Обзор 2014

• 56 595
  • 268
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, сега една приятелка /заедно сме в Обзор от 24/, ми обяснява за хотел на плажа, при който спрямо номера на стаята имаш номер на маса в ресторанта и номер на шезлонг на плажа  newsm78 Не разбрала кой е хотела, знаете ли за такъв? Ние миналата година бяхме в Мирамар, там не е така. Та ми е чудно кой е хотелът?  Mr. Green Едва ли е сегашния ни /Сънрайз/, той най-малкото не е на плажа  Crazy

# 91
nani, и ние бяхме в бунгалата. На вилите ми се сториха много малки верандите и прекалено близо една до друга.

# 92
  • Русе
Здравейте и от мен, не сме ходили досега в Обзор и тази година още се чудим накъде да хванем.Искам да пробваме и там, но ми казах че плажа е хубав,но морето не било добре в смисъл че има много камъни и изведнъж става дълбоко, питам заради детето не толкова заради мен за така или иначе прекарвам по голямата част под чадъра Simple Smile.Моля ви тези които сте там в момента или сте били през последния месец споделете мнението си затова.Иначе за хотели разглеждам и ще се ориентирвам

# 93
  • София
Здравейте и от мен, не сме ходили досега в Обзор и тази година още се чудим накъде да хванем.Искам да пробваме и там, но ми казах че плажа е хубав,но морето не било добре в смисъл че има много камъни и изведнъж става дълбоко, питам заради детето не толкова заради мен за така или иначе прекарвам по голямата част под чадъра Simple Smile.Моля ви тези които сте там в момента или сте били през последния месец споделете мнението си затова.Иначе за хотели разглеждам и ще се ориентирвам

Изобщо не е вярно това. Няма камъни, има плитко доста навътре на места. За мен е перфектно за децата.

# 94
Момичета как стои въпроса с паркирането?! Чета и започвам да се отчайвам .... хотелите близо до плажа нямат осигурени парко места, всичко е на късмет, така ли е

# 95
  • София
Моят хотел е на първа линия и има паркинг.  Peace (Поне така пише.)

# 96
Здравейте, тази година ще сме на море в златни пясъци и понеже обзор ще ни е близко, смятам да прекараме и три нощувки там. Може ли съвет, читав ол инклузив до 150 лева за двама възрастни с дете на 11 години или пък само нощувки до 60 лева стаята...приемаме мнения всякакви понеже обзор не сме посещавали до сега...Благодаря : )

# 97
в Зора къмпинга си имаше достатъчно голям паркинг вътре, макар че беше до плажа... още едно от нещата, за които направихме евала на собственичката, че е оставила и не е нацвъкала още бунгала  Peace

# 98
Здравейте, тази година ще сме на море в златни пясъци и понеже обзор ще ни е близко, смятам да прекараме и три нощувки там. Може ли съвет, читав ол инклузив до 150 лева за двама възрастни с дете на 11 години или пък само нощувки до 60 лева стаята...приемаме мнения всякакви понеже обзор не сме посещавали до сега...Благодаря : )
Може да се каже, че в Обзор всички хотели на ОИ са добри. Друг е въпросът къде можеш да намериш места, и за какви пари. Много зависи и от периода в който ще ходиш там. Иначе семейни хотели, къщи за гости има и в активен сезон не надвишават 50 60 - 70 лв. за нощувка за 3 - 4 човека.
Относно другия пост за паркинга. Големите хотели си имат паркоместа, някои даже и подземни гаражни клетки. В някой обаче се доплаща на място за пракинг. Мисля, че такъв беше случая в хотел Сол Луна Бей. Риото, Мирамара (най-добрия ОИ),Казабланка имат паркинг осигурен с ОИ. Сънрайз Ол суит също. Около Луха Хелиос има пракоместа на ул. Черноморска, но не са много. Някой от къщите за гости, апарт хотелите и малки семейни хотели в двора си имат място за паркиране на коли. Като си харесате нещо звъннете да питате как стои въпроса с паркирането.

# 99
В Мирамар паркинга е безплатен  Peace

# 100
Бяхме там края на миналия месец, останах само с хубави впечатления, а и това за водата изобщо не е вярно като стигнеш до шамандурата водата ти стига стомаха. И не видях камъни Simple Smile Надявам се да съм била полезна Stuck Out Tongue

# 101
  • Русе
Благодаря ви момичета

# 102
Зависи къде си на плаж в Обзор. В южната част има камъни във морето, но те са в началото 1.5 - 2 м след това е чисто. Това е в района под апартхотел Аквамарин. В по-голямата си част плажа е перфектен.

# 103
Имам питане...Кръчмички ,ресторантчета в Обзор..Къде са най-добри като обслужване храна,порции,цени...???Искам да съм подготвен  Rolling Eyes

# 104
Имам питане...Кръчмички ,ресторантчета в Обзор..Къде са най-добри като обслужване храна,порции,цени...???Искам да съм подготвен  Rolling Eyes
Това е инфо от темата за обзор 2013 от друга форумка:
Всяко хранене бяхме на различно място - с две ръце препоръчвам Морски бриз, на крайбрежната. Страхотно обслужване, вкусна храна, много приятна обстановка, без чалга! Посетихме и Морска перла, пак на крайбрежната, също много вкусна храна, и Галерата, заведението е на Черноморска, основно риба и рибни истории, също много хубаво местенце. Е, имаше и не много успешни опити, като едно бистро за обяд - мисля че беше Изгрев или нещо такова, ресторант Бисер- просто на нас не ни допаднаха като храна и обслужване.
Ние бяхме на ОИ и не съм ползвала това лято ресторанти. Видях, че цените на обедните са около 5- 6  лв. на човек: супа, основно. Има и много храна на крак: дюнери, гофрети, сандвичи, пица на праче и т.н., които са на съвсем нормални цени. Кафе еспресо - 0.50 лв., вода 1.5 л - 1.20 лв, нормални са им цените, не се стряскайте.

Общи условия

Активация на акаунт