Пожелавам ви прекрасна сряда! / помните ли, че това ни беше любимият ден от седмицата ?/

не ми направи хубаво първо впечатление... 

да ви предложа... 

Хубава жена, актрисата! Иначе много ме изнерви! Веднага за парите се завайка, а че сина й - другия - Кузей е бил в полицията, че бизнеса му е пропаднал - пука й, че й не дреме! Патка! 

Дидко
Алиска
Кралице
как сте мили дружки ?
благодаря ти за чудесния анализ на героите, справяш се чудесно! Никого не забравяш, браво! 
наистина страхотни крака има Семра Динчер ... красавица е тя, а на какво са я направили гримьорите ... толкова е смачкана на моменти ... и никога няма да забравя как тепкаше до Кузей на висок ток
не всяка го може
а от сега ми се свива сърцето, като знам как Кузей ще чуе майка си и брат си да го обсъждат зад гърба му
много ми стана мъчно за него ... Ама Сами ще ги направи на трътки
какво ще кажеш за Курт Сеит, а ? Божествен е !
връхлитам и съм бясна
аз като ви казвах, че Гюней е къса гадинка
боже, като си спомня с какви думи го хранехме ...
обичал брат си, да бе ... в далечното минало може. Откакто разбра, че и Джемре обича Кузей, намрази брат си от цялото си сърце. Това, което той причини на Кузей е непростимо! Именно затова не упреквам Кузей за решението, което взе в края на сериала. За такъв брат като него, не си заслужава да прави такава жертва.
права си, Гюней и даде сериозни надежди на Бану, но все пак е много грозна постъпката и. Както ме дразнеше Хандан, като ровеше по джобовете на Сами, много грозна работа ... дали на нея ще и е приятно, ако мъжът и и ровеше в чантата
Та и Бану ... ами тя откъде знае за какво се обажда Джемре, още повече, че прочете смс-а, разбра, че не го търси без причина, а тя взе , че изтри всичко. Уж богаташка, ама и тя простакеса излезе ... ма то, като усещаш, че не те обичат наистина, така е ... задържаш любимия с всякакви средства 

така е за Бану, Гюней и докато беше с Джемре беше доста "отворен" към ухажването му от Бану.

Препоръчани теми