Обзор 2014

• 56 507
  • 268
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, издирвам номера или някакъв контакт с апартаменти или вила "Райски Ден" някъде около центъра на Обзор. Едни приятели ни казаха че там било много приятно и се опитвам да проуча въпроса. В нета обаче удрям на камък, дано някой успее да ми помогне.  Rolling Eyes

# 46
Здравейте, издирвам номера или някакъв контакт с апартаменти или вила "Райски Ден" някъде около центъра на Обзор. Едни приятели ни казаха че там било много приятно и се опитвам да проуча въпроса. В нета обаче удрям на камък, дано някой успее да ми помогне.  Rolling Eyes
Сигурна ли си, че става въпрос за Обзор?. Да не е апратаменти Райски ден в Поморие. Това излиза.

# 47
  • София
Здравейте!
Толкова хубави неща слушам от 2 години за Обзор, че реших тази година да го видим този тооолкова хвален плаж и тооолкова и хубав и спокоен град. Сигурна съм, че ще е така, още повече, че по стечение на обстоятелствата ще сме двамата с детето и както казва "ще изследваме града". Стига обаче да стигнеме до Обзор.. По план трябва да сме там този петък - 04.07, днес се захванах да купувам билети за рейс, но се оказа, че само две фирми возят до там и то в часовете 10.00ч тръгване - 18.00 ч пристигане и 20-20.30ч - 4-4.30ч пристигане в Обзор. Хич не ми се пътува цял ден, а да пристигнеме посред нощ съвсем отпада като вариант. Обмислям вариант с прекачване в Бургас, ама... пфууу... иска ми се по-лесен вариант... Някой има ли опит с общественият транспорт? Съвети също не отказвам! Благодаря!

# 48
  • София
Здравейте!
Толкова хубави неща слушам от 2 години за Обзор, че реших тази година да го видим този тооолкова хвален плаж и тооолкова и хубав и спокоен град. Сигурна съм, че ще е така, още повече, че по стечение на обстоятелствата ще сме двамата с детето и както казва "ще изследваме града". Стига обаче да стигнеме до Обзор.. По план трябва да сме там този петък - 04.07, днес се захванах да купувам билети за рейс, но се оказа, че само две фирми возят до там и то в часовете 10.00ч тръгване - 18.00 ч пристигане и 20-20.30ч - 4-4.30ч пристигане в Обзор. Хич не ми се пътува цял ден, а да пристигнеме посред нощ съвсем отпада като вариант. Обмислям вариант с прекачване в Бургас, ама... пфууу... иска ми се по-лесен вариант... Някой има ли опит с общественият транспорт? Съвети също не отказвам! Благодаря!

С ЕтапГруп 7:30 до Сл.Бряг ,13:25 пристига ,13:40 идва автобус от Бургас за Варна ,14:20 е в Обзор .Другия вариант ,спален влак до Б-с и оттам отново автобус за Варна .

# 49
Здравейте! На 9-ти заминаваме за Обзор, ще бъдем в Казабланка за 5 дни. С малко дете сме - на 1г., знаете ли дали има вариант от някъде да се взима детска кухня?

# 50
Сигурна ли си, че става въпрос за Обзор?. Да не е апратаменти Райски ден в Поморие. Това излиза.

Да доста съм сигурна.... и аз търсих из нета но нищо не открих... май ще си намерим нещо на място Simple Smile иначе разговарях с къща Дафина и бяха много мили но казаха че им е рано да ми кажат дали ще има свободни места за началото на Август. Дано времето е хубаво.

# 51
Здравейте, и ние тази година ще сме в групата на "за първи път посетили" Обзор. Като цяло добри отзиви намерих за градчето, така че съм оптимистично настроена и смятам, че ще ни хареса Simple Smile. Резрвацията ни е за хотел "Дуков"- не голямо хотелче, до парка и централния плаж. Ще се радвам, ако някой сподели впечтления за него. Благодаря Simple Smile

# 52
  • София
И аз се вливам в редиците на всички, които за първи път ще посетят Обзор. Ще почиваме там от 30 юли в Лука Хелиос Бийч. Препоръчаха ми хотела, но идея нямам как е реално там.

# 53
Здравейте, и ние тази година ще сме в групата на "за първи път посетили" Обзор. Като цяло добри отзиви намерих за градчето, така че съм оптимистично настроена и смятам, че ще ни хареса Simple Smile. Резрвацията ни е за хотел "Дуков"- не голямо хотелче, до парка и централния плаж. Ще се радвам, ако някой сподели впечтления за него. Благодаря Simple Smile
Не съм била клиент на хотела, но е разположен на много хубаво място. От вън изглежда много добре. Пред него има много изискано заведение за хранане. На не повече от 50 -60 м е от плажа.

# 54
  • София
Преди 2 дни се завърнахме от Обзор, за 2 път отсядаме в един семеен хотел до плажа, непосредствено до Хелиос Бийч. Харесвам Обзор - парка, градинката, има хубави кръчмички за хранене. Беше сравнително спокойно. Не харесвам масово нашествие на руснаци и украинци - имахме 2-3 неприятни случая с такива. Но като цяло изкарахме добре с малки изкл., несвързани с града и хотела.

# 55
  • София
catty m, как беше плажът? Лука Хелиос отстрани как ти се струваше, че ще съм там?  Grinning

# 56
  • София
catty m, как беше плажът? Лука Хелиос отстрани как ти се струваше, че ще съм там?  Grinning

Ами, на мен отвън много ми харесва хотела - непосредствено до плажа, май има чадъри и шезлонги за него, хубав басейн, близо до парка, градинката, центъра. Не ми допада това, че е бъкано с чужденци - няколко вечери идваше автобус да ги стоварва Simple Smile Но то това е навсякъде. Ще съм ти благодарна да споделиш инфо отвътре след почивката.
Плажът е сравнително добре - имаше малко клечки явно от дъждовете, но не е болка за умиране.

# 57
  • София
catty m, много ти благодаря!   bouquet С чужденците съм свикнала вече, те са навсякъде - и у нас, и в чужбина.  Mr. Green Иначе да - хотелът разполага с шезлонги на плажа, които надявам се да са достатъчно и да не се налага да хвърлям хавлия сутрин в 8 ч.

# 58
  • София
Ами доста чадъри има пред хотела. До техните чадъри има една малка свободна зона - е там някакви туристи си мятаха 3-4 чаршафа да си пазят мястото  от 7.30 ч. ooooh!

# 59
Здравейте, и ние тази година за първи път ще сме в Обзор, с две малки дечица. Има ли някой, който в момента е там или е бил наскоро да сподели как е морето сега след всичките тези дъждове и наводнения, чисто ли е? А и изобщо как е градчето? Благодаря Ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт