Любов наоколо витае, а ЮЛСКО бебе в корема на мама си играе! Тема 8

• 25 246
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
  • София
GG BG, те дали ли са ти някакво основание да си мислиш, че ще те уволнят? Не си втълпявай излишно, ако не е така.  Peace Аз бих излязла в болничен вместо да събирам нерви, но ти си знаеш най-добре. Ако те осигуряват на цялата ти заплата изобщо не си заслужава да ходиш на работа, защото разликата в парите е никаква или минимална.

# 271
Искам да бъда коректна. Когато казах на шефа ми споменах,че имам желание да работя до последно(макар да не знам какво ме чака). Той се възмути и каза,че ще ми е тежко и най-добре месец преди майчинството да си взема болничен. НО сега с едни такива ситуации ми показват,че не ми вярват, в това как си върша работата... Много съм раздвоена !!! Какво могат да направят?

# 272
  • Пловдив
Какво могат да направят?

Зависи на какъв договор си?

# 273
Постоянен ТД. Всичко му е редовно. Осигуряват ме на реалната ми работна заплата.

# 274
  • Пловдив

Могат да те съкратят с разрешение на инспекцията по труда.Това ти е закрилата.За да я ползваш,трябва да представиш бележка от АГ за състоянието ти.Завеждаш я с входящ номер в личен състав
Вече те могат да ти прилагат психически атаки.И тук ще решиш дали ти пука или ти вредят и да излезеш в болничен.Не подписваш НИЩО
Явно си харесваш работата и се чувстваш добре.Пускай ги у лево и си работи

# 275
Здравейте и от мен, дами.  Hug Надявам се да ме приемете сред вас. Чакам бебенце също през юли. Терминът ми е на 20-ти. Последният път, когато бях на лекар, ми каза, че ще е момиченце, но не е сигурно, тъй като цитирам: "не му стърчи нищо като на момченце". Сега започвам да чета назад.

# 276
Момичета ,кажете който има опит с бебекъпането, към тази ваничка трябва ли да се купува т.нар анатомична подложка или друг аксесоар или може да се използва така, както е?  И въобше добра ли е тази ваничка?  newsm12
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=15774&cat=59

# 277

Могат да те съкратят с разрешение на инспекцията по труда.Това ти е закрилата.За да я ползваш,трябва да представиш бележка от АГ за състоянието ти.Завеждаш я с входящ номер в личен състав
Вече те могат да ти прилагат психически атаки.И тук ще решиш дали ти пука или ти вредят и да излезеш в болничен.Не подписваш НИЩО
Явно си харесваш работата и се чувстваш добре.Пускай ги у лево и си работи

Права е Елфита не си го слагай на сърцето и мен ме тормозеха и аз се връзвах и за какво- няма смисъл работи докато те устройва после пускай болничен и това е

тара 2 добре дошла и леко бременеене сред лудата ни групичка

Момичета ,кажете който има опит с бебекъпането, към тази ваничка трябва ли да се купува т.нар анатомична подложка или друг аксесоар или може да се използва така, както е?  И въобше добра ли е тази ваничка?  newsm12

да трябва

# 278
 ♥Elfita♥ Много ти благодаря, но това с бележката няма да стане.Явно няма да се възползвам от закрилата си.Офиса ни е в друг град, в който нямам работа. Ще си бачкам и ако усетя по-голям натиск пускам болничен. До тогава  Praynig дано не ми навредят Praynig Имам си по-важно нещо сега... Naughty

# 279
  • Пловдив
Офиса ни е в друг град, в който нямам работа.

Пускаш я с препоръчано писмо и обратна разписка.Като описваш какво точно пускаш.Пазиш си обратната разписка за доказателство

# 280
О ,има страшни гадини работодатели - преди години като казах на шефа ,че съм бременна още 3м.- нали съм съвестна и коректна, та той нищо особено не каза,но другия месец и занапред заплатата ми падна със  150 лв. (частна фирма и заплата в плик) .Щом попитах за причината - Умът ми вече бил другаде,не съм била така трудоспособна....Това няма да го забравя  Rage

# 281
 Shocked  Какви са тези хора бе, как не ги е срам.  #2gunfire   Пускай болничния и прави мартеници  Joy

Момичета някоя от вас ползва ли тези Шуслерови соли (дано се пише така) 9 месеца много ги популяризират ама иначе не бях чувала за тях. Някой някакво мнение...
чисто любопитство   nnnuu

Последна редакция: вт, 11 фев 2014, 22:16 от Avencis

# 282
О ,има страшни гадини работодатели - преди години като казах на шефа ,че съм бременна още 3м.- нали съм съвестна и коректна, та той нищо особено не каза,но другия месец и занапред заплатата ми падна със  150 лв. (частна фирма и заплата в плик) .Щом попитах за причината - Умът ми вече бил другаде,не съм била така трудоспособна....Това няма да го забравя  Rage

ужас няма такива кретени - това българските работодатели едно 60% са пълни болкуци

# 283
Моята коса е станала като метла, много суха и цъфти. Аз съм в режим на пълен покой и ще се подстригвам след раждането. Сега слагам ампули и маски за подхранване

Моята коса расте много бързо, даже я подстригах, и пак е дълга. Растат ми и ноктите бързо, но са ми меки и се чупят, затова ги режа по-често.

Може да ползваш бадемово масло за краищата на косата, става много бляскава, овлажнява и не цъфти. Това е най-натуралното и евтино масло, има го във всяка обикновена аптека.

# 284
  • София

ние сме със същата. Първите 2 месеца се къпахме висящи, защото много късно ни падна пъпчето (на 47 ден, няколко пъти го превързваха наново докато падне, бая зор видяхме. рекордьори Simple Smile), а после си взехме ето това: http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=2014&cat=59. Вършеше ни работа още 3-4 месеца докато не се научи да седи самостоятелно. Повече не сме ползвали нищо. От месец се къпе с татко си във ваната, и от време на време пак във неговата ваничка. Тя е супер удобна за високи жени като мен, за по-ниски може да е по-неудоба за ползване, нз.

Общи условия

Активация на акаунт