Счетоводител в нужда се познава 6

• 38 537
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Hug Чудесно! Благодаря!

# 586
  • В полите на Пирин планина
Да попитам, за проверка...заплати за м.04, изплатени на 29.04, подават се две Д6, едната с осиг.вноски, код5 и дата 29.04.Втората с код 8, данъка и дата 30.04
Вярно или не Simple Smile

Според мен е така  Peace

# 587
  • София-Младост
Да попитам, за проверка...заплати за м.04, изплатени на 29.04, подават се две Д6, едната с осиг.вноски, код5 и дата 29.04.Втората с код 8, данъка и дата 30.04
Вярно или не Simple Smile

Според мен е така  Peace
  bouquet

# 588
Да, обаче Ала-бала изплаща заплатите за април на 29.04.

# 589
Да, прави сте. Hug

# 590
  • Бургас
Липсват ли коментари? Нещо странен ми изглежда “диалога“ ?

# 591

Всичко си е тук, но започва от предишната страница ...

# 592
  • Бургас
При мен започва от тази страница.Алабала пита, ти отговаряш.Тя ти благодари.Дотук добре, но после пак има твой коментар и после н-алекс на кого казва,че е прав.

# 593
Много ми помогна. Благодаря Ви

# 594
Бях написала един коментар, после докато го изтрия Lady Brinne ми отговори и затова така се получи диалога. Embarassed

# 595
  • Варна
Здравейте! Искам да попитам нещо, ако можете да ми отговорите.
Една приятелка си е взела болничен /детето и е болно/ до 31.05. На 01.06.2014г ще я освобождават от фирмата в която е в момента /и за която е болничният/ и ще я назначат в друга фирма. Въпросът ми е, ще има ли проблеми с изплащането на болничният, в смисъл ако вече не е във фирмата след представяне на болничният в НОИ?
Благодаря   bouquet

# 596
Здравейте! Искам да попитам нещо, ако можете да ми отговорите.
Една приятелка си е взела болничен /детето и е болно/ до 31.05. На 01.06.2014г ще я освобождават от фирмата в която е в момента /и за която е болничният/ и ще я назначат в друга фирма. Въпросът ми е, ще има ли проблеми с изплащането на болничният, в смисъл ако вече не е във фирмата след представяне на болничният в НОИ?
Благодаря   bouquet

Не, няма никакъв проблем.

# 597
  • Варна
Благодаря   bouquet

# 598
Да ви питам, ако знаете!

След операция баща ми беше шест месеца болнични, като преди изтичане на последния болничен си подаде документи за телк, но още не са го извикали.

За времето след болничните докато излезе решението как трябва да се води, платена, неплатена, има ли право на болнични задна дата от телк комисията?

# 599
silvanchence, тук е дискутирана темата:
Болнични-ТЕЛК

Общи условия

Активация на акаунт