Не ми се обиждайте за мнението, но аз понеже не харесвам Джемре, някак си ми се щеше Кузей да заобича друго момиче, или поне да се опита да бъде щастлив и без нея! Той каквото и да прави все към Джемре го тегли, хем знае, че е забранена
ама защо да ти се обиждаме ? Твое право е да не я харесваш Джемре. Той ще се опита да хареса друго момиче, ама ... Някои момичета тук много искаха да е със Зейнеп, а не с Джемре, но ... на сърцето не можеш да заповядаш ...

/ може ли така да те наричам? / Наистина на тези, които не са гледали филма им се струва груб Кузей със Симай. И в някои моменти е наистина такъв. Но според мен той дори направи твърде много за нея, ако беше някой друг ... ама това е защото знам каква е тя в действителност
Ще видите добрякът Али какво ще и каже един ден ... дори той в някои отношения не беше толкова великодушен като Кузей ...

много е готин, толкова хубав глас, толкова интелигентно изглежда и още повече ми се издигна в очите, като заговори на англ.(но видеото ми сечеше , така че не разбрах какво иска да каже) Всъщност, аз гласа на Къванч не съм го слушала много, всичките му сериали съм ги гледала с дублаж. 
Рибче в началото и аз като теб имах симпатии към нея до момента, в който излъга за аборта. От тук нататък ми беше ясно, че девойката не става, абстрахирам се от факта как бързичко си легна с Кузей, без изобщо да знае какъв е. Тя беше готова на всичко, за да остане в Истанбул, даже Кузей с нея имаше железни нерви ако беше друг щеше да я съсипе

игрален филм е, да! Беше предпочетен пред всички други за номинациите за Оскар, но ... не успя. Затова пък го гледаха в Берлин, Лондон, САЩ - наш красавец вече го знаят не само арабките и балканските народи. Има го преведен с бг. суб. в бокса. Ще го потърся да ти дам линк!
А белегът си е негов, ама в КГ го подчертават нарочно.
много ми е приятно! 
много готин тембър, нали? Той освен, че е красив, е и доста интелигентно и умно момче, а най-вече адски трудолюбиво и зверски талантливо! За какво мислиш, че не можем вече толкова години да се отлепим от компа заради него? Заради Кивчо загледах сериали, прииска ми се да видя Истанбул, дори турския заобичах заради него
Когато имаш време, загледай му първия сериал Перла - да видиш там какво сладко малко бонбонче е ... още тогава показа, че има талант, нищо, че за пръв път заставаше пред камера .
ето, заповядай! Филмът е невероятен, но доста тежък, предупреждавам! Аз лично се съдрах от рев ...
ами явно режисьорът така е виждал образа на Секиз
А аз се чудех защо така напълня последните серии на ЗП.
добре дошла!
И аз ще гледам Курт и Шура, а серията на КГ ще си гледам в Кейфисеир, там качват сериите на бг. даже са много по-напред - явно от Войо ги качват.Препоръчани теми