Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква може да бъде причината за сърбежа и дразненето при малко дете?
Какво трябва да се направи при наличие на ентерококи фекалис?
Какви съвети дават участниците за подобряване на здравето на детето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква може да бъде причината за сърбежа и дразненето при малко дете?
Причините за сърбежа и дразненето могат да бъдат многобройни. Някои от възможностите включват инфекции, като бактерии или гъбички, алергични реакции (например към сапун или тоалетна хартия), паразити или психогенни фактори. При малки деца е важно да се изследват обстойно, за да се осигури точно диагностициране и подходящо лечение.
-
Какво трябва да се направи при наличие на ентерококи фекалис?
-
Какви съвети дават участниците за подобряване на здравето на детето?
Форумът предлага няколко съвета, като използване на промивки със сребърна вода, калиев перманганат и билки като смрадлика. Някои препоръчват включване на пробиотици и пребиотици в диетата за подобряване на микрофлората и намаляване на възпалението. Освен това ограничаването на дразнещи храни и химикали, като сапуни и цитрусови плодове, е важно.
-
Какви лекарства са обсъждани и какво е отношението към тях?
-
Какво е мнението за влиянието на психогенните фактори при подобни здравословни състояния?
И тоя се води доцент,само да взимат парите на хората,палячовци такива,затова цяла Бг ги намрази т.н лекари и доценти и пишман професори....После сърдити че им викали ,,Убийци в бели престилки,,Ами сигурно не е без нищо,аз им викам,,Търговци в престилки,,Жалко че се напълни с професионални инвалиди цялата държава,и жалко че от данъкоплатците скубят парите си.За това ли му плащат на тоя,за да каже супер професионалното ми не я води и ще и мине!Пък като не знаеш признай си бе какво мотаеш хората и се правиш на специалист,поне от медицинска етика да изпрати детето при някой който може и знае!Ха,и аз пък -етика у тия.....