Любов наоколо витае, а ЮЛСКО бебе в корема на мама си играе! Тема 8

• 25 277
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
petya_petya аз след като загубих предното бебе и съм много суеверна.Знам,че е глупаво,но съм решила да спазвам ...Противно на очакваното косата ми не е метла, преди се изрусявах ,сега като решихме да пробваме пак за бебе се потъмних леко,близо до естествения ми цвят и сега е направо страхотна - естествена ,прелива леко с моя без ярка черта, а и стана по-жива и не капе ,защото не я боядисвам.Маалко е нацъфтяла по края ,но се търпи.И аз като  Pival си лежа по вкъщи по цял ден ...
bebe2 аз като обяснявам на моята приятелка как няма да правя това и онова за подстригването и другите щуротии, тя ми вика : а ноктите ще си режеш ли  hahaha Май съм звучала лудо  Mr. Green А,щом си е само за вас джакузито по ми се струва приемливо да се цопнеш.да се надяваме,че са го излъскали  Crazy
pival и аз си взех ампули на OliVital Как си ти? Как я караш арестувана   Hug

# 181
мерси adi6405  Hug ще проверя . Иначе съм от София

# 182
leaaa ,

благодаря ти много !  Тези дни това правя - настройвам се за спокойствие и че всичко ще е наред с бебчето !  А за лежането - аз друго не правя, така че това ще го изпълня и дай Боже другата седмица по това време вече да мога да си отдъхна и с кеф да си гледам сайтовете за бебе-покупки !!!
Благодаря и за линка, ще чета.   Kissing Heart

# 183
Здравейте момичета, нямаше ме няколко дни и вече сте сменили темата, а и пак доста сте изписали. После ще чета на спокойствие написаното .
Първо да ви се похваля с stork-girl, newsm44 Simple Smile)Изместиха ми термина на 14.07.2014 г.Живот и здраве ще е секцио по медицински причини, пак в Селена, Пловдив Simple Smile
Приеха ни в Селена-та заради контракции и съм на системи вече 3 дни, но съм сама в стаята и ми е спокойно и леко.
Сега набързо - за имената съм се спряла на Елица, Виктория, но сме се разбрали да си направим списък с по 10 имена с мъжа ми и после да решим заедно. Няма да кръщаваме на родителите ни Simple Smile
Относно пушенето, аз не пуша по принцип, нито мъжа ми и ние сме малко крайни в това , та..не го одобрявам по никакъв начин.
За лакирането...не се лакирам, спрях и даже намалих дължината на ноктите си, но пък продължавам да си боядисвам косата веднъж месечно и мисля да го правя до-край.
Все пак мисля,че е нужно да се поддържаме и докато сме бременни.
Усмихнат ден на всички Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 фев 2014, 11:18 от knick_knack

# 184
  • Пловдив
bebe2
четох в един форум тук че джакузито не е полезно заради силната струя на водата Simple Smile

# 185
  • Варна
Според мен не е нужно една жена да е родила 5 деца, за да си даде разумно сметка, че едно си мисли, докато е бременна, а то детето после  само ще си "каже" било то за кърмене, люшкане или спане.

Малко като "преди имах поне 4 теории как се гледат деца, сега имам 4 деца и нито една теория"  hahaha  Mr. Green

Мен днес са ме налегнали контракции..  Confused Досега ми се е случвало(последните 2 седмици и по-често) да ме заболи рязко корем, но е отшумявало бързо и се е случвало да кажем през някакви прилични интервали от време - няколко часа, та и дни. Ама днес не е добре и си лежа.

И косата, и ноктите режа. Не се боядисвам, но никога и преди не съм. Лак слагам, засега рядко, като се позатопли може би ще е по-често. Wink

# 186
Някой да знае защо не ми излезе розовият щъркел ? newsm12

# 187
Четох,че Бракстън-Хикс започват в 5м. и са нормални - точно това стягане... и аз май,май тия дни усещам нещо такова,но много се шашкам понеже заради серклажа матката трябва да е в пълен покой.Иначе са нормални и не бива да са повод за притеснение при една нормална бременност

# 188
  • Варна
♥Elfita♥ , много ти благодаря за успокоителните думи!
Току-що ми излезе резултата за прясна инфекция ИгМ - 0,1 отрицателен (до 0,8 е -). Трябва ли да предприемам нещо за високия резултат за минала инфекция? Имам спомен, че при хламидиите, ако имаш + резултат за минала инфекция пак изписват лекарства. Надявам се, че това е различно.

# 189
  • Пловдив
Току-що ми излезе резултата за прясна инфекция ИгМ - 0,1 отрицателен (до 0,8 е -).

Е,супер.Прекарала си е токсоплазмозата някога преди това.Нищо не трябва да правиш и пиеш.Имаш си антитела вече и си свиркаш.Лекарят ти също ще ти обясни,че всичко е наред и не правиш нищо

# 190
  • Варна
mini_moni проблемът при мен и това, което ме притеснява е, че имам болезнени контракции. Ако беше само стягане, сигурно нямаше и да забележа.  Confused
Mar_bella чудесно! Надявам се, сега си по-спокойна. Според мен резултатите ти показват, че имаш имунитет, придобит от инфекция преди време и едва ли е необходимо да приемаш лекарства. Все пак се консултирай с лекар.

# 191
mini_moni проблемът при мен и това, което ме притеснява е, че имам болезнени контракции. Ако беше само стягане, сигурно нямаше и да забележа.  Confused
Mar_bella чудесно! Надявам се, сега си по-спокойна. Според мен резултатите ти показват, че имаш имунитет, придобит от инфекция преди време и едва ли е необходимо да приемаш лекарства. Все пак се консултирай с лекар.
Говори с АГто да ти каже какво да правиш -аз взимам магнезий 3х2 и пак вчера ме стегна.Като си взема но-шпа и ми минава... Thinking

# 192
bebe2
четох в един форум тук че джакузито не е полезно заради силната струя на водата Simple Smile
то пък кое ли е полезно newsm62

# 193
  • Пловдив
mini_moni, знаеш как е Simple Smile. Аз също имам по 3-4 болезнени контракции и по-леки... Притесняват ме. Вечер като се завъртя и коремът ми се стяга и се будя Sad. В четвъртък съм на преглед, нямам търпение вече. Искам да видим как е шийката.
Тази бременност и кожата и косата ми изсъхнаха Sad(

# 194
  • София
За боядисването - и аз си промених цвета от червен към кестеняв преди да забременея, имам леки отенъци все още, но засега удържам фронта с боите. Мисля си, че са по-вредни от лака. Със сигурност преминават през кожата на главата някакви вредни вещества...

Иначе за подстригването и аз съм суеверна и мисля да издържа още няколко месеца без подстрижка.

Миналата година ми бяха казали още едно "важно" суеверие, което не бях чувала - че като тръгнеш да раждаш не трябва да казваш на майка си. Майката най-много ще те мисли и ще насочва енергия и притеснение към теб, което не било добре. Не знам до колко да вярвам на това. Ще му мисля, като дойде моментът. Wink

Общи условия

Активация на акаунт