Обзор 2014

• 56 538
  • 268
  •   1
Отговори
# 135
  • Манчестър

Какво точно търсиш за Казабланка?

# 136
  • България
В Booking зададох 18.7-31.7 и излезе, че има свободни апартаменти. Нали за юли търсиш?

# 137
Здравейте. Обмисляме почивка на море в средата на август и се насочихме към Обзор. От мненията в темата набелязах два хотела - Казабланка и Лука Хелиос бийч. На кой да заложим? Семейство с дете на 4 години сме, търсим нормални условия - вкусна храна и чисти помещения, а също така  забавления за детето.
100 % за Казабланка. Луката е по-стар хотел, а цените му са като на Казабланка. Освен това в Казабланка двете деца са ти напълно безплатно!!!!
Ето ти и офертата за Лука http://www.visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-luka-heli … biych-obzor-19516

# 138
  • София
100 % за Казабланка. Луката е по-стар хотел, а цените му са като на Казабланка.
На мен Лука Хелиос определено ми излезе по-скъп от Казабланка.  Peace Харесва ми това, че е на възможно най-доброто място. Може да е стар, но ме увериха, че е добре поддържан.

шоколадче, препоръчвам ти Сол Луна Бей.

Имам чувството, че Казабланка след 2-3 години няма да е със същата популярност, както сега. И все пак е евтин хотел, така че може би това ще привлича посетители.

# 139
Благодаря за коментарите. Имам още малко време да следя впечатленията ви и трябва да изберем един от двата.

# 140

Merlinski,много му се чудя на този хотел и до утре ми е крайния срок за резервация-в Казабланка и Мирамар няма вече места за съжаление до края на юли.На сайта на Сънрайз пише,че няма чадъри,шезлонги,кърпи на плажа,анимация,зала за игри,билярд,боулинг,интернет...накратко няма нищо-довлечеш се до плажа сутринта със собствени хавлии(хотела е 4 звезди) и няма места,вечер няма анимация-какво правиш-гледаш ТВ ли?Много ме е яд за Казабланка,кажете някой друг хубав хотел в Обзор?

Напротив, всичко си има - и анимация, и чадъри и шазлонги на басейните и плажа... даже е май единствения хотел, при който няма запазване на шезлонги на плажа, просто защото е на 300 м. от хотела!  Laughing Дето се казва, всяко зло за добро.  Laughing Аз съм решила, че в най-лошия случай ще си ходя с колата на плаж и толкова. И то не заради мен /на мен дори един лек тръс до плажа би ми се отразил супер!/, а заради малката мрънкалка  Thinking Ще видим, аз съм много резервирана този път и тайно се надявам пък мнооого да ми хареса, за разлика от мин. год., когато бях с много очаквания от Мирамар и мечтания от доста време "Сънсет ризорт" /Поморие/ и останах леко поразочарована и от двата  Tired
Между другото, гледах го и Казабланка. Не знам защо, на пук на доста добри отзиви, които четох във форума за него, на мен определено не ми хареса. Някакво вътрешно усещане...  newsm78 Та без да съм била в нито един от двата, за мен категорично Лука Хелиос. А и от Кзабланка, въртейки огромния хотел пред него, плажа си е сигурно на 200 м.  Peace Дори между Кзабланка и Сънрайз, предпочитам Сънрайз. Пак казвам, от гледане само  Mr. Green

# 141
Пожелавам приятна почивка на всички,ние успяхме да резервираме все пак,за първи път ще сме в Обзор,надявам се всичко да е наред.

# 142
  • София
шоколадче, кажи поне в кой хотел ще бъдете?

# 143

Merlinski Всичките си имат своите добри и лоши страни. Ако е на плажа, то по-скъпичко. Лука Хелиос е на плажа, но е по-нисък клас в сравнение с Казабланка, Сънрайз и Риу. Не казвам, нещо лошо за хотела. Много си е приличен даже. Там обаче е проблем паркирането в активен сезон. В хотела основно са стаи, докато в Сънрайз и Казабланка са студия или апартаменти на тези цени и дори в К-ка и на по-ниски. Сънрайз, отдалечен от града, но пък истинска почивка от градската навалица. Място за паркиране колкото искаш, но пък е по-далечко от плажа. Риу на първа линия е, но е по-скъпичък. Реката се влива в морето точно пред него и до него, което особено в тези дъждове е от значение, т.к. водата в морето там ставаше мътна и жълта (поне така беше през юни месец тази година). В Мирамар не съм имала удоволствието да почивам, най-вече по финансови причини. Мои близки са там всяко лято и са изключително доволни. На мен обаче не ми харесва самия комплекс, поне от вън като го гледа човек. Прилича на жилищни сгради от градски тип, между които има и басейн. Иначе се слави с може би най-добрия или един от най-добрите ОИ по нашето Черноморие. Сол луна на първа линия, но плащаш допълнително за паркинг, до миналата година в ОИ не беше вкл. чадър и шезлонг. Доста скъпичък и той.
Казабланка не е на първа линия, но изобщо не е далече от плажа. Повечето от клиентите са със много добри отзиви от хотела през последните няколко години, което говори за поддържане на стандарт при обслужването. Не случайно и толкова бързо запълва капацитета си дори в неактивен сезон. Като цена-качество няма по-добър там.

# 144
Аз някакси успях да резервирам последния апартамент за Казабланка през букинга,въпреки,че се обадих поне 5 пъти в хотела преди това и все ме уверяваха,че нямат нито едно място,всичко е на 100%запълнено,просто късмет-бяха забравили да го затворят това място.В Мирамар също нямат места май до септиември ми казаха.И за там се колебая дали да не запазя за началото на септември,но имаме първолак и сигурно ще ни се размине тази година...

# 145
  • Пловдив
Merlinski Всичките си имат своите добри и лоши страни.

Съгласна съм. За мен голям плюс за Казабланка е и това, че почиват предимно българи. Анимацията за това е на български, детето веднага си намери приятели, ние също.  Peace
В Риуто са предимно чужденци, анимацията също.

шоколадче, хотелите си пускат стаите на агенции. Нормално е хотела да си е продал стаите, а да има останали по агенциите.  Peace 

# 146
fatalina  Peace  Hug
Мен не ме притеснява, че е далеч от градчето, напротив. Можем да уважим Обзор с една или маааксимум две разходки, не повече. Разбрах, че има влакче до там...  Ще се отдадем на почивка, както и през повечето ни ваканции с децата  Grinning
По-голям проблем ми е разстоянието до плажа, но в краен случай - с кола.
Притеснява ме липсата на ТВ в спалнята, ще гледам на лаптопа, че аз само така заспивам, нещо да ми говори и да ме унася  Whistling
Имам малко притеснения за храната, времето и водата в морето и басейните / Мирамарските си бяха ледени миналата година, впечатленията си от него съм описвала в отделната тема/. Но пък сме с много приятна компания и се надявам да си изкараме супер. Остава по-малко от седмица до нашето заминаване.

Сега се зачудих - дали имат хавлии за плажа? Винаги в хотелите е имало срещу карта от рецепция, която получаваш при настаняване...  newsm78

# 147
  • Пловдив
Merlinski, за времето и водата-малко се бях притеснила за нашата почивка от твоите постове. Но пък при нас си беше идеално. Simple Smile
Бяхме от 01,07. Първите два дни беше по студена водата в морето, а след това си беше супер. В басейните беше нормална температура. Дъщеря ни не излизаше. Говоря за Казабланка. От идващата седмица времето се стопля много и за дълго, така, че ще ви е добре.
А може ли с кола до плажа? Понеже и си го заглеждам този хотел и много го харесвам, но съм останала с впечатление, че не може.  Rolling Eyes
Ще следя после за отзиви.  Peace

# 148
ninand , аз по принцип съм малко по-топлолюбива, може да е от това, или от фактът, че миналата година единия следобяд излезе силен вятър и преваля, или от това, че Обзор ми е открит и имам чувството, че там винаги си поддухва... ох, ще видим. Задължително ще пиша отзиви.
За колата до плажа - доколкото разбрах има пътека през пустушта до плажа, която е най-краткият път. Отделно в дясно от комплекса има асвалтов път, той излиза на плажа, до Обзор бийч, който евентуално ще ползвам. Щом и няма проблеми с паркирането  Grinning. Но подробно и проверено мнение ще дам, след като се върнем.
Мисля си и за ресторанта - дали ще събира всички гости, комплексът е огромен, а за нашите дати на много места пише, че е и пълен  Rolling Eyes
Големи терзания, чак се дразня на себе си! Да каже човек, че на война тръгваме! Аааа ма ха, ще е супер  Crazy  Party

# 149
  • Пловдив
Това, че в Обзор духа го бях чела и слушала къде ли не. Ами при нас грам не духаше. Напротив даже така ме напичаше, че пуках от жега и се молех за ветрец да ме разхлади  Laughing
Аз на снимки съм виждала само тази откритата пътека до плажа. Не знаех за другия път.
Според мен ресторанта си е голям.
За мен Сънрайз си е супер. Аз лично много го харесвам и ще го следя за догодина.

Общи условия

Активация на акаунт