Количка Camarelo (Камарело)- моля за отзиви

• 11 081
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте мами, колебая се точно за количка Camarelo Carera. Може ли да ви помоля за още отзиви, доволни ли сте в процеса на ползване, някакви проблеми? Как се движи по неравен терен?
Предварително благодаря!   bouquet

# 16
Здравейте, и аз съм се спряла на Camarelo Carera. Гледах я в магазин Дундьо и много ми хареса, но я намерих по-евтина в един сайт и мисля другият месец да я поръчам от сайта. Ще следя за отзиви дотогава.

# 17
Днес я видях. Много голяма ми се стори. Удобна е, но размера й е доста по- голям от стандартните и в сгънато положение е много голям. Май се поотказах....

# 18
Зравейте,
от няколко месеца използвам нашата Камарело Карера,като цяло съм доволна,ето моите отзиви:

Помпащите гуми са много удобни за движение по неравни терени,през дупки преминава плавно,не се тръска бебето вътре Peace
Харесва ми и че багажника е с цип и е затворен,а не тип ''пазарска количка'' да събира прах и мръсотия.
Коша за новородени е голям,удобен,практични са и покривалото,комарника и дъждобрана,които влизат в комплекта.

Кожата на дръжката поне при мен се набра,огъна се леко по диагонал и едното задно колело,т.е.не е под прав ъгъл с равна повърхност под количката.

Иначе като цяло,пак казвам,доволна съм от избора си.
Дано съм била полезна,много трудно намерих отзиви за марката преди да я купим,прави ми впечатление,че има доста такива колички около мен.

# 19
Супер доволна съм от количката ,защото:
- не е мръднала
-има голям летен и зимен кош и детето
- много маневрена
-много дълбок сенник на летния кош,поради което не се е налагало ползване на чадър,сенник допълнителен или покривалотожза вятър
- помпащите гуми наистина са най- подходящи за комфорта на детето
- пере се цялата
-има повдигане на гръбчето на зомния кош
- летния кош има напълно легнало положение
Единственото,което отчитам като плюс и като недостатък е затворения кош долу. Наистина не се цапа нищо вътре,а и децата не рушкат в багажника й ,което се случва на отворените багажници. Но е по- неподходящо за носене на по - големи играчки за площадката. Друг недостатък за мен е откопчаването на кошовете с бутони от двете страни,а има колички с един бутон.

Общи условия

Активация на акаунт