Обзор 2014

• 56 600
  • 268
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте ходила съм доста пъти в Обзор но винаги сме били само със нощувка.Тази година ще сме 4 ма възрастни с 3 деца препоръчайте ми със ол инклузив на по приемливи цени ние ще сме за 3-4 дни не можем да отсъстваме повече.
Виж Казабланка, Галерия ако още са на ОИ или Сънрайз Ол суит ризорт. Но много зависи в кой период ще ходиш. Другите са с високи цени в активен сезон, освен ако не пуснат нещо на ласт минит. Обзор бийч ризорт може само нощувка много хубави апартаменти, може само ВВ, може НВ, но той също е малко по-скъпичък. От тези всичките Галерия е най-далаче от плажа.

# 76
РИУ Хелиос Бей е прекрасен. Нямам никакви забележки за него, освен липсата на безплатен интернет - поне миналата година нямаше. Но в силния сезон е доста скъп.

# 77
Казаха ми че имало станция с бунгала която е Ловешка в горният край от към Бургас някой знаели как се качва да я намеря в интернет.

# 78
здравейте,ние сме в обзор за втори път и е супер и като цени и качество на услугите.Има ресторантчета с менюта от 3 ястия за 5 лева,хотели и къщи за гости за по10-15 лева и са супер.Плажа е чист и хубав,ние ще изкараме лятото тук,ако някой се интересува от нещо мога да помагам Simple Smile Simple Smile

# 79
Eдна приятелка ме помоли да попитам - намират ли се места ако си без резервация? Има ли шанс да се намери спретната непретенциозна квартира на място директно?

# 80
На повечето места е заето за по-голямата част от август,но в момента почти е празно.По хотели има повече свободни места

# 81
И аз да похваля къмпинг Зора. Много е приятно и си личи, че се полагат грижи за поддръжката му. Перфектно е за деца, защото има къде да търчат. Само храната беше кофти - малко и безвкусна.

# 82
И аз да похваля къмпинг Зора. Много е приятно и си личи, че се полагат грижи за поддръжката му. Перфектно е за деца, защото има къде да търчат. Само храната беше кофти - малко и безвкусна.
Радвам се, че ти е харесало и не съм те подвела. За храната ти не попита, но ние не бяхме с включена такава и нямаше да мога да ти отговоря, понеже сме сядали на свободна консумация и тогава порциите не бяха малки, но въпреки 10% отстъпка, като клиенти на къмпинга беше по-скъпо от останалите заведения.
В бунгалата ли резервирахте, или във вилите? Че май ще ме огрее една почивка там това лято и почвам да се чудя дали във вилите е по-добре.

# 83
РИУ Хелиос Бей е прекрасен. Нямам никакви забележки за него, освен липсата на безплатен интернет - поне миналата година нямаше. Но в силния сезон е доста скъп.

Напълно подкрепям! Ние бяхме в средата на юни,точно преди големите дъждове.Супер беше!От тази година има включен интернет 90 мин само в лобито,еднократно. Влючени са и шезлонг и чадър на плажа.
За трета година посещаваме хотела и няма нещо което да не ми харесва. Чудесен хотел,страхотен персонал,вкусна и разнообразна храна. Преди години ходехме в Хелиос бийч.И там е хубаво,но сградата е доста старичка,макар и реновирана.
С две думи-обичаме си Обзор и всяка година се връщаме там на почивка Simple Smile
Приятна почивка на всички в Обзор  Hug

# 84

Напълно подкрепям! Ние бяхме в средата на юни,точно преди големите дъждове.Супер беше!От тази година има включен интернет 90 мин само в лобито,еднократно. Влючени са и шезлонг и чадър на плажа.
За трета година посещаваме хотела и няма нещо което да не ми харесва. Чудесен хотел,страхотен персонал,вкусна и разнообразна храна. Преди години ходехме в Хелиос бийч.И там е хубаво,но сградата е доста старичка,макар и реновирана.
С две думи-обичаме си Обзор и всяка година се връщаме там на почивка Simple Smile

maq-mi, би ли споделила повечко впечатления за Лука Хелиос Бийч. Аз имам резервация за там от 23 август, а и tonkabonka също и даже мисля, че на нея дори и наближава почивката. Ще бъде интересно да чуем някои впечатления.
Предварително благодаря!  Hug

# 85

maq-mi, би ли споделила повечко впечатления за Лука Хелиос Бийч. Аз имам резервация за там от 23 август, а и tonkabonka също и даже мисля, че на нея дори и наближава почивката. Ще бъде интересно да чуем някои впечатления.

Локацията на Хелиос бийч е перфектна-винаги си на плажа Simple Smile.
Стаите са достатъчно големи с разтегателен фотьойл ,или с разтегателен диван ,почистват се ежедневно,кърпите се сменят също всеки ден.
Персоналът е изключително любезен и ненатрапващ се ,винаги усмихнати и готови за съдействие.Това са впечатленията ни към 2010г,след това харесахме Хелиос бей и отсядахме там.Но не мисля,че нещо се е променило.Сигурна съм ,че ще останете очаровани Simple Smile.
Анимацията им беше много забавна-и за малки, и за големи ,и за възрастни даже имаше много забавления,аниматорите бяха българи и обръщаха по-голямо внимание на българите. Единият от тях даже още работи в хотела-Джъстин,защото при сегашната ни почивка се отбивахме и там и го видяхме.Та бъдете сигурни ,че ще си изкарате прекрасно.
Видях ,че и там имат включени шезлонг и чадър на плажа-точно пред хотела.Има също и свободна зона ,но там обикновено е претъпкано през активния сезон.По наше време имаше 2 български доста големи фамилии,които ставаха рано да мятат хавлии и да запазват шезлонгите на басейна и не се появяваха по цял ден после,което правеше много неприятно впечатление.Но място за всички имаше,тъй че това е излишно.
За ресторантите-два са и малкия,който не е в основния хотел не е с климатик и е доста задушно,та в началото като ви питат къде искате да се храните да го имате предвид.
Интернет тогава нямаше,предполагам и сега няма.
Много е хубаво и ще останете доволни Simple Smile.
Ако имате въпроси-на разположение съм.Уточнявам пак,че впечатленията ми са от преди години,само за аниматора са от тази година.

# 86
  • София
maq-mi, огромно благодаря за информацията относно Лука Хелиос.   bouquet
Само не знам как мъжът ми ще понесе липсата на интернет, не подозирах, че още има хотели, в които да няма нет.  Crazy
Риу определено ще го имам предвид, въпреки че за тази цена предпочитам Турция и Гърция.  Crazy

vilence, ние сме от 30 юли в Обзор и веднага щом се върнем ще напиша отзиви.  Peace

# 87

Локацията на Хелиос бийч е перфектна-винаги си на плажа Simple Smile.
Стаите са достатъчно големи с разтегателен фотьойл ,или с разтегателен диван ,почистват се ежедневно,кърпите се сменят също всеки ден.
Персоналът е изключително любезен и ненатрапващ се ,винаги усмихнати и готови за съдействие.Това са впечатленията ни към 2010г,след това харесахме Хелиос бей и отсядахме там.Но не мисля,че нещо се е променило.Сигурна съм ,че ще останете очаровани Simple Smile.
Анимацията им беше много забавна-и за малки, и за големи ,и за възрастни даже имаше много забавления,аниматорите бяха българи и обръщаха по-голямо внимание на българите. Единият от тях даже още работи в хотела-Джъстин,защото при сегашната ни почивка се отбивахме и там и го видяхме.Та бъдете сигурни ,че ще си изкарате прекрасно.
Видях ,че и там имат включени шезлонг и чадър на плажа-точно пред хотела.Има също и свободна зона ,но там обикновено е претъпкано през активния сезон.По наше време имаше 2 български доста големи фамилии,които ставаха рано да мятат хавлии и да запазват шезлонгите на басейна и не се появяваха по цял ден после,което правеше много неприятно впечатление.Но място за всички имаше,тъй че това е излишно.
За ресторантите-два са и малкия,който не е в основния хотел не е с климатик и е доста задушно,та в началото като ви питат къде искате да се храните да го имате предвид.
Интернет тогава нямаше,предполагам и сега няма.
Много е хубаво и ще останете доволни Simple Smile.
Ако имате въпроси-на разположение съм.Уточнявам пак,че впечатленията ми са от преди години,само за аниматора са от тази година.
Страхотни благодарности за изчерпателната информация!  newsm51Аз съм с настройката, че всичко ще е точно толкова чудесно и сега ти ми го потвърди. Благодаря отново! Hug

# 88
maq-mi, огромно благодаря за информацията относно Лука Хелиос.   bouquet
Само не знам как мъжът ми ще понесе липсата на интернет, не подозирах, че още има хотели, в които да няма нет.  Crazy
Риу определено ще го имам предвид, въпреки че за тази цена предпочитам Турция и Гърция.  Crazy

vilence, ние сме от 30 юли в Обзор и веднага щом се върнем ще напиша отзиви.  Peace

tonkabonka, много ще съм ти благодарна! Сигурна съм, че и на вас ще ви хареса. В общи линии до сега не съм прочела лоши отзиви. Определено доста съм ровила и в чуждестранни сайтове, където чужденци са си писали мненията. Така, че ще се върнем заредени само с положителни емоции. Е, възможно е и да има разни забележчици, но това е неизбежно и не трябва да се впечатляваме.  Hug

# 89
nani, ние бяхме в бунгалата и останахме доволни  Wink

Общи условия

Активация на акаунт