Боледуване на децата ни – тема 13

• 59 931
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Саш,само не разбрах защо са ви изписали АБ и Осцилококцинум? Thinking Какъв е смисълът от хомеопатията щом е назначен АБ?!Аз все си мисля,че АБ е достатъчен...Това са само ми разсъждения де...Дано бързо се оправи детенце  Hug
Лиси,ти голяма дилема...Аз ако съм на теб и ако има кой да я гледа,няма да я пусна,честно...Дано съвсем не ти размътя главата  Laughing При нас другият важен момент е езика,който тя почти не знае и ми се ще да е в  чуждоезична среда да свиква и въпреки всичко,както ми боледува често,ако имах една баба,директно до година щях да я пусна. Peace

# 526
Саш,само не разбрах защо са ви изписали АБ и Осцилококцинум? Thinking Какъв е смисълът от хомеопатията щом е назначен АБ?!Аз все си мисля,че АБ е достатъчен...Това са само ми разсъждения де...Дано бързо се оправи детенце  Hug
....

Уми, и аз се зачудих, по тази причина нямам търпение да идва вторник и да си отидем при педиатъра. От пусти страх обаче ще давам по схемата, която ми е изписана. За мен също няма логика в това, но нали не съм лекар, а и честно казано до декември месец изобщо нямах опит с лекарствата /не че сега имам, де, дано не ми се налага да се "образовам" по този въпрос и да спрат вече тези болести/. Малката още поддържа Т около 38, но иначе вече е веселка, играе и гледа детски. Около обяд доста се беше поотпуснала и спа дълго време.

Благодаря ви за подкрепата,момичета,  тази зима имам чувството, че върлуват вирус след вирус  ooooh! .

# 527
Всъщност права си,на твое място и аз сигурно бих постъпила така...Пусти страх от тия температури  Confused Дано пада по-бързо и да спите спокойно през нощта  Hug

# 528
# 529
  • София

Благодаря ви за подкрепата,момичета,  тази зима имам чувството, че върлуват вирус след вирус  ooooh! .

Не само имаш чувството ,ами е така.  Последния УНГ каза,че тази година, заради топлото време има много вируси,които протичат с много тежки за децата ангини,отити и прочие.

# 530
Оф,Уми,размисли ме  Whistling

# 531
  • вече Пловдив
Лисичке, имаш само още 1 ден да решиш...  Crazy

# 532
Хем искам,хем не ми се ще да хване нещо,много е гадно така да се решава.

# 533
Лиси - голяма чуденка, голямо нещо  Laughing
Аз, на твое място, ако имам баба на разположение, я пускам и окото ми не мига - ако се разболее, ще има кой да я гледа. Същевременно, ще посвикне с вирусите и ще ги поизрасте.  Но при всички положения, те съветвам да се опитате да поправите отношенията баба-внучка (чела съм и другата тема, която беше пуснала по въпроса  Wink) Защото, в бедеще време, само може да се задълбочава проблемът  Rolling Eyes

# 534
Рали,опитвам се,обаче малката вече е свикнала така,каквото и аз да предприема и да наказвам и прочее не е същото,бабата трябва да се стегне  Peace

Честит празник!

# 535
Честит празник и от мен! Пожелавам на всички много поводи да се гордеем, че сме българи  bg
Лиси, аз добре те разбирам, защото знам какво е баба и дядо да не наказват, да не заплашват, да не ограничават  ooooh! (моите свекита). Но детето няма проблем с това - в смисъл - не чак в такава степен, че да се "налага" над тях, може би защото се виждат по-рядко. И аз не знам как да ги накарам да се държат с внуците си така, както са се държали с децата си - много добре са си възпитали децата, но внуците явно са друга бира..... Аз не, че държа те да ми възпитават децата, напротив, но поне да не разрушават правилата, които ние се мъчим да изграждаме, навиците....
Извинете, отплеснах се  Embarassed

# 536
Рали ,
Скрит текст:
и аз това се опитвам да направя,но малката вече е свикнала по този начин и за съжаление всеки ден ми обещава,че ще слуша,но още с моето излизане от вратата за работа да речем и започвала с лигавенето ..не знам как да постъпя честно вече.
Съседите си мислят,че все едно я колим.

Иначе от баща ми има голям респект,само като я погледне и замръзва,за съжаление майка ми не е бива и все си мисля,че при две баби ,може би щеше да е различно,но няма как да знам това.
Аз още от едно време като проходи им казвах малко от малко да я ограничават,но им е мила по техните думи , та сега им се качва на главата... на свекито най-вече.
Аз и да наказвам и се карам,то е свършен факт,не съм там на момента,когато тя не слуша и ...

# 537
Лиси, разбирам те  Hug Не става само от едната страна....

# 538
Лиси, разбирам те  Hug Не става само от едната страна....
Скрит текст:
Да ще видим след време,дано като става по-голяма осъзнава   bouquet

# 539
  • в огледалото на живота
Честит  национален празник на България!
Бъдете живи и здрави и носете винаги с гордост името българско където  да и сте по света!Помнете заветът на дедите ни и запазете българския дух сред своето поколение!

Лиске,не се самонавивай,ами пускай детето на градина.Няма гаранция,че вкъщи няма да си лепне от някой нещо...Това е моето мнение  Peace
Относно бабата:радвай се,че имаш такава помощ...
Децата бързо разбират къде минават номерата им и затова се получават такива изпълнения..  Wink
Важното е да се слушат взаимно...пък нека се глезят...деца са  Hug

Общи условия

Активация на акаунт