сега... Joy Wink

Хубав ден за всички! До довечера! Hug

# 62
  • Варна
Добро утро!  Nature Sun With FaceХубав ден! newsm76
Фен4е Hug Heart Eyes Любима сряда! Two Hearts Two Hearts Two Hearts lovekiss

# 63
Диди, привет и за теб! Hug

И преди да се заема с ангажиментите си и като трудов човек...  Joy да ви предложа...
еп. 22-ри от вчера вечер, ако има желание или нужда да се гледа!
Моля, заповядайте! Grinning

СЕВЕР ЮГ (Kuzey Guney) Еп.22-1+BG audio.nu6i
http://www.videoclip.bg/watch/SEVER-UG-Kuzey-Guney-Ep22-1BG-audionu6i

СЕВЕР ЮГ (Kuzey Guney) Еп.22-2+BG audio.nu6i
http://www.videoclip.bg/watch/SEVER-UG-Kuzey-Guney-Ep22-2BG-audionu6i

Лек и спокоен ден! Heart Eyes
От мен-до епизода довечера... 55 Scatter

# 64
Добро утро, момичета и хубав ден !  Hug
Нашият ден - сряда.

Вече повече от 20 наши серии минаха, за да ме убедят колко ми е скъп този филм, как следя всяка дума на героите , изражението на лицата им, жестовете, много, много любим филм !!!  Heart Eyes

Марги, благодаря ти за поредния чудесен анализ на героите   bouquet
На Фенчето , за чудесния клип, който ни е оставила за лека нощ.
Тя наистина е най-изключителния фен на филма, неуморна да защитава тезите си. Heart Eyes

Благодаря на всички момичета за коментарите.  bouquet  bouquet  bouquet
Филмът си струва отделеното време, нали ?
А тук в темата е все по-уютно и приятно.  Hug

# 65
Привет девойки!  Hug

Мама Хандан какви крака вади!  Whistling Хубава жена, актрисата! Иначе много ме изнерви! Веднага за парите се завайка, а че сина й - другия - Кузей е бил в полицията, че бизнеса му е пропаднал - пука й, че й не дреме! Патка!  #2gunfire

Кузей как хубаво го каза - Не искам нищо да ти дължа! Ще ти върна парите! Правилно, и аз не бих му дължала на Гюней, че той сега вика няма проблем, но не знаеш утре в какво настроение ще се събуди!  Peace

Гюлтен нямаше друг избор освен да се обади на бащата на Джемре и да го попита право куме о очи дали се е срещал с дъщеря й.  Peace

# 66
Марги  Heart Eyes Дидко  Heart Eyes Алиска  Heart Eyes Кралице  Heart Eyes как сте мили дружки ?
Марги  Heart Eyes Hug благодаря ти за чудесния анализ на героите, справяш се чудесно! Никого не забравяш, браво!  bouquet
Кралицата  Heart Eyes наистина страхотни крака има Семра Динчер ... красавица е тя, а на какво са я направили гримьорите ... толкова е смачкана на моменти ... и никога няма да забравя как тепкаше до Кузей на висок ток  hahaha не всяка го може  Laughing
Колкото до Гюней, да, сега не ги иска, ама скоро ще си ги поиска парите  Joy Joy Joy а от сега ми се свива сърцето, като знам как Кузей ще чуе майка си и брат си да го обсъждат зад гърба му  Cry много ми стана мъчно за него ... Ама Сами ще ги направи на трътки  Mr. Green
Дидок  Heart Eyes какво ще кажеш за Курт Сеит, а ? Божествен е !

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 15:35 от queen_fenka

# 67
Мераба и от мен   #Silly връхлитам и съм бясна  Rage
Скрит текст:
Абе девойки какъв е този човек Гюней бе, в момента съм на сериите, в които Джемре е в затвора и той ги манипулира всичките. Няма такава гад, просто ужасен и само после някой да ми прави разсъждения видиш ли от обич. Абсурд, той просто си е мръсник
Хади, Евалла и Проблем Йок, страхотен е Къванч, думи нямам  Hug

# 68
Цитат
Бану-изобщо не ме учудва-да излъже без капка притеснение, да му рови в телефона... ooooh!
Зор беше да има Гюней, сега ще е зор и да го задържи за себе си... 35 35 35
Решена е и в този случай на всичко...по силите си, че и на другите ако се налага. Mr. Green
Какво да кажа повече...толкова й е акъла...

Бану постъпи типично като момиче което е готово на всякакви подли номерца за да постигне своето

Но според мен има и друга причина за това освен факта че преспа с Гюней

И това е че Гюней и даде надежда за някакво бъдеще между тях.Не казвам че постъпката и е правилна ,напротив ,но сега тя има да го наречем и основание да голяма надежда
Тя винаги е искала Гюней  и ако искаше можеше да стъжни живота на Джемре много по рано,но се съобразяваше с избора на Гюней
Снощи той и даде надежда  и това пък и даде смелостта да  върши глупости

# 69
Про  Heart Eyes Hug аз като ви казвах, че Гюней е къса гадинка  Joy Joy Joy Joy боже, като си спомня с какви думи го хранехме ... Grinning обичал брат си, да бе ... в далечното минало може. Откакто разбра, че и Джемре обича Кузей, намрази брат си от цялото си сърце. Това, което той причини на Кузей е непростимо! Именно затова не упреквам Кузей за решението, което взе в края на сериала. За такъв брат като него, не си заслужава да прави такава жертва.
Джоли  Hug права си, Гюней и даде сериозни надежди на Бану, но все пак е много грозна постъпката и. Както ме дразнеше Хандан, като ровеше по джобовете на Сами, много грозна работа ... дали на нея ще и е приятно, ако мъжът и и ровеше в чантата  newsm78 Та и Бану ... ами тя откъде знае за какво се обажда Джемре, още повече, че прочете смс-а, разбра, че не го търси без причина, а тя взе , че изтри всичко. Уж богаташка, ама и тя простакеса излезе ... ма то, като усещаш, че не те обичат наистина, така е ... задържаш любимия с всякакви средства  Mr. Green

# 70
Здравейте отново в сряда вечер!

Спокойна и забавна да е! yes

allisas73, Про, kralitsata, Джоли, привет и за вас! Hug
Фенче,   Hug

Цитат
Зор беше да има Гюней, сега ще е зор и да го задържи за себе си... 35 35 35
Какво да кажа повече...толкова й е акъла...

Бану постъпи типично като момиче което е готово на всякакви подли номерца за да постигне своето

Но според мен има и друга причина за това освен факта че преспа с Гюней

И това е че Гюней и даде надежда за някакво бъдеще между тях.Не казвам че постъпката и е правилна ,напротив ,но сега тя има да го наречем и основание да голяма надежда
Тя винаги е искала Гюней  и ако искаше можеше да стъжни живота на Джемре много по рано,но се съобразяваше с избора на Гюней
Снощи той и даде надежда  и това пък и даде смелостта да  върши глупости

Джоли,  Heart Eyes така е за Бану, Гюней и докато беше с Джемре беше доста "отворен" към ухажването му от Бану.
Приятелството им си имаше свой контекст, доста разтеглив и многозначителен.
Още тогава нямаше ясни граници за нея, защото предполагам така му изнасяше най-вече на Гюней.
Да се прави на наивник, а той сам каза на Кузей, че е бил наясно с чувствата на Бану към него.
Аз дори бях писала за това, че за Бану единствената пречка до Гюней беше Джемре, сам Гюней го беше определил това положение.
И сега като я няма Джемре до него, Бану реши, че той вече е свободен...а и той не възрази на това и тя си действа момичето по план....да го завоюва и успя.
Сега е наред "втора стъпка"- да задържи завоеванието си... Joy Joy Joy

Ама нека...халал да й е... hahaha  hahaha

Приятно гледане на еп. 23-ти!  tv

След него съм на линия... Peace Grinning

# 71
Такава злоба ,такъв гняв излъчва лицето на Хандан когато някой нападне любимият и син

Такава ярост я обзема когато му забият истината в лицето за онези 4 години ,че ако има нужната сила би убила

Не се спира пред нищо за да брани Гюней,мачка и унижава другия си син
Ако не си гледал филма от началото ще си помислиш че е майка на единият и мащеха ама от най лошите за другия

Пак ще повторя,не Джемре,майката е тази която от много рано ,тухла по тухла ,камък по камък е издигнала неразрушима стена между братята

# 72
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мераба Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 73
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Брях, Laughing Кузи нахрани Симка, Гюню-Бану... hahaha hahaha Joy Joy

# 74
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Айде и от мен Мераба   bouquet Laughing

Общи условия

Активация на акаунт