Обзор 2014

• 56 505
  • 268
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Тази вечер в комплекса е ад от комари! Утре на рецепция ще се оплача, дано вземата мерки!  Shocked

Могат да напръскат целия комплекс.
В Казабланка така направиха.
И благодаря за споделеното мнение за хотела.  Hug

# 181
ninand   Hug Смятам, че това е най-важното, да обменяме впечатления... аз май за хотела всичко разказах... плажа ми хареса, на Мирамар ставаше бързо дълбок, тук - не. Днес за първи ден видях запазени с хавлии шезлонги, дано не стане практика. А вчера две семейства дойдоха на шезлонгите, без да са с гривни на хотела...  Mr. Green В барчето на плажа гояма наливна бира струва 3 лв., лаваца кафе - 2,30, малка минерална - 2 лв. В магазина на комплекса голяма минерална е 1,50 лв., толкова са и Брускети Маретти, Милка-та е 2,50... През половината дни от престоя ни стаята остана непочистена, защото идваха в неподходящо време /между 14 и 16,30 ч./ и после не повтаряха  Tired
А тази година времето тук ми хареса много повече от миналата, както и водата в басейните  Rolling Eyes Или просто малечка вече не е съвсем бебе и аз съм по-смела, не знам. Почивката приключва, страховете ми в голямата си част се оказаха напразни, едва ли ще дойдем отново точно в този хотел, но не съжалявам, че стана така и че го посетихме! Приятна и изпълнена с емоции почивка на всички, които им предстои, аз стягам куфарите  Peace

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 22:28 от Merlinski

# 182
Здравейте.От 06.08 сме в Обзор.С дете на 7г. сме.Ще ме ориентирате ли къде плажа е най-добър за малката.Да не е дълбоко още в началото.В коя част на Обзор да търсим квартира?

# 183
  • София
Търсете по ул Черноморска ,най-близо до морето е .Плажа е най-хубав пред Обзор Бийч ,но ще ви е далече .Общо взето от Хелиос бийч на юг е по-плитко и т.нар.червен плаж ,чадърите и шезлонгите са червени .

# 184
Благодаря много за отговора   bouquet

# 185
  • София
Някой може ли да ми каже студиото в Казабланка колко е голямо.Ние сме двама възрастни с момиче на 5г и бебе на9м,дали става за нас?

# 186
  • София
Благодаря много за отговора   bouquet

Пропуснах да спомена х-л Хоризонт и к-г Зора ,предлагат и изхранване .Дано случите на хубаво време  thumbsup

# 187
Някой може ли да ми каже студиото в Казабланка колко е голямо.Ние сме двама възрастни с момиче на 5г и бебе на9м,дали става за нас?
Достатъчно голямо е. Ще ви устрои идеално.

# 188
  • България
Тук има снимки от студиото:
http://torti4ka.snimka.bg/sea/kazablanka-2014.827704.33658176
И темата за Казабланка:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=636263.0;topicrefid=19

# 189
  • София
Благодаря ви момичета   bouquet

# 190
  • Китна Тракия
......За Сол Луна си говорихме с едно момиче от анимацията и каза, че имал предимно двойни стаи, огромен капацитет на настаняване, над 2000 човека, та било голяма гмеч....
Само да споделя, че миналата година бяхме в Сол и беше прекрасно!!! Хотелът е измислен достатъчно добре според мен, за да поеме всичките си туристи.. Храната бе на много високо ниво, голямо разнообразие, ресторантът достатъчно голям, за да поеме гостите (не сме чакали никога за места). Двойната стая бе повече от достатъчна за двама възрастни, дете на 8 г и бебе на 1,5 г. (доп. кошара ни бяха предоставили).
Но - в момента, т.е. висок сезон, цените са си наистина секира Sad Мин. година ходихме в края на юни, разбирайте на една идея по-ниски цени и бяхме се възползвали от ранните записвания.

Тази година ходи моя приятелка след препоръки от мен и .. останаха очаровани!!! Вече и аква парка работи, а мин.година още не го бяха пуснали.

С две думи - ако цените не ви притесняват, препоръчвам  Peace

# 191
Да, nevva , май работи - стори ми се, че видях да се пързалят хора... от плажа. А коментарът е на аниматорката, аз нямам впечатления  Peace на мен даже многоми хареса, поне отвън.

# 192
  • Китна Тракия
Да, nevva , май работи - стори ми се, че видях да се пързалят хора... от плажа. А коментарът е на аниматорката, аз нямам впечатления  Peace на мен даже многоми хареса, поне отвън.

Да, разбрах, че не е твой, а са ти споделили - затова реших да поясня така да се каже от позицията на вече пробвали услугите  Peace Аквапаркът работи мисля от миналия август, сега със сигурност, можели и външни да го ползват срещу заплащане.
Но както казах, в момента стандартните цени са секира и колкото и да ми се иска да завторим, оглеждам се за нещо на по-сносна цена - ето защо ви чета Simple Smile

# 193
  • София
 Привет! Днес се върнахме от морето и разбира се в София вали, та се къса.
За 8 морски дни, само един следобяд времето беше кофти, валя леко, а през останалото време беше супер.
Хотелът - Лука Хелиос Бийч беше приличен и много удобен, а локацията му - перфектна. Няма да ви отегчавам с разказ, ако някой се интересува конкретно, ще отговарям с удоволствие. Само ще вметна, че хотелът, макар и старичък, е много добре поддържан и изключително чист! Като цяло съм много доволна.  Grinning

Много ме заинтригуваха хубавите отзиви за Сол Луна Бей. Ще го имам предвид непременно.

Казабланка определено вече не ми представлява интерес. Друго си е хотелът да е на плажа.

# 194
Как беше храната и анимацията? Има ли паркинг? И от колко часа е настаняването?
В момента трябва да избирам между него и Сънрайз Ол Суит, но на втория ме спира местоположението.

Общи условия

Активация на акаунт