Обзор 2014

• 56 688
  • 268
  •   1
Отговори
# 60
  • София
msab, просто погледни няколко поста по-назад.

# 61
днес и ние заминаваме за там, ще пиша като се върнем  Flutter

# 62
Здравейте! Обмислям с приятеля ми да отидем за 4-5 дни на Обзор, след това на Слънчев бряг. Очаве в Обзор никога не сме били. Разглеждах хотели. Спряла съм се на хотел Корал или по-скоро на Обзор Сити хотел, които не са много далеч от плажа. Някой бил ли е в тези хотели? За мен е важно хотелът да е на прилична цена, около 3 звезди и близо до плажа, защото нямаме кола. Можете и да ме препоръчате друг, в който сте били и отговаря на тези критерии. А тези 2 хотела са по в началото на Обзор - там плажът как е?  newsm78 Simple Smile

# 63
catty m, много ти благодаря!   bouquet С чужденците съм свикнала вече, те са навсякъде - и у нас, и в чужбина.  Mr. Green Иначе да - хотелът разполага с шезлонги на плажа, които надявам се да са достатъчно и да не се налага да хвърлям хавлия сутрин в 8 ч.
Да ти кажа, че съм виждала посетители на хотела да си стоят на шезлонгите около басейна и от време на време да ходят само да се къпят в морето, т. е ако са ви малко чадърите на пясъка, няма проблем да правиш и ти така. Това са ми впечатленията от преди 3 лета. Тогава пийвахме питиета в заведение до хотел Лука.... и го наблюдавах този подход на плажуващите клиенти на хотела.

# 64
  • София
Здравейте! Обмислям с приятеля ми да отидем за 4-5 дни на Обзор, след това на Слънчев бряг. Очаве в Обзор никога не сме били. Разглеждах хотели. Спряла съм се на хотел Корал или по-скоро на Обзор Сити хотел, които не са много далеч от плажа. Някой бил ли е в тези хотели? За мен е важно хотелът да е на прилична цена, около 3 звезди и близо до плажа, защото нямаме кола. Можете и да ме препоръчате друг, в който сте били и отговаря на тези критерии. А тези 2 хотела са по в началото на Обзор - там плажът как е?  newsm78 Simple Smile

Ние бяхме в Каза Мартинез - малък семеен хотел, много приличен, много любезни собственици, перфектно местоположение. Предлагат само нощувка, но нас това ни устройваше. До тях има къща за гости, която е на брата на собственика, но забравих да попитам там как са нещата.

Здравейте, и ние тази година за първи път ще сме в Обзор, с две малки дечица. Има ли някой, който в момента е там или е бил наскоро да сподели как е морето сега след всичките тези дъждове и наводнения, чисто ли е? А и изобщо как е градчето? Благодаря Ви предварително.

Както написах малко по-нагоре - върнахме се от там преди дни. Плажът е добре сравнително, морето беше добре, докато не се разбонтува последните дни, водата е топла, има спасители, плитко е, абе хубав е обзорския плаж.

# 65
Препоръчвам този къмпинг Зора, в момента сме тук , хубаво е особено за компании или семейства с деца, куче Wink плажът също е хубав

# 66
catty m, благодаря ти за предложението. Хотелът ми харесва, пратих запитване и ако имат свободна стая, ще отидем там. Това даже е най-евтиното предложение до сега. А само да ми кажеш ако имаш представа центъра и автогарата близо ли са до хотела и плажът в района пренаселен ли е?  newsm78 LaughingАз по принцип обичам по-безлюдни плажове ама трудно си намирам такива..  Laughing

# 67
  • София
catty m, благодаря ти за предложението. Хотелът ми харесва, пратих запитване и ако имат свободна стая, ще отидем там. Това даже е най-евтиното предложение до сега. А само да ми кажеш ако имаш представа центъра и автогарата близо ли са до хотела и плажът в района пренаселен ли е?  newsm78 LaughingАз по принцип обичам по-безлюдни плажове ама трудно си намирам такива..  Laughing

Центърът е близо, да кажем 5 мин. спокоен ход с 2 деца, едното в количка  Laughing Автогарата нямам представа къде е.
Всички искаме малко населени плажове, но уви, това май го няма вече Simple Smile Плажът пред хотела е доста населен, а и има много чадъри, платени (6 лв. чадър, 6 лв. шезлонг, има за 20 лв. чадър с 2 пуфа). Малко по-надясно от хотела има по-голяма свободна зона. По-нататък също има свободни зони, не знам как е с хората, но ние не сме ходили натам, защото стояхме до 11.30-12 ч. на плажа и след това след 17.30 ч.
Както казах, хотелът е с перфектно местоположение, защо не звънете по тел. да попитате, каквото ви интересува.

# 68
  • София
Препоръчвам този къмпинг Зора, в момента сме тук , хубаво е особено за компании или семейства с деца, куче Wink плажът също е хубав

Плажа наблизо ли е,колко се ходи?Храната и хигиената на ниво ли са ?

# 69
  • На Джансел в сърцето..
Преди 3 години ходихме на Обзор и беше една от най-веселите ми почивки поне досега Laughing Laughing
Много приятен курорт.Плажа беше хубав и водата беше чиста.Квартирата ни беше много близо до плажа,разстоянията не са много големи и е много оживено.Някой ден мисля пак да посетя Обзор.. Laughing Laughing

# 70
Автогарата е най-горе на на пътя Бургас- Варна. От хотела ви е на 15 - 20 мин. пеша. Но ема лек баир. Ако в Каза Мартинез няма места, погледни до него е хотел Алтея  http://altea.alle.bg , също на първа линия,Къща за гости Иванка  http://bghotelite.com/guest-house-ivanka.4866_bg,  къща Колеви, Хотел „Обзор“ в Обзор  http://bghotelite.com/web_main.php?id=2080. Всиките са в този район. близо до Каза Мартинез

# 71
Ние с мм миналата година бяхме в Обзор в Сънрайз Ол Суит Резорт и останахме супер доволни,затова
тази година отново ще сме там.А понеже миналата година решихме да тръгнем един ден по-рано си взехме стая в някаква къща в самия град и там също си искарахме супер.Като яло не седяхме само в хотела,а обикаляхме и града и ходехме на кафе там.Любимото ми е оново кафе,не помня точно как се казваше,но е като от камък даже ако не се вгледаш наистина ще повярваш,че е от камък и има ´´каменни´´ динозаври.Много е хубаво!  newsm10
Казва  се БЕДРОК Simple Smile

# 72
Ние се върнахме тази седмица от там бяхме отседнали в къща за гости точно до началото на град(и до плажа на 100 метра). Останахме силно впечатлени плажа беше супер, водата не беше студена и градчето си е много готино както го помня аз от преди 5 год. Сега ще ходим пак на Слънчев бряг, но догодина със сигурност ще се върнем там. Силно го препоръчвам. newsm10 newsm10

# 73
Здравейте ходила съм доста пъти в Обзор но винаги сме били само със нощувка.Тази година ще сме 4 ма възрастни с 3 деца препоръчайте ми със ол инклузив на по приемливи цени ние ще сме за 3-4 дни не можем да отсъстваме повече.

# 74
Плажът е наистина на няма 100м от къмпинга, хигиената е нормална, добра, храна не сме си плащали, но не им е добра, доколкото рабрах  Peace

Общи условия

Активация на акаунт