Fragrancex.com - аромати и доставки- 12 тема

• 53 687
  • 421
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Моят ордер е с друг текст.

Скрит текст:
Order Summary
Cart Subtotal    лв 34.49
Shipping    лв 10.80
Duty    Included
You will NOT be charged any additional fees when you receive your package. Your order will be delivered with full tracking information.
Total Includes Duty    лв 45.29

Начислен/не начислен VAT няма. Не мога да разбера къде греша. Доколкото ми помага и Google преводача, VAT и Duty са различни неща. Няколко пъти започвам отначало поръчката и резултата завършва с един и същ текст.

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 19:15 от kameliatsoncheva

# 406
  • Балчик
Какво се опитваш да поръчаш, дай да го слижа в кошницата, да видя как е при мен

# 407
# 408
  • Балчик
Явно линкове от сайта не се отварят, напиши името на парфюма.

# 409
  • София
Histoire D'amour Perfume by Aubusson
Благодаря много за съдействието.

# 410
  • Балчик
Когато избера български адрес изписва VAT, на английски адрес изписва DUTY. Така трябва да бъде, сега погледнах последната ми поръчка, DUTY пише и нищо не съм плащала, освен комисионната на Габко.

Ето твоят парфюм до английски адрес:

И ето до български:

Поръчвай смело.

# 411
  • София
Благодаря още веднъж, Джемма.
Поръчвам, като пристигне ще се похваля.
Приятен ден!

# 412
  • София
Здравейте, момичета!
Имам въпрос, но го слагам пози начин, тъй като не е по темата.
Скрит текст:
Не знам къде да попитам. Интересува ме поръчвали ли сте парфюми от немски сайтове?Търсих тема, но намерих само за английски.Прочетох коментар за един немски сайт в друга тема, но той беше случайно упоменат.Там се коментират основно български сайтове.

# 413
Доста хора поръчват от немски сайтове,в частност от немския Нотино. Понякога има по-добри цени от българския. Също и от други немски сайтове. Поръчка до превозвач. Перидично се коментират в темата "изпитани сайтове за парфюми"

# 414
  • София
Благодаря. Ще потърся мнения и там.

# 415
Здравейте,някой има ли наблюдения за мъглата за коса на Шанел Gabrielle?И то точно от немски сайтове,аз също съм им почитателка?

# 416
  • Балчик
Това се счита за спам в тази тема, попитайте в парфюмната.

# 417
  • София
Момичета, как комуникирате с Fragrancex? Писах им e-mail преди три дена-нямам отговор. Преди два дена писах в чата /в сайта/ и от там-нищо.

# 418
  • Sofia
На мен винаги ми отговарят на e-mail-а... Ама, само когато не иде реч за неудобни въпроси. Mr. Green Преди време даже ме бяха блокирали във Facebook страницата си, защото ги попитах каква е причината един артикул-подарък да липсва от поръчката ми... Rolling Eyes

# 419
  • София
Аз направих една грешка от бързане и недоглеждане /писах в темата за пейпал/ и сега не мога нищо да поръчам от сайта през пейпал. Дано въпросът ми не им е прозвучал като неудобен.

Общи условия

Активация на акаунт