(Пред)пролетHa ... шекерено-бонбонена - ТР ТЕМА 57

• 98 045
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • Истанбул
Решихте ли къде ще ходи на училище?

# 76
  • до вятърните мелници
още не сме на 100%, но везните за сега май клонят към Истек.
надявам се следващите 1-2 седмици да се видим с директора на едно държавно у-ще, което ни предпоръчаха и след това май ще стане ясно...

# 77
  • Истанбул
Е,хайде хайърлъсъ,както казваме. HugАко не е тайна какво ви поискаха като сума и дадоха ли намаление?

# 78
  • до вятърните мелници
пазърлъкът тепърва предстои. началната цена е 23 500, има 5% отстъпка ако се запишеш по-рано и 25% за акредитирани учители и около 50% за работещи към тяхната организация. (т.е. щеше да е много по-евтино ако преподавах в Йедитепе университи!)

# 79
  • Истанбул
 #Crazy #Crazy #CrazyСъбираш ми погледа,бреййййй тез деца май от златен буквар ще учат.

# 80
  • до вятърните мелници
и това е в ниския диапазон. има заведения с такси от порядъка на 26-27-31 хилки!

# 81
  • Varna
 Shocked Shocked Shocked
Ега ти и сумите ooooh!

Джорди,
Хич не те дразня какчИ, ама хич. Сещам се за мене навремето като видя нещо което ми пълни душата и как ме болеше, че няма да мога да му се радвам..... И си казвах- майната му на друго ще се радвам след време.Ама на, пари пусто събирахме за дом а и квартира плащахме....Картинката ти е 800 стотачки не 500....................... не трябваше да ти споменавам, че съм гледала картинката ти. Просто исках да ти кажа, че като я гледах и си мислех за теб Hug  Ще имаш душко, ще имаш Hug Heart Eyes

# 82
  • до вятърните мелници
Делтич, и на мен ми е приятно, едно такова сладко-горчиво  Blush Laughing Mr. Green добре че е по-скъпа отколкото си мислех. и как няма да е като е една от най-готините там  Mr. Green

# 83
Ей Мими, супер си, много ме зарадва, още утре ще уведомим свекъра  Simple Smile ... Ама наистина ухилих се до уши като си представих раздумката ви   Mr. Green
Джорди, супер сандвич... Нахраних си очите, пък стомаха ще трябва да се примири с портокал  Rolling Eyes
Обаче аз тъй като гледам нашата Цвета ще ходи в държавно училище и това е... На моя приятелка децата са и в Efdal в Göztepe, и изнемогват по цял ден, разликата в програмата с държавните е в часовете чужд език. Казвам и аз, е, то в такъв случай Есен (сина й), трябва вече да говори английски - да, ама не. Децата се чудят какво да измисля че ги боли, само и само да не ходят на училище.... Не знам просто...
А, и Джорде, в Метро има от онази лютеница, за която то писах, даже днес видях буркани, които сигурно бяха 2-3 кг  Shocked Simple Smile ние ходим в Метрото в Пендик, но сигурно има и в другите.  Peace

# 84
  • до вятърните мелници
Мерси Луизи! Все се каня да го посетя Метрото, но все не идва ред. За сега си имаме малко от домашните запаси, но като свършат ще се наложи Simple Smile

ох, незнам направо с тези училища вече съвсем се побърках.... това пък Ефдал за първи път го чувам... иначе за Билфен знам че ги сбърквали от учене, както и в Чевре... на мен на сърце ми е най-вече Keystone International, но няма да е в този живот, освен ако не се замогнем с много изненадващо бързо...

# 85
  • Varna

Много се радвам, че темицата се поразмърда Hug

Но като ви чета вълненията за дечицата....Свива ми се душичката и на мене Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Дано на всяка от вас нещата за училищата да се наредят както трябва Praynig babydust7

Луизка,
Направо късмет, че Хасан Бей беше дошъл по обяд и аз го видях. Той обикновенно идва надвечер.

# 86
  • до вятърните мелници
искам да ви споделя една българска група, която открих снощи. може и да я знаете, но за мен беше нещо съвсем ново! много се развълнувах  Grinning  казват се ТочкаБГ и освен че музиката им е страхотна, и текстовете не падат по-долу!!!

# 87
  • на морето
Здравейте ,компанията! Peace
Честит празник /на патерица / !   bouquet Hug Hug
И честит именник - Тео Джордин ! Да е живо и здраво момчето ! Джорди , май ще си паснем с Тео -бой на вкус .....И аз обичам такива сандвичи . Crazy Crazy Crazy

Преди време ви се оплаках , сега ще се поФаля и ще почерпя ...Моторизирах се ! Все едно някой ме отвърза ....

# 88
  • до вятърните мелници
Аше, честито возило! Да ти служи вярно и безаварийно!!!

# 89
  • Казанлък of all places

Много ги харесвам, Джорди, прекрасно е,че си ги намерила. Ще ти пратя стихосбирката на Пламен Сивов, основният им текстописец, като електронна книга.

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 21:36 от angelina.bgk

Общи условия

Активация на акаунт