2880 лв. накуп за майки-студентки - 13

• 56 419
  • 763
  •   1
Отговори
# 30
По постоянен адрес имам впредвид?
newsm10

# 31
  • Burgas
Запис
После ще му мисля да се присъединявам ли към Вас newsm78

# 32
Здравейте!
Имам запитване,бих била благодарна,ако някой от вас е наясно,сега в момента уча редовно в Пловдивския Университет-Пловдив и съм трети курс,сега ще си платя летния семестър,ще се явявам на изпитите си през месец юни,но съм наясно,че ще ми останат повече от 3 невзети изпита...и понеже термина ми е края на септември началото на октомври месец,аз ще се водя ли все още студентка в редовна форма на обучение,за да се възползва от еднократната помощ?
Благодаря предварително!

# 33
Като майка май имаш право на някакви облекчения и разсрочвания, попитай.

# 34
Като майка май имаш право на някакви облекчения и разсрочвания, попитай.
Не получих информация в учебен отдел,затова се насочих към форума Simple Smile

# 35
Здравейте!
Имам запитване,бих била благодарна,ако някой от вас е наясно,сега в момента уча редовно в Пловдивския Университет-Пловдив и съм трети курс,сега ще си платя летния семестър,ще се явявам на изпитите си през месец юни,но съм наясно,че ще ми останат повече от 3 невзети изпита...и понеже термина ми е края на септември началото на октомври месец,аз ще се водя ли все още студентка в редовна форма на обучение,за да се възползва от еднократната помощ?
Благодаря предварително!
ако е започнал вече следващият семестър и ти не го запишеш по някакъв начин когато родиш няма да си с права на редовен действащ студент

# 36
Здравейте, момичета,
има ли някой, който е взел помощта два пъти, първия път я взех 2011, когато се роди сина ми, много се изкушавам да запиша още 1 магистратура, има ли законови ограничения според вас?
Благодаря предварително

# 37
  • София жк Бъкстон
Аз я взех 2009 с дъщеря ми и в петък си взех заповедта и ще я получа за втори път със сина ми.
Незнам дали има значение, че първия път я взех с бакалавър, а сега с магистратура.
Никъде в закона не съм видяла някакво ограничение

# 38
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз си взех решението - одобрена съм, казаха към 25-ти да си чакам паричките. Подадох на 6-ти януари.

# 39
Така, отговорих си сама на въпроса, в предната тема пише, че е възможно Simple Smile
Сега остава да си избера магистратура, която и да ми е интересна, че ще ми е 3та подред

hellborn, благодаря, ще се пробвам няма начин  Simple Smile

# 40
Здравейте!
Благодаря предварително!
ако е започнал вече следващият семестър и ти не го запишеш по някакъв начин когато родиш няма да си с права на редовен действащ студент

Не е точно така - с дъщеря ми бях записана 2011/2012г като термина ми беше Ноември 2012г, оставих си 2 изпита и ме пуснаха в удължена ликвидационна сесия, която беше до 2013г. Ноември месец си взех уверение, че съм била записана 2011/2012г, и съм в сесия до 2013г, нищо, че не съм записала 2012/2013г като учебна, с печат редовно и си получих паричките. Ще се заядат от социалните, ама си отстоявай, искай да говориш с някой началник, в най-краен случай ще се съдите, ама трябва да си ги вземеш паричките.

# 41
Какви са тези заповеди и решения и от къде ги вземате? Това след като подадете док. в соц. служби ли  го дават?
От днес вече съм студентка във ВУАРР, но уверението ще си го взема  март месец, че бебека нещо се мота- не ще да излиза на бял свят Simple Smile .
Прочетох че  редовните студентки -майки  имат право и на 50 %  намаления на таксата от детската градина - за там пак ли такова уверение искат ?

# 42
  • софия
Ако запиша дистанционно, ще се зачита ли за редовно обучение?

# 43
Ако запиша дистанционно, ще се зачита ли за редовно обучение?

2 различни неща са!

# 44
Какви са тези заповеди и решения и от къде ги вземате? Това след като подадете док. в соц. служби ли  го дават?
От днес вече съм студентка във ВУАРР, но уверението ще си го взема  март месец, че бебека нещо се мота- не ще да излиза на бял свят Simple Smile .
Прочетох че  редовните студентки -майки  имат право и на 50 %  намаления на таксата от детската градина - за там пак ли такова уверение искат ?

Това зависи от конкретната община.

Общи условия

Активация на акаунт