(Пред)пролетHa ... шекерено-бонбонена - ТР ТЕМА 57

• 98 042
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • Varna
Печените кестени са любими на ММ и първото нещо когато стигнем в Истанбул  е да си купи печени кестени. И мене научи да си хапвам от тях Laughing Не оставяме и един не изядан кестен в кесийката Simple Smile

ХадИ бакалъм на печените кестени newsm47

# 61
  • до вятърните мелници
ох, огладнях Simple Smile) аз ги правя у дома на грила. пак стават вкусни...

да се оплача, днес ходих с една приятелка до Икея и останах без крака и с поолекнал джоб. но най-интересното, от магазина за хранителни стоки си купих пушено пуешко. нямам търпение да го опитам!

# 62
  • Varna
Да ти е сладко Джорди Hug

Аз взех да чета и да разглеждам снимки от Истанбул сега..... и пУзнаЙтИ без полиция....кО ми сЪ праЙ Wink

И до Португалия ми сЪ доходи, като чета кВи манЖи предлагат, дъхав ЛяП и пивко винцИ smile3508

Завид, завид на ММ от пет месеца е там.....окапах сЪ докато  пиша Laughing

# 63
  • до вятърните мелници
Мисля че ти е време да направиш една инспекция - какво са поправили за 5 месеца Wink то ей го дей - 2-3 часа прехвръкване ...

# 64
  • Varna
Джорде,
В Истанбул не съм била доста повече от 5 месеца....ММ, е 5 месеца в Португалия Laughing във едно кукленско красиво градче, което страшно напомня на Венеция. Само, че на мене ми хареса даже повече от Венеция защото на снимките изглежда някак си по уютно и усмихнато по детски....абе някак си по Делтински Laughing Писах, че и там мИ сЪ ходи, защото чета сега едни пътеписииии където показват красиви стари къщи и улички .....и Ини много вкусни неща за Едене Laughing и пийване Drunk

# 65
  • Varna

Бамбини Hug

# 66
  • Истанбул
Честит Празник,мили момичета!

На ТЕО честит имен ден!Да е жив и здрав!

# 67
Честит празник мили дами, бъдете все така лъчезарни! Много ми е драго че ви познавам, и се надявам с всяка една да се видим на живо!
Честито да е името на Тео, със здраве да си го носи!
На всички именици днес - хубав празник и наздраве (за последното не съм сигурна, че нали са пости... )
Simple Smile

# 68
  • На юг от тук
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДАМИ!

# 69
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!Усмивки,здраве,лъчезарност,любов и много щастие!
На имениците честито!
Радост и благодарност да има в дните на всички ни!  Hug

# 70
  • Истанбул
ЧЕСТИТ 8 МАРТ, СКЪПИ ДРУЖКИ!

Честит имен ден на Тео Големанов!  Hug  bouquet

# 71
  • Varna
ДжордЕ,
Извинявам се, отървах Тео.  Embarassed Жив и здрав да ти е душо, това е най-важно сега за него! Hug

Луизка,

Преди половин час се видях с Хасан Бей. Да беше видяла каква физиономия направи като му предадох поздравите от свекър ти Laughing Вика - Ама от Афион аркадаш ли....Отговарям - да бе от Афион. И къде е пита....Ми в Афион си е -отговарям и се хиля Laughing Много, много се зарадва и ме дърпа да ме черпи за празника.  Laughing Казвам му....скоро, скоро сЪ връща КаПтана и идваме, сега не мога да седна Laughing
Но и на мене ми беше много хубаво, защото видях, че се зарадва много. Simple Smile...Абе кеф ми е да зарадвам някой Hug

# 72
  • до вятърните мелници
Честит празник, момичета!!  bouquet Пожелавам ви да сте все така лъчезарни, с густо към живота и да творите още повече красота!  Hug Hug Hug

Да ви почерпя за именния му ден, с любимите сандвичи на Тео   Mr. Green

# 73
  • Varna
Джорди,
Сандвича на Тео много вкусен, благодаря Hug
Днеска гледах отново картината ти и те споменах. Все още е там. Може да удължат изложбата още, защото имало голям интерес. А дай Боже, защото наистина е много хубава.

# 74
  • до вятърните мелници
ох, не ме дразни, че не мога да извадя едни 500 лв за нея, че току що обзаведох тео с нов килим и стол за бюрото му.... и сега си събирам от закуските за таксата му за училище от догодина...

Общи условия

Активация на акаунт