Любов наоколо витае, а ЮЛСКО бебе в корема на мама си играе! Тема 8

• 25 344
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте, момичета! Hug
Ето ме и мен! Heart Eyes
Изкарах една невероятна седмица в Лондон, изпълнена с много положителни моменти и сбъднати мечти.Споменах назад в темите, че брат ми живее там и отдавна правя планове за тази екскурзия.Синът ми беше с мен, остана очарован, от атракците, които посетихме.Направих и първите покупки за бъдещия член на семейството, няколко бодита, комплект шишета на Авент и две одеалца., тънки, позходящи за лятото.Количката ми е пристигнала, но не е останало ред да я отворя и разгледам.
Днес съм на жк през късния следобед, ще се включа, за да ви разкажа как е минал прегледа.
Хубав ден! Hug
Ами,добре дошли  Hug Радвам се,че сте си дошли живи и здрави,заредени с емоции,починали и разтъжени с роднините  Simple Smile А и количката ти е дошлаа- супер  Peace Сега ще чакаме хубави новини от консултацията -как му се е отразила почивката на малкото момче  Stuck Out Tongue

# 166
Ehaaa bravo na vas ve4e ste na 11 stranica Wink)))))
Momicheta da vi pitam vchera mi izpisaha Flebodia, zashtoto ednata traba ne dostaviala dostatachno krav na bebeto !?!?
Niakoi pil li e takova neshto?

аз пия Флебодиа от около 10 дни.Предписаха ми го ,защото имах кървящи хемороиди, изписват го и и за разширени вени. Укрепва стените на кръвоносните съдове .Казаха,че може при бременност - абсолютно безвредно било.Аз се чувствам много добре от него  Peace
Sisi_28 добро утро   Nature Sun With Face Хубав ден !

# 167
Аз да се похвало-оплача  Mr. Green.
Понеже сме и тримата във френското училище и сме по тяхната система, на 14.02 излизаме цялото семейство в 2 седмици ваканция. Ще ходим 3 дена на СПА във Велинград и после 4- на планински отдих в Батак. Всичко хубаво, но какво ще правя аз по време на СПА почивката smile3515.
Четох, четох и в крайна сметка се убедих че нищо от това, което се случва там не ми се полага, освен плюскането и лежачката, де Laughing

# 168
petya_petya, трябва да си много спокойна.Колкото по-спокойна толкова по-добре и за самата процедура.Не се притеснявай, няма нищо страшно.Процедурата трае най много 5 мин и е като взимане на кръв.После се иска повече профилактично лежане.Честно казано не знам защо толкова много се тръби,че е супер рискова.Има си специализирани лекари с доста опит в това,всичко е под ехограф, не виждам да е чак такъв риск.Риск има след това, но там вече всичко зависи от нас.Ако сме спокойни и лежим, ама наистина поне 3 дена яко лежане и спокойствие няма никакъв проблем.Така,че смело напред, а после ще видиш като си получиш хубавите резултати как ще ти олекне  Hug Успех!
Ето тук може да се информираш повече http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=392439.900 има описание на самата процедура и на нещата които трябва да си носиш ако я правиш в Майчин дом

# 169
Аз да се похвало-оплача  Mr. Green.
Понеже сме и тримата във френското училище и сме по тяхната система, на 14.02 излизаме цялото семейство в 2 седмици ваканция. Ще ходим 3 дена на СПА във Велинград и после 4- на планински отдих в Батак. Всичко хубаво, но какво ще правя аз по време на СПА почивката smile3515.
Четох, четох и в крайна сметка се убедих че нищо от това, което се случва там не ми се полага, освен плюскането и лежачката, де Laughing

Преподаваш във френското ли ?Ех,този любим френски  Simple Smile Аз така миналата бременност лятото като ходихме на СПА си дремех на един шезлонг около басейна и гледах ММ и детето как си плуват.Четях си списания и им правех снимки.Трябваше ми малко предварителна настройка,че няма да се кисна и това е.Не бих рискувала да гъбясам  Naughty А,къде ще ходите в Батак.Скоро ходихме в хотел Етерно- в Цигов чарк.Малък, с хубава гледка към язовира ,много уютно.Има само сауна,басейн - не!Радвай се,че имате време за семейна почивка и то не малко- цели 2 седмици  Peace Приятно прекарване  Hug

# 170
Здравейте!
Относно лакирането и боядисването - аз не съм ги спряла, макар че напоследък ходя предимно с къси нокти, а и лакът ми не се задържа особено дълго -максимум 2-3, та и затова не си слагам често лак. Но пък и не бях чувала, че не е хубаво.

Искам да попитам вие имате ли контракции и колко пъти на ден.?Аз имам по няколко пъти, обаче днес малко се поизплаших, тъй като вървях до работата около 20 мин. и през цялото време коремът ми беше стегнат.Вчера лекарката ми ми изписа но-шпа и диаспарл. Според вас дали трябва да се залежавам. Тя не ми го е споменавала.

# 171
Аз да се похвало-оплача  Mr. Green.

Преподаваш във френското ли ?Ех,този любим френски  Simple Smile Аз така миналата бременност лятото като ходихме на СПА си дремех на един шезлонг около басейна и гледах ММ и детето как си плуват.Четях си списания и им правех снимки.Трябваше ми малко предварителна настройка,че няма да се кисна и това е.Не бих рискувала да гъбясам  Naughty А,къде ще ходите в Батак.Скоро ходихме в хотел Етерно- в Цигов чарк.Малък, с хубава гледка към язовира ,много уютно.Има само сауна,басейн - не!Радвай се,че имате време за семейна почивка и то не малко- цели 2 седмици  Peace Приятно прекарване  Hug
Да Laughing, този любим френски взе че ми определи целия живот. Иначе, и ние на Цигов Чарк в къща Кълвачеви. На снимките изглежда кокетно, има детска площадка, а и взехме студио с джакузи. Дали ми е позволено? Много е смешно това с Батак, защото досега веднъж съм ходила, преди 5 години, пак бременна в 4-ти месец Grinning. Чак се чудя дали за трети път ще ида Mr. Green

# 172
Titanka,

къде те болят краката - стъпала,бедра, мускули, кокали, стави ? стана ми интересно, не знаех, че и такъв "ефект" може да се получи. Много се разхождаш ли ? или много работиш ? какво те посъветваха ?

Като заговорихте за лакиране - аз не съм се лакирала досега, но като се запролети може да се цапна 2, 3 пъти за по няколко дни, примерно за Великден, за ММ на Гергьовден, смятам и на педикюр да отида 1, 2 пъти. Това ще си позволя за цялата бременност. Мисля 1 педикюр да направя преди раждането. Достатъчно ли е на ръцете да няма лак, за да гледат цвета на плочката лекарите ? Ако не, ще съм без никакъв лак.
mini moni писа, че смята да не се подстригва, аз се чудя още, ще ми се един път поне да я оформя, не съм суеверна, може би съвсееем малко, ама пък си викам, то не е само за мен, а и за бебока-толкова ли няма да устискаш за всеки случай. Останалите какво сте решили за себе си ?
Не се боядисвам и не бих го правила по време на бременност.

# 173
Само се записвам и се връщам да ви чета,че много съм изпуснала  Hug

# 174
  • Пловдив
Моята коса е станала като метла, много суха и цъфти. Аз съм в режим на пълен покой и ще се подстригвам след раждането. Сега слагам ампули и маски за подхранване

# 175
  • Бургас
ехааа изписали сте 12 страници, а аз сега се включвам...
   Да ви се оплача, последните три нощи не мога да спя. Въртя се като караконджол, нито една поза не ми е удобна за спане, дори и възглавницата не ми помага, а как ще изкарам до края незнам.
  Днес ще ходя да си оправям болничните и се надявам да не ме оставят в болницата.  

# 176

mini moni писа, че смята да не се подстригва, аз се чудя още, ще ми се един път поне да я оформя, не съм суеверна, може би съвсееем малко, ама пък си викам, то не е само за мен, а и за бебока-толкова ли няма да устискаш за всеки случай. Останалите какво сте решили за себе си ?
Не се боядисвам и не бих го правила по време на бременност.
аз съм решила че щом си режа ноктите на краката, няма причина да не си режа и косата. Обичам да се чувствам красива и това ме прави позитивна. За бебето е  по-добре да съм позитивна и поддържана, отколкото мрачна и запусната. Няма 9 месеца да се влача като повлекана. Прическа, обезкосмяване, маникюр, гримче (макар и да ползвам само ВВ крем, спирала и молив за очи)- много +++ за мен и недоказан --- за бебче

# 177
  • Пловдив
Аз се боядисвам,подстригвам и маникюр си правя.Една приятелка,която е родила ми каза,че сега е времето да се поглезя,защото после няма да имам толкова време  Grinning

# 178
  • Пловдив
Добро утро

а над 3 е положителен, а моят е 95  Shocked.

Щом маркера за минала инфекция е положителен,няма за какво да се притесняваш.Означава,че си преболедувала и имаш имунитет.Не би трябвало в такъв случай маркера за настояща инфекция да е положителен,но си изчакай резултата и ще коментирате с лекаря

duda78,мъжът ми го е пил за вени.Явно и на бременни го изписват.Дано да подейства на вената и да доставя кръв на бебето

# 179
bebe2,

Като карах тежък пубертет, майка ми ми беше казала :"учи се от всеки, не подражавай на никого". Та, въпреки мнението че от сега не се решава, информацията е нещо безценно.

Абсолютно споделям !  Аз лично за себе си гледам да "трупам" инфо, защото, когато нямаш опит е трудно, всички знем. Затова именно съм тук. Със сигурност, когато дойде момента, сама ще преценя кое бих могла да приложа и кое не, отсега няма как да знам. Но поне като имаш 2, 3, 5 варианта от вече майки, би могла да пробваш кой ще бъде най-удачен. Според мен не е нужно една жена да е родила 5 деца, за да си даде разумно сметка, че едно си мисли, докато е бременна, а то детето после  само ще си "каже" било то за кърмене, люшкане или спане.
Така че на мен лично ми е интересно, когато майки споделят своя опит, за което благодаря !   baloni

Общи условия

Активация на акаунт