Fragrancex.com - аромати и доставки- 12 тема

• 53 120
  • 421
  •   1
Отговори
# 75
  • Балчик
 Simple Smile Да, сама си си отговорила. Peace

Какво стана със silvanapei, мина ли митницата? Нищо не пише.

# 76

Какво стана със silvanapei, мина ли митницата? Нищо не пише.
[/quote]

Здравейте,за съжаление бях в болница с детето и не ми беше до пратките.Сега получих на мейла файл с необходимите документи за освобождаването на пратката.Освен пълномощнто/което някой има ли представа колко ще ми струва/ искат фактура с данни на бг и данни на изпращача ,но аз не виждам като си влезна в поръчката някъде данните на Фрагрансекс.?!Ако пожелая тук/по местоживеене/ да ми бъде изратена за обработване пратката -трябва да платя 12 лв + всички други такси и ДДС. И още се чудя какво да предприема.Първо ще се заема с изваждането на ЕОРИ номера ...

# 77
  • Балчик
А в пощата ли е дошла пратката или с DHL?

П.П Дано детенцето е добре вече. Hug

# 78
  • София

Здравейте,за съжаление бях в болница с детето и не ми беше до пратките.Сега получих на мейла файл с необходимите документи за освобождаването на пратката.Освен пълномощнто/което някой има ли представа колко ще ми струва/ искат фактура с данни на бг и данни на изпращача ,но аз не виждам като си влезна в поръчката някъде данните на Фрагрансекс.?!Ако пожелая тук/по местоживеене/ да ми бъде изратена за обработване пратката -трябва да платя 12 лв + всички други такси и ДДС. И още се чудя какво да предприема.Първо ще се заема с изваждането на ЕОРИ номера ...

6 или 8 лева струва в София пълномощното.  Peace

Да оздравява бързо детенцето!

# 79
  • У дома
Здравейте, моля ви кажете как да изляза от спора" ...тези парфюми са фалшиви!", че се ядосах. Опитват се да ме убедят, че парфюмите от сайта не са оригинал. Rolling Eyes

# 80
Здравейте, моля ви кажете как да изляза от спора" ...тези парфюми са фалшиви!", че се ядосах. Опитват се да ме убедят, че парфюмите от сайта не са оригинал. Rolling Eyes
Аз получих преди два дни своите парфюми и мога да кажа,че са страхотни.Убедена съм на 120% ,че са оригинални !

# 81
  • У дома
Аз поръчвам от доста време и съм доволна много, но вчера ме ядосаха и не можах да се аргументирам ....

# 82
  • Балчик
Да, от този сайт са оригинални, няма какво да се съмнявате. Минусът е само , че махнаха безплатната доставка и минават през митница. Simple Smile

# 83
Да, от този сайт са оригинални, няма какво да се съмнявате. Минусът е само , че махнаха безплатната доставка и минават през митница. Simple Smile
И аз малко се притесних от митници и т.н- но с ДЧЛ всичко стана доста бързо.Вече имат моя ЕОРИ номер и пълномощно -предполагам няма всеки път да ми искат нови?!

# 84
  • Пловдив
Здравейте, за пръв път заглеждам този сайт. Харесала съм си един парфюм. Виждам че има някакъв код за БД над 69 лв. При регистрацията ми пратиха и код за 10% има ли шанс да се ползват и двата или трябва да избирам?
Благодаря

# 85
  • София
Linkata, безплатната доставка е при поръчки над 69 долара.
Ако ползваш код не можеш да ползваш опцията за безплатна доставка. Но като натрупаш покупки за над 500 долара имаш 5% отстъпка, а при 1000 - 10% и тогава можеш да имаш безплатна доставка при поръчка над определената от сайта сума.

# 86
  • Пловдив
Linkata, безплатната доставка е при поръчки над 69 долара.
Ако ползваш код не можеш да ползваш опцията за безплатна доставка. Но като натрупаш покупки за над 500 долара имаш 5% отстъпка, а при 1000 - 10% и тогава можеш да имаш безплатна доставка при поръчка над определената от сайта сума.

Благодаря за отговора!

# 87
  • София
Девойки, над колко лв не минаваше през митница и не се плащаше ДДС? Забравила съм.

# 88
  • София
Над 30 лв се плаща ДДС.
Днес пристигна поръчката ми с Габко. За около 100 долара е, пратена с TNT. Не дължа ДДС.
Ще продължавам да поръчвам с посредник, много по-изгодно ми е.
P.S. Сега забелязвам, че сумата, която от FragranceX са написали във фактурата е 28.99 долара.
На пратките, които получавате в БГ реалната стойност ли пише?

Последна редакция: вт, 15 юли 2014, 15:12 от Lodsi

# 89
  • София
Над 30 лв се плаща ДДС.

Благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт