2880 лв. накуп за майки-студентки - 13

• 56 419
  • 763
  •   1
Отговори
# 45
Iucka, за София -вземаш уверение, само долу се описва, че ще послужи пред детската градина на детето.

Какви са таксите във ВУАРР?

# 46
Iucka, за София -вземаш уверение, само долу се описва, че ще послужи пред детската градина на детето.

Какви са таксите във ВУАРР?

Блгодаря!
Магистратура записах, има 3 специалности редовно и са по 590 лв.

# 47
А някой чака ли този месец тези прословути пари и към коя дата ще ги пипнем най-накрая? Sick

# 48
А някой чака ли този месец тези прословути пари и към коя дата ще ги пипнем най-накрая? Sick

Аз чакам, подала съм документи на 10.01.Казаха, че до края на месеца ще има превод.Надявам се и еднократната за второ дете да я изплатят с прословутите 2880 лв.

# 49
Ами то е ясно, че до края на месеца ще ги изплатят, ама ми се щеше тая седмица да се случи това.
Иначе аз ги чакам от ноември месец, благодарение на милия ми университет Медицинския  newsm20, за които е безкрайно голяма философия да изпратят едно нормално писмо... и много слабо ги вълнуват студентите им.
Но както и да е. Надявам се тая седмица да ни дадат тия пари.

# 50
Ами то е ясно, че до края на месеца ще ги изплатят, ама ми се щеше тая седмица да се случи това.
Иначе аз ги чакам от ноември месец, благодарение на милия ми университет Медицинския  newsm20, за които е безкрайно голяма философия да изпратят едно нормално писмо... и много слабо ги вълнуват студентите им.
Но както и да е. Надявам се тая седмица да ни дадат тия пари.
И аз се надявам на тая седмица, но да видим.А на теб изплатиха ли ти еднократната за второ детенце?

# 51

аз....казаха ми след 20ти с еднократнаа наведнъж,,,, newsm78

# 52
А на теб изплатиха ли ти еднократната за второ детенце?
Да, през януари... , но на мен все бавно ми ги изплащат. Ти може да имаш по-голям късмет Peace.

# 53
и аз чакам

# 54
Момичета, имате ли представа дали има някъде прием за магистратура през пролетта?

# 55
Мисля че Нбу имат в момента, но провери все пак.

# 56
Ами поне засега няма информация на сайта им. Някъде другаде  newsm78

# 57
# 58
Някой може ли да ми даде информация в кой университет в София са най- ниски семестриалните такси за магистратура?

# 59
А може ли да запиша втора бакалавърска степен ? Иначе в момента карам магистърска, но не може да се прехвърля редовно.

Общи условия

Активация на акаунт