Боледуване на децата ни – тема 13

• 59 881
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • вече Пловдив
Само дето вече яде салата от прясно зеле, подправена с лимонов сок.
Не му давай зеле - газообразуващо е и също товари червата. По-добре салатка от морков с малко олио или зехтин.
Иначе аз при разтройство давам чайове /мента или джоджен, шипка, от кора от нар/, айран и препечени филийки с чубрица или шарена сол.
Бръзо оздравяване на детето! Hug

# 76
Чай от шипка за разстройството  Peace
И за температура действа добре,хладък чай от шипка  Peace

# 77
Здравейте
ако позволите да се присъединя към вас-на  кратко синът ми е на 2г и 2м от септември  е на ясла и съответно почна голямата одисея..не знам,но не бях подготвен за такова боледуване,като се има предвид,че преди да тръгне на ясла е боледувал точно веднъж Rolling Eyes

вируси,хреми,,стичане на секрети-капки,АБ,хомеопатия и  един омагьосан кръг и една тревожна мама ooooh!
след седмица сме на повторен преглед при УНГ-и да видим какво  ще правим....но той ангини,отити не прави,не е толкова уголемена..но пък и не може да се успокои... ooooh! ooooh! ooooh!

# 78
me4koni  , дано всичко се оправи скоро   bouquet

# 79
me4koni ще мине!
Стискай зъби, води го по адекватни лекари и се укпокой  Laughing

# 80
  • София
me4koni, същото стана и при нас, когато тази есен синът ми тръгна на ДГ за пръв път, така че те разбирам напълно  Hug Криво ми е, че толкова боледува, но от майките минали по този път знам, че наистина и това ще мине.

# 81
  • вече Пловдив
Мечкони, добре дошла! Кураж и търпение - наистина с възрастта нещата стават по-леки  Hug

# 82
  • в огледалото на живота
Мечкони,добре дошла!Не се натъжавай...деца са,боледуват...няма как... Confused
Правилно лечение,бързо реагиране и много търпение.... Hug

# 83
  • Варна
Благодаря на всички за съветите каква храна мога и каква не мога да давам на детето   bouquet

# 84
Наздраве в новата тема.
Ние излязохме от едно "вълшебно" боледуване, което пак наложи АБ. И това боледуване мина с рефлекса да повръща и съответно да не можем нито температурата да свалим, нито да се бори с по-питателна храна и съответно течности. И така, 6 дни.
Този градински сезон го броя за много калпав, сравнен с миналогодишния. Аз сгафих, че реших да оставя имунинета сам да се сборва. 

# 85
Благодаря за топлото посрещане!  bouquet  bouquet  bouquet
Търпение и пак търпение Praynig Praynig Praynig Praynigи да не стават големи бели Peace Praynig Praynig

# 86
  • София
Таака и аз да се запиша след 4 седмично посещение на ДГ от днес сутринта малкия започна да подшмърква, няма течащ сопол, но тръгва нещо...Но аз съм доволна 4 седмици направо си е постижение на фона на кашлящи деца и деца с болки в ушите...Давах биозин, след януарското боледуване...30 дни беше курса...не знам от това или не, ама досега обикновено на втората седмица е със сопол...Почнах дрогата - мисля един инфлуцид и умкалор да почна, всъщност инфлуцид дадох сутринта, но нямах умкалор...пък да видим до къде ще я докараме..надявам се стафилокока да не се активира, но божа работа дет се вика....Щее го взема и на обяд, за да мога 3 пъти на ден да ги включа лекарствата....и да е в началото...пък да видим...

# 87
Емир ,дано се размине  Hug

Аз да попитам комбинация Биозин и Ехинацея възможна ли е ?

# 88
  • Mediterraneo
Записвам се в новата тема с болно дете  Rolling Eyes От почти месец съм я спряла превантивно от ДГ- първо заради грипа, после заради тежката зимна обстановка при нас. Е, още веднъж се убедих, че от превенция файда няма! С бронхит е.

# 89
И аз я спрях моята кукла от ясла, защото от септември до сега изкара 3 бронхита + варицела и много й се събра.  Whistling
Само да не сгафя и да забравя да я пусна да я водят за няколко дни този месец, защото иначе ще трябва да правим чревни изследвания на ново.

Общи условия

Активация на акаунт