Обзор 2014

• 56 524
  • 268
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Някой може ли да каже от зеленчуковия пазар до плажа далече ли е ?Също така и до центъра ?

# 151
  • София
В Сф започна поредния порой ,чак ме е яд че след 2 дена заминаваме на море ,ако и там е така .

# 152
# 153
  • София
Кой начин на придвижване бихте избрали ,нощен влак за Бургас или ранен автобус за Сл.бряг и оттам за Обзор ?

# 154
Кой начин на придвижване бихте избрали ,нощен влак за Бургас или ранен автобус за Сл.бряг и оттам за Обзор ?
Автобус. На БДЖ не разчитай за нищо. Много са рискови. Стари и мръсни вагони.

# 155
Някой може ли да каже от зеленчуковия пазар до плажа далече ли е ?Също така и до центъра ?
От две-три години не съм ходила в Обзор, но не е много далече. Не повече от 5 мин. пеш до центъра и 10-тина минути до плажа Simple Smile Като и в двете посоки има доста сергии и джунждурии за гледане, т.е. доста разсейващи елементи и може и да отнеме повечко време Wink 

# 156
  • София
Привет от Обзор, тук всичко е ОК, времето също, но в морето е пълно с някакви гадни щипалки и не може нито да се плува, нито да се плацика с удоволствие и на спокойствие .Пълно е с руско говорящи ,поляци и чехи .Плажа е страхотен като природна даденост ,но е мръсен .

# 157
Привет от Обзор, тук всичко е ОК, времето също, но в морето е пълно с някакви гадни щипалки и не може нито да се плува, нито да се плацика с удоволствие и на спокойствие .Пълно е с руско говорящи ,поляци и чехи .Плажа е страхотен като природна даденост ,но е мръсен .
На кое място точно ходите на плаж? Навсякъде ли е мръсен плажа?

# 158
  • София
На кое място точно ходите на плаж? Навсякъде ли е мръсен плажа?

Навсякъде е мръсно,то досега три пъти сме ходили,но го обходихме почти целия и е така.Днес няма да се ходи,защото е облачно.Завиждам на хората, чийто хотели са с басейн.

# 159
  • София
Ето че времето се развали,аман,знаех си, че ще ни следва от Сф зад гърба ни.Друга година поне от 5-6 август на морре.Дано се разкарат щипалките.

# 160
  • България
От утре пак ще е хубаво времето  Nature Sunny ! Жалко, че трябва да си тръгваме скоро newsm77.

Последна редакция: чт, 24 юли 2014, 20:00 от тортичка

# 161
  • София
Не ходете в бистро "Нимфа"на ул."В.Левски"  ,чужденците се обслужват с предимство и ще има да чакате да се нахраните.

# 162
Здравейте, мили мои! Всички, които ме търпяхте да мрънкам и да се терзая в очакване на почивката  Laughing Привет от Обзор и /ако някой още не е разбрал  Twisted Evil / Сънрайз  Grinning
Хотелът е такъв, какъво очаквах... голяма площ, няколко басейна, изкуственото био-езеро... плажа от нашия 1-ви блок реално не е далчеч, пътеката е към 150 м. Проблема е, че се завива после в дясно и се минават още към 150 м. до чадърите и шезлонгите... утре сигурно ще ида с колата, гледах, че доста коли има паркирани до плажния район на нашия хотел  Laughing Хтаната - не е лош инклузива, били сме и на доста по-богати, но като цяло не е лоша - има месо, готвено, гарнитури, салати, свежи плодове и зеленчуци, сладолед, сладки... Повечето от нещата, които опитах, са ОК. Като за инлузив става, все пак е много относително с какво сравянваш. Кофти е, че примерно пред фризера за сладолед се образуват опашки  Tired
Чадъри и шезлонги е ЗАБРАНЕНО да запазваш с хавлия или парео и за разлика от почти всички други места, тук СЕ спазва. Което ми направи много добро впечаление.  Peace
Анимацията не блести с кой знае какво, но я има. Пък сме и тук от вчера, може би е рано да дам отзиви по въпроса.
Времето днес е ОК, духа си лекия Обзорски бриз, май утре го дават още по-топло  Grinning
Апартаментът ми харесва - просторна кухня с трапезна маса и разтегателен диван за децата, матраците в спалята са удобни. Забележка - в спалнята няма ТВ Sad От двете стаи се излиза на терасата, има масичка и две столчета, гледка към басейна и морето, идилия  Mr. Green
Интернет - плаща се допълнително, за две устройства, 7 дни - 50 лв. /за едно е 30, на ден е 6 лв/. Има места за паркиране, мернах и подземен гараж, но не знам дали се плаща за него.

Като цяло хотелът не е нищо особено, но като съотношение цена-качество си струва. Както и по-рано писах, миналата година тръгнах с огромни очаквания и се разочаровах. Сега дойдох изпълнена със страхове, но нямаше неприятни изненади, минусите си ги знаех и ги очаквах.
Гледах и Казабланка, струва ми се, че съм се лъгала, че е кофти хотел, всъщност изглежда доста приличен за цената си. Най-много ми харесва Сол луна бей. Ако някой иска нещо да пита, насреща съм.  Peace
Ще се постарая да кача и снимки, ако някой се интересува.
Аааа, забравих, плажа си е ОК, водата става за къпане, при нас в момента щипалки, водорасли и пр. гадории няма.  Peace

# 163

Merlinski Приятна почивка!. Благородно ти завиждам! И на мен Сол луната ми харесва много, но е доста по-скъпичък и за сега го пропускам.
Ща чакаме снимки.

# 164
http://merlinski.snimka.bg/sea/sunrise-all-suit-resort-obzor.829061.33707434

Ето някои снимки тук... между другото вече пуснах пералня /с деца си е голям плюс наличието такава  Wink / и за първи път ползвам хотелски сешоар - не е от тези слабите, стандартни,а си е нелош Филипс /забравила съм моя  Mr. Green /.
За Сол Луна си говорихме с едно момиче от анимацията и каза, че имал предимно двойни стаи, огромен капацитет на настаняване, над 2000 човека, та било голяма гмеч, препоръча ми Мирамар като най-класен, но аз й споделих, че там вече ходихме и ми е ясно какво предлага хотела...

Сънрайз не е класен хотел, с това ако е наясно човек като резервира, ще си изкара една нормална и спокойна почивка. Ааа, сега се сещам още нещо - най-голямото крило на хотела, над ресторанта, не е в експоатация, още... ако пуснат и него всичко, което тук ми хареса, ще отиде по дяволите...  Tired
Не, че се оправдавам, но разказвам всичко, което се сетя, защото аз много търсих инфо преди да дойдем и като цяло нямаше много отзиви, та дано съм полезна на други /с намигване към ninand /.

Последна редакция: пт, 25 юли 2014, 17:47 от Merlinski

Общи условия

Активация на акаунт