Обзор 2014

• 56 556
  • 268
  •   1
Отговори
# 105
  • София
И аз препоръчвам Галерата и Воденицата (едно срещу друго са), Морска перла също ни харесва. Пицарията на площада в центъра (срещу фонтана) също е с чудесна кухня (говоря за пици и салати), но не особено приятни сервитьори (или просто ние случихме на твърде начумерен).
Мин.година тотално разочарование ни беше бистро "Таня"-едно от най-хвалените в темата за 2012, както заведението срещу него, на високото, не му помня името.
От ресторанта на "Бисер" се разочаровах през 2012 и мин. лято не сме си и помисляли да го пробваме пак.
"Барба" беше с доста добра кухня/обслужване/цени през 2012, но мин. лято така и не уцелихме свободна маса, за да го тестваме пак.

# 106
  • София
"Барба" - хубава кухня и добри цени. "Лазур", близо е до Барба в пресечката преди него, също хубава кухня и цени. И в двете обслужването е добро и ненатрапчиво. В Лазур има навътре маси в нещо като вътрешна градина.

Мориски бриз също ми харесва, но там цените са леко по-високи. Пицарията също е с много хубави пици, но също смятам, че цените са леко високи.

Дюнерите също ги препоръчвам.

# 107
  • София
Здравей!
Вчера се върнахме от Обзор. Бях сама с детето и въпреки това смятам, че беше най-качествената и удовлетворяваща почивка. Очарована съм от Обзор! Плаж, храна, атмосфера, всичко беше хубаво! Пътувахме с автобус, на отиване ни събраха пътниците за 2 автобуса в един и беше изнервящо, защото хората претендираха за местата си, в Стара Загора се качиха още и... а автобуса раздрънкан.. Издържа се, но и по-добре сме пътували. В Бургас бяхме в 5,30ч, докато се разтъпчеме, 00, кафе и взехме билети за в 7ч до Обзор. Цената е 9 лв на човек, а пътувахме не много комфортно в маршрутка, но се преживява. На връщане имахме късмет, в маршрутката имаше климатик, но пък не правеха отстъпка за деца. Само в транспортните услуги имам много забележки, но се преживява. Нощувахме за пръв път в т. нар. семеен хотел, чисто, приветливо, много любезно и лично отношение - вила "Марис" на ул. Иван Вазов, близо до център и плаж.
Насладихме се на изчерпателно на море, мирис на смокини, спокойствие и лежерни вечери с всекидневните детски концерти.
Изключително съм доволна, определено ще ходиме пак! Сега само разказвам, хваля и препоръчвам Обзор!

# 108
  • София
Здравей!
Вчера се върнахме от Обзор. Бях сама с детето и въпреки това смятам, че беше най-качествената и удовлетворяваща почивка. Очарована съм от Обзор! Плаж, храна, атмосфера, всичко беше хубаво! Пътувахме с автобус, на отиване ни събраха пътниците за 2 автобуса в един и беше изнервящо, защото хората претендираха за местата си, в Стара Загора се качиха още и... а автобуса раздрънкан.. Издържа се, но и по-добре сме пътували. В Бургас бяхме в 5,30ч, докато се разтъпчеме, 00, кафе и взехме билети за в 7ч до Обзор. Цената е 9 лв на човек, а пътувахме не много комфортно в маршрутка, но се преживява. На връщане имахме късмет, в маршрутката имаше климатик, но пък не правеха отстъпка за деца. Само в транспортните услуги имам много забележки, но се преживява. Нощувахме за пръв път в т. нар. семеен хотел, чисто, приветливо, много любезно и лично отношение - вила "Марис" на ул. Иван Вазов, близо до център и плаж.
Насладихме се на изчерпателно на море, мирис на смокини, спокойствие и лежерни вечери с всекидневните детски концерти.
Изключително съм доволна, определено ще ходиме пак! Сега само разказвам, хваля и препоръчвам Обзор!

Че няма ли автобус за Обзор ,та трябва да сменяте в Бургас ?

# 109
  • София

Че няма ли автобус за Обзор ,та трябва да сменяте в Бургас ?
Има. 2 фирми возят до Обзор с тръгване от София в 20 - 20,30ч и пристигане в 4 - 4,30ч, и 10ч и пристигане в 18ч. Много го мислих и реших да пътуваме в по-удобно време, но с прекачване. Не съжалявам.

# 110
Здравейте, има ли някой в Обзор? Как е времето? Прогнозата не е никак хубава за следващите няколко дни, а ние в петък пътуваме за там.

# 111
  • София
Прогнозата за времето май за никъде у нас не е хубава. Тази година лято няма.

# 112
  • София
Здравейте, и ние тази година за първи път ще почиваме в Обзор - в Мирамар. Може ли да ми дадете съвет кой е най-удобния маршрут за пътуване от София.

# 113
  • България
Не изглежда толкова зле прогнозата:
http://m.sinoptik.bg/obzor-bulgaria-100728674/10-days

# 114
Здравейте, ние преди няколко дена се върнахме от Обзор. Времето беше чудесно, градчето е просто очарователно. Бяхме с малко дете 1г. и 3м. на което също много му хареса. Бяхме отседнали в семеен хотел Бисер, ами не е лошо хотелчето, аз го избрах заради детето /да е в по спокойния край/. Обаче не сме очаровани от ресторанта, персонала е супер обаче кухнята..... високи цени, няма избор в менюто и малък грамаж. Очаровани сме от едно заведение по крайбрежната Capitan fish мисля, че беше и ресторанта на хотел КООП Централ, като за последния препоръчвам с две ръце   newsm10. Изкарахме страхотна почивка и ако някой се чуди за Обзор силно препоръчвам newsm10  newsm44 newsm10

# 115
Здравейте, и ние тази година за първи път ще почиваме в Обзор - в Мирамар. Може ли да ми дадете съвет кой е най-удобния маршрут за пътуване от София.
София-Варна-Бяла -Обзор.Пътя е хубав.Хотела е в началото на града .Приятно изкарване в любимия ни хотел

# 116
  • София
Аз пък си мислех, че от София до Обзор се минава през Бургас и после на север към Обзор.  Crazy Може би защото досега все сме били на юг от Бургас...
Допълвам се. Питах колега. Той каза, че се минава през Бургас, но който иска може да мине и през Москва.  Laughing

# 117
Аз пък си мислех, че от София до Обзор се минава през Бургас и после на север към Обзор.  Crazy Може би защото досега все сме били на юг от Бургас...
Допълвам се. Питах колега. Той каза, че се минава през Бургас, но който иска може да мине и през Москва.  Laughing
Ами аз написах ние от къде минаваме.Пътя е по кратък и хубав.Така че всеки си преценява. Peace

# 118
  • София
Съжалявам, но не смятам, че пътят е по-кратък.  Peace Дори ако погледнеш на картата става ясно. При вашия маршрут отивате нагоре и после се спускате надолу. Напълно излишно.
Ние от София до Бургас по магистралата стигаме за два часа и половина. Пътят също е добър, иначе нямаше да постигнем такова време.
Наистина всеки си преценява.  Grinning

# 119
  • София
Не само, че не е по-кратък, ами е и различна категория, което има доста голямо значение  Peace
Все пак цялото трасе София-Бургас е магистрала, и после ти остава около час път Бургас-Обзор...

Последна редакция: ср, 16 юли 2014, 15:58 от desitka*

Общи условия

Активация на акаунт