Обзор 2014

• 56 509
  • 268
  •   1
Отговори
# 165
Само да отбележа,че на плажа на Казабланка за 4 дни досега една щипалка не сме видели,самото море обаче не ми харесва особено-правиш 2 крачки и бум пропадаш в едрно дълбоко пространство,за дете хич не става да се плицика и подскача само,не че много русначета не го правеха,ама аз не посмях..вчера имаше огромни вълни преди да започне бурята,много скачахме и се хвърляхме,разкошотия...шезлонги винаги сме намирали досега и на първа линия,за мръсно-колкото на всеки друг плаж,нито повече ,нито по-малко.

# 166
При "нашите" шезлонги е плитко навътре морето  Peace

# 167
  • София
Само да отбележа,че на плажа на Казабланка за 4 дни досега една щипалка не сме видели,самото море обаче не ми харесва особено-правиш 2 крачки и бум пропадаш в едрно дълбоко пространство,за дете хич не става да се плицика и подскача само,не че много русначета не го правеха,ама аз не посмях..вчера имаше огромни вълни преди да започне бурята,много скачахме и се хвърляхме,разкошотия...шезлонги винаги сме намирали досега и на първа линия,за мръсно-колкото на всеки друг плаж,нито повече ,нито по-малко.

Щипалките не са на плажа,а във водата.

# 168
ок,за по-бавните реотани-и във водата щипалки няма!

# 169
  • София
ок,за по-бавните реотани-и във водата щипалки няма!

Явно заобикалят участъка пред пясъка на Казабланка.В интерес на истината намаляха след дъжда в четвъртък.

# 170
  • София
Merlinski, как върви почивката? Разказвай още впечатления, че и ние тръгваме след десетина дни натам.

# 171
  • София
Merlinski, как върви почивката? Разказвай още впечатления, че и ние тръгваме след десетина дни натам.

До плажа има ли шатъл или ходите пеша?Кои са точно шезлонгите на Сънрайз?

# 172
derta , в Сънрайз ли ще идвате? Ако нещо конкретно те интересува - питай!
Иначе почивката върви добре. Вчера и оня ден беше адска жега, днес вече си духаше, а и имаше вълни в морето, синът ми се кефи на макс... ходим с колата на плаж, в крайна сметка не е много далеч, но с малко дете е за предпочитане  Mr. Green
Храната - няма ги безкрайните маси и ефектно направени карвинг дини, но храната е хубава и вкусна - салати, пресни плодове, пилешко, пуешко, свинско, телешко, риба, картофи, ориз, задушени зеленчуци, сладки, сладолед -  има си всичко.
Анимацията - млади момичета и момчета с много желание и голямо старание, но... нищо впечатляващо  Mr. Green Може би имам виока летва, особено в турски хотели. Иначе са готини, ведри и усмихнати, заговарят те дружески, молят те за препоръки, имат желание за развитие...
Хубаво е, че чадъри и шезлонги не се запазват. Налягането на водата в банята ми идва слабо, но ми отговориха, че нарочно било намалено  Tired Вечер има КОМАРИ! Носете си препарати, защото около био-езерото не се пръска и те просто летят навсякъде и търсят невинни жертви  Mr. Green  Twisted Evil
Чистят стаите всеки ден, понякога в доста непододящо време звънят.  Thinking

Мнението ми не се е променило много от първоначалното - комплексът е голям, ефектен, приятен, далеч от плажа и от градчето, добро решение за почивка в непретенциозна обстановка. За цената си, качеството е добро.  Peace

buty , няма шатъл до плажа - до плажа по пътеката от нашето крило е 150 м., после още толкова до шезлонгите на хотела. По асвалтовия път е повече. Чадърите са с надпис Сънразйз, малко след тези на Обзор бийч.

# 173
  • София
Да, в Сънрайз сме от 10 август. Всичко което ме интересува си го написала, мерси за което.
 Ааа има ли анимация вечер за възрастни, някаква музика или програма /детето нещо да зяпа/?

# 174
Има си анимация цял ден - по плажа събират желаещи за волейбол, следобяд на басейна - за дарц, за водна топка, децата имат детски клуб, рисуват им лицата, вчера се разнасяха групово с пиратско знаме в търсене на съкровище  Laughing Днес, понеделник, е почивният им ден. А от 21,30 има вечерна шоу-програма, в събота имаше бинго и дискотека, преди малко гърмя заря, такива работи  Whistling

# 175
  • София
Какво е времето на морето, че тук, в Родопите, дъждът направо ни удави!  ooooh!
Утре потегляме за Обзор...

# 176
  • София

От няколко дни е нестабилно,до обяд слънце,след обяд облаци.От вчера-червен флаг,морето е бурно и мръсно.От 21сме тук,беше ОК първите три дена,след това е много променливо,но валя само веднъж,на 24 следобяд.Това е,отиваме в Марлин да си вземем десерта  newsm78 .

# 177

Жега е, идвайте да ви предадем щафетата!  Wink

# 178
  • София
Днес беше първия безоблачен ден от може би седмица насам.Ама какво от това,като утре си заминаваме.Дано поне се запази за тези след нас.И внимавайте във водата,дърпа навътре.

# 179
E, вчера и оня ден беше облачно /но пак горещо/, а преди това - слънце и морето беше като езеро...

Тази вечер в комплекса е ад от комари! Утре на рецепция ще се оплача, дано вземата мерки!  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт