Обзор 2014

• 56 554
  • 268
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Точно така. Специално се обадих да питам мъжа ми. Той отсече, че от София до Обзор се минава през Бургас. Всичко останало са волни интерпретации.  Wink

# 121
И ние миналата година минахме по магистралата, преди да стигнем Бургас отбихме посока Слънчев бряг и към Обзор. Бяхме точно в Мирамар. Не е лошхотела, много ми го хвалиха и може би бях пренавита, та малко се разочаровах, но определено е ОК. Сега хич не исках да повтаряме Обзор, изобщо северно черноморие, но по стечение на обстоятелствата пак сме там... дано е хубаво времето, че с хотела достатъчно компромиси направих / Сънрайз, за да сме с компания/  Tired

# 122
  • София
Благодаря за инфото за маршрута, и ние мислим да минем през Бургас за по бързо, но се чудя как да избегнем задръстванията около Ахелой и Поморие.

# 123
  • София
Не само, че не е по-кратък, ами е и различна категория, което има доста голямо значение  Peace
Все пак цялото трасе София-Бургас е магистрала, и после ти остава около час път Бургас-Обзор...

Точно! Жив авантюризъм си е да пътуваш за Обзор през Варна, при налична магистрала Тракия.

Ние всяка година изминаваме маршрута София-Бургас-морето-Варна-Търново-София. По всякакъв начин избягвам пътя през Северна България.

Благодаря за инфото за маршрута, и ние мислим да минем през Бургас за по бързо, но се чудя как да избегнем задръстванията около Ахелой и Поморие.

Ние пътувахме в понеделник и не бих казала, че имаша страшни задръствания, минаваше се бавно, но сравнително без спиране.

# 124
тази новина ще е важна за тези, които пътуват за Обзор, през АМ Тракия
http://www.focus-news.net/news/2014/07/16/1944102/puskat-dvizhen … rala-trakiya.html

http://vestnikstroitel.bg/news/88903_pusnaha-dvizhenieto-po-novi … el-na-am-trakiya/

Последна редакция: чт, 17 юли 2014, 16:28 от fatalina

# 125
Здравейте. Обмисляме почивка на море в средата на август и се насочихме към Обзор. От мненията в темата набелязах два хотела - Казабланка и Лука Хелиос бийч. На кой да заложим? Семейство с дете на 4 години сме, търсим нормални условия - вкусна храна и чисти помещения, а също така  забавления за детето.

# 126
  • България
За Казабланка ще дам отзиви другата седмица Simple Smile. Има и тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=636263.0;topicrefid=20.
В Лука не съм била.
Надявам се да няма проблеми с времето в Обзор. Днес вали ли?

# 127
  • София
От понеделник ще сме в Обзор и се интересуваме от хубав рибен ресторант или ако няма точно рибен ,такъв ,в който има хубаво рибно меню покрай останалите асортименти .

# 128
  • София
По бегли спомени от мин.лято мисля, че Галерата и Морска перла предлагаха повечко риба.

# 129
И ние миналата година минахме по магистралата, преди да стигнем Бургас отбихме посока Слънчев бряг и към Обзор. Бяхме точно в Мирамар. Не е лошхотела, много ми го хвалиха и може би бях пренавита, та малко се разочаровах, но определено е ОК. Сега хич не исках да повтаряме Обзор, изобщо северно черноморие, но по стечение на обстоятелствата пак сме там... дано е хубаво времето, че с хотела достатъчно компромиси направих / Сънрайз, за да сме с компания/  Tired

Merlinski,много му се чудя на този хотел и до утре ми е крайния срок за резервация-в Казабланка и Мирамар няма вече места за съжаление до края на юли.На сайта на Сънрайз пише,че няма чадъри,шезлонги,кърпи на плажа,анимация,зала за игри,билярд,боулинг,интернет...накратко няма нищо-довлечеш се до плажа сутринта със собствени хавлии(хотела е 4 звезди) и няма места,вечер няма анимация-какво правиш-гледаш ТВ ли?Много ме е яд за Казабланка,кажете някой друг хубав хотел в Обзор?

# 130
  • Пловдив
И ние миналата година минахме по магистралата, преди да стигнем Бургас отбихме посока Слънчев бряг и към Обзор. Бяхме точно в Мирамар. Не е лошхотела, много ми го хвалиха и може би бях пренавита, та малко се разочаровах, но определено е ОК. Сега хич не исках да повтаряме Обзор, изобщо северно черноморие, но по стечение на обстоятелствата пак сме там... дано е хубаво времето, че с хотела достатъчно компромиси направих / Сънрайз, за да сме с компания/  Tired

Merlinski,много му се чудя на този хотел и до утре ми е крайния срок за резервация-в Казабланка и Мирамар няма вече места за съжаление до края на юли.На сайта на Сънрайз пише,че няма чадъри,шезлонги,кърпи на плажа,анимация,зала за игри,билярд,боулинг,интернет...накратко няма нищо-довлечеш се до плажа сутринта със собствени хавлии(хотела е 4 звезди) и няма места,вечер няма анимация-какво правиш-гледаш ТВ ли?Много ме е яд за Казабланка,кажете някой друг хубав хотел в Обзор?

Във Визит го предлагат с шезлонги и чадър на плажа и анимация http://www.visit.bg/hoteli/sanrayz-ol-suit-rezort-obzor-2099
Има си вечерна анимация и даже е от същата фирма като анимацията в Казабланка.
Аз също много го харесвам и следя отзивите за хотела. Добри са. За мен единствения минус му е, че е далеч от града. Но при условие, че си имаш забавления вътре ти трябва едни ден да се разходиш до Обзор Wink

# 131
  • България
шоколадче, на рецепция в Казабланка звъня ли? Аз резервирах там преди 2 дни. Толкова бързо ли са свършили местата?

# 132
звънях,няма места до 08.08,спрели са продажбите...някаква идея как да намеря място?И да питам по различните агенции няма как да има налични,щом от хотела ми отказаха,нали?

# 133
  • България
Може и да има в някоя агенция. В Booking провери ли?

# 134
Проверих-няма:(

Общи условия

Активация на акаунт