Любов наоколо витае, а ЮЛСКО бебе в корема на мама си играе! Тема 8

• 25 328
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте мами,
 2 дена ме няма и вие тука сте изписали света  Joy че чак и нова тема започнали Simple Smile
Сега... за болничните не съм наясно но съм в болничен още от 2рия месец като първо ги редувах отпуска болничен и сега вече от 4тия съм само на болничен. Аз обаче нямам избор понеже работя на бензиностанция и там не става с нощните смени и мъкненето на касите с бира. Изобщо не съм наясно как се формират само знам че ме осигуряват на това което взимам така че не мисля че ще имам проблем с майчинството.

Цигари. И аз пушех ама спрях. Някой път си дърпам обаче (досега 3 пъти) това се случва като си пийна биричка. Е какво да направя пие ми се. Признавам си. Не повече от 2 бири де ама умирам за бира. не знам при вас как е аз съм така  cheers А за майките които пушат всеки ден не че одобрявам ама пък коя съм аз да ги съдя.  Само те си знаят какво им е на главата. Все пак познавам такива които си пушеха редовно и сега си имат здрави деца.

Който пита за училищата за родители в Пловдив, аз ходя в селена безплатно е
има и йога 6лв. посещението. А утре се записах на списание 9месеца на лекцията. Много ми е интересно искам да ходя ако може през ден  Joy

За лакирането четох че ако е веднъж на 2 седмици бива Simple Smile и аз много обичам и ми е готино

# 136
Сега като се оправи времето, не виждам какво пречи да се лакираме на открито, за да не дишаме ацетон. Преди да забременея носех геллак основно, за него не знам обаче има ли сведения за противопоказност. Само за педикюра, не си представям как ще се свия, май само в салон ще мога да го направя.  Аз също така се и боядисвам /изрусявам/ и не съм спирала, няма сега да се правиме на плашила я. Знам, че са вредни боите съдържащи парафенилендиамин /това са тъмните цветове/, но и тук всеки сам си решава.  smile3520

# 137
MAMA_SANCHO и аз знам за странното легнало положение на Мамбата,но една мама изришно беше писала,че било удобно и не пречело на нейното бебе.А това Малибу в края на краищата има ли пълно легнало положение на летния кош  newsm78  Изглежда много добре -старите модели са с малки гуми,но този изглежда супер.Ще гони хилядарката май  ooooh!
 niya_nicko за лакирането - аз си подкъсих маникюра и не се лакирам откакто съм бременна- така реших.Ще правя всички бабини дивитини,които знам  Mr. Green Няма да се подстригвам,боядисвам....знам,че е щуротия  Embarassed ,но...

# 138
MAMA_SANCHO и аз знам за странното легнало положение на Мамбата,но една мама изришно беше писала,че било удобно и не пречело на нейното бебе.А това Малибу в края на краищата има ли пълно легнало положение на летния кош  newsm78  Изглежда много добре -старите модели са с малки гуми,но този изглежда супер.Ще гони хилядарката май  ooooh!
 niya_nicko за лакирането - аз си подкъсих маникюра и не се лакирам откакто съм бременна- така реших.Ще правя всички бабини дивитини,които знам  Mr. Green Няма да се подстригвам,боядисвам....знам,че е щуротия  Embarassed ,но...

Сега я проверих количката-само 650лв. е  Thinking

# 139

Сега я проверих количката-само 650лв. е  Thinking
Звучи много добре  smile3521 май ми е фаворит засега  Peace

# 140
Няма пълно легнало,но тя и мамбата няма.Иначе да 650 лв е и то това е с кошницата за кола,a без кошницата ще е към 450-500 защото на един немски сайт намерих само количката за 310 лв. демек и коша ще дойде някъде там на 450 лв.Сега остава да я чакам да доплува до бг във вариант 2 в 1 а не 3 в .

# 141
  • Пловдив

Който пита за училищата за родители в Пловдив, аз ходя в селена безплатно е
има и йога 6лв. посещението. А утре се записах на списание 9месеца на лекцията. Много ми е интересно искам да ходя ако може през ден  Joy

За лакирането четох че ако е веднъж на 2 седмици бива Simple Smile и аз много обичам и ми е готино

Avencis, как става записването за лекциите на списание 9 месеца и кога и къде се провеждат?

За лакирането и боядисването - не съм спирала. И не мисля, че кой зане какво влияние може да окаже.

# 142
Добра вечер мами, аз съм от хората дето взимат постоянен дойод всеки месец и да взема се базата за 18 м назад, ако си излизала болничен се включва в тази ОБЩА база. На сам по себе си не е определящ. И по няколко цигарки на ден смятам, че не пречат на бебока да си расте нормално

# 143
  • Пловдив
За болничните, слушайте Елфита, тя наистина знае какво говори. Елфита, как не ти омръзна да повтаряш едно и също и в "Майчинството счетоводно" и тук?

Как да ми омръзне?Тъмната ми страна иска да сее заблуждение и лъжи сред бъдещите и настоящи мамчета.Иначе не съм лош човек,ама пуста мания   Mr. Green Hug

Avencis, как става записването за лекциите на списание 9 месеца и кога и къде се провеждат?

Записването е на този телефон 0876 181 114,на ФБ страницата им https://www.facebook.com/spisanie.9meseca или на мейл school@9meseca.bg ,но и да не се запишеш няма проблем,няма да те върнат.Тъй като лекцията е утре,направо отивай .От 10 часа,в сладкарница Стевия на джумаята.Даже мястото не са сменили от преди 5 г.Преди беше ресторант К2.Темите са-захранване на кърмачето с д-р Пепеланов,Съхранение на стволови клетки,грижа за кожата с Мустела

Макар,че съм много скептична как ще го захранва това кърмаче Пепеланов,като то е само на кърмица/АМ   Laughing

Последна редакция: вт, 11 фев 2014, 00:20 от ♥Elfita♥

# 144
  • София
Аз цедях и давах от шише 10 месеца и то защото на 20-тия ден Ади не можеше да засуче като хората, не се хранеше, беше постоянно гладна, наддала само 250 гр, а аз имах кърма. Мога смело да кажа, че повече на тази хамалогия с цеденето и хранене от шише няма да се подложа самоинициативно.
Уж бях ходила на лекции, имам и една майка близка, която е консултант по кърмене и въпреки това сега пак ходих на лекция за кърменето и чак сега разбрах какви са ми били грешките първия път. Макар че с късата горна юздичка на Ади едва ли щях да имам голям напредък с кърменето, все пак и аз съм допуснала някои грешки. Не ме е страх, че не знам колко щя изяде, не е страх, че няма да има режим, напротив - знам, че ако се кърми правилно ще изяде колкото му се яде и режима самичко ще си го направи. Някъде бях чела, а и в последствие сама се убедих, че първите месеци се водиш по режима на бебето, после вече евентуално може ти да му направиш.
Аз също не налагам мнението си, само го споделям. За мен това с цеденето е голяма хамалогия и не бих го избрала, освен ако не ми се налага.

# 145
  • София
Здравейте и от мен

На 06.03 съм на ФМ при Д-р Валентина Мазнейкова , казаха ми че е много добра пък дали е така незнам. Някой за съвет каде да отида за ФМ ???? мерсиииииии
Ако не искаш при Мазнейкова, може да опиташ в център Фемина. Доста добри отзиви имат, а и дори АГ ги препоръчват.
http://www.mcfemina.com
Иначе преди години ходех само при Мазнейкова, но след като направиха и се преместиха в клиниката на бул. България започнах да се разочаровам постепенно от нея като поведение предимно. И след някои случаи, които се разчуха изгубих съвсем доверие. Като специалист попринцип е или поне беше много добра и мисля, че за ФМ ще останеш доволна.
Simple Smile

# 146
Почвам с оплакванията Cry:
От 3 дни ме болят краката през ноща ,не мога и да спя нормално ,постоянно се въртя !От днес почнаха и болките в ръцете и гърба !Вече имам чувство ,че всичко ме боли .Казах на докторката на ЖК за болките в краката ,отговори ми че е нормално.
Оплаках се  Cry

# 147
  • София
добро ви утро  Simple Smile
днес като един добър караконджул пак съм рано-рано на линия и ще взема да ида да поработя, че мъж ми ще гледа дребния, все пак е болен и все пак е с ангина, въпреки че бях скептична. от снощи давам аб, да видим....
ще се включа по-късно.

# 148
Добро утро и от мен!  И аз се присъединявам към групата на вечно неспящите -успях с 300 зора да заспя в 1:30  и се окорих  в 6:30.Добре че спя с малкия сега мога да си полежа в леглото и да си се моткам в нета с кафе в ръка че той дребния спи като пън за разлика от татко си.

Титанка ама изтръпват ти и те боли или само те боли мила-аз със първото бях с изтръпване в краката и страшни болки,но като ми почнаха проблемите с бъбреци и контракции в 5 месец и ми изписаха магнезии спряха-после четох че било от липса на магнезии.

Елпет ей ще си правим компания ще се кокорим заедно. Дано се оправи по-бързо мъника

Някой беше питал за ФМ- аз препоръчвам с две ръце доц. Снеж.Томова,но при нея часове се записват 1месец напред.

Хубав ден на всички мами

# 149
Аз също изкарах ужасна нощ. Като кебапче се премятах и сега не съм съвсем в час. Даже и с ММ се сдъвкахме сутринта... Дано да потръгне по-добре от тук нататък деня.
Пък за лака на ноктите, за пръв път чувам че е противопоказен. Даже наскоро май четох, че това е заблуда... Аз май ще го пропусна това табу. Цигарите, винцето и главозамайващо високите токчета ги отказах, то прекаления светец и богу не е драг Simple Smile)

Кърменето, раждането, възпитанието на децата, пушенето - теми табу. Винаги се стига до конфликт, засегнати и т.н. Да си говорим за болежки и пазаруване.   Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Joy Joy Joy
най-добре. Само че има и  мами с първа бременност, на които би им се искало да научат някои неща и от първа ръка Peace. Като карах тежък пубертет, майка ми ми беше казала :"учи се от всеки, не подражавай на никого". Та, въпреки мнението че от сега не се решава, информацията е нещо безценно.

Общи условия

Активация на акаунт