MAILBOOKS - въпроси, проблеми, предложения

• 459 950
  • 3 065
  •   1
Отговори
# 3 000
Здравей,
Пробвах отново но не ми зарежда изобщо линка. Много странно. Всичко друго ми работи в компа. Пробвах и друг браусър , пробвах и инкогнито всичко което успях да се сетя.... Много ми е мъчно. А дали може някой да ми прати сет ап за на имейл за да пробвам така да достъпя? Ще бъда благодарна.
pl.kyuchukova@gmail.com
Не знам какво друго да направя, а без тази програма ще страдам много.. Sad

# 3 001
  • Варна
Пробвайте да изтеглите оттук:
http://www.mailbooks.net/installer/MailBooks_Setup.exe
От дадения по-долу линк, аз също не мога да изтегля.
Вижте дали имате включен Firewall, май така се казваше. Ако имате, задайте да изключи Mailbooks от защитата.
Не се отказвайте!

# 3 002
Благодаря за линка, но и с него не се получи. Не ми зарежда изобщо. Пробвах всички линкове които намерих тук и които намерих и сама в гигъл.  Изключих и от Firewall даже и от антивирусната. Сега писах на достачика за интернет да видя дали ще могат да помогнат. Щом работи при останалите...
Иначе прочетох всички решения за конкретния проблем и нищо не помогна..
Забравих да спомена , че се намирам в чужбина, предполагам обаче , че няма значение това.

Когато пускам файла PingTester ми позкава това и че нямам достъп до сървъра на Mailbooks.

# 3 003
Вероятно проблема е в интернет доставчика - може би има някаква забрана. Ако има възможност опитайте през друг доставчик на интернет - пуснете си интернет през GSM, интернет кафе, обществено място с интернет, служебен офис и т.н.

# 3 004
  • Sofia
Не съм качвала скоро книжки в Мейлбукс и тези дни като гледах прриложението не виждам от къде могат да се качат. Някой може ли да ми помогне?

# 3 005
Кликвате на "Собствен списък". Отдолу има бутон "Добавяне".

# 3 006
  • София
А дали някъде има достъпен списък на книгите? Търся една определена, а все още нямам мейлбукс 🪷 Трябва ли да инстална, за да разгледам какво има?

# 3 007
  • Плевен / София
А дали някъде има достъпен списък на книгите? Търся една определена, а все още нямам мейлбукс 🪷 Трябва ли да инстална, за да разгледам какво има?
Трябва да имате инсталирана програмата, за да имате достъп до преглед на списъка от книги в него.

# 3 008
Ако искате, напишете я тук или по-добре на лично съобщение, за да не спамим в темата и ще проверя дали я има.

# 3 009
Здравейте, при мен също не работи. Ето ми излиза. Инсталирах го отново но нищо не става. излиза този надпис

Изискванията са файловете на MailBooks да са разположени в папка
с наименование MailBooks и тази папка да е разположена в главната
директория на някой от дисковете на компютъра, напр. D:MailBooks.

MailBooks преустановява работа. Инсталирайте програмата в
папка, разположена и именувана съгласно изискванията.

# 3 010
  • Варна
Програмата се отваря нормално. Изпълнете точно инструкциите и ще ви се получи.

# 3 011
  • Бургас
При мен се отваря нормално, но досега не съм получила нито една от заявките и се чудя дали съм направила нещо неправилно. Вие получавате ли?

# 3 012
  • Варна
При мен се отваря нормално, но досега не съм получила нито една от заявките и се чудя дали съм направила нещо неправилно. Вие получавате ли?
Пиши в чата в Mailbooks кои книги си поискала и че не ги получаваш.

# 3 013
  • Кърджали
Имам проблем с Мейлбукс, който сама не мога да разреша. От няколко дни програмата не ми се стартира изобщо. Изписва веднъж "моля, изчакайте" и до там. Всичко изчезва.
Пробвах всичко, което се сетих и което прочетох, но ефект няма.
Оказа се, че не се сещам в момента и паролата ми /това го осъзнах след като пуснах и ClearRegMB, та и това проблем, ама не е неразрешим - все пак познавайки се колко помня, нямам голямо разнообразие от пароли.

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 11:12 от Aлекcандрa

# 3 014
  • Sofia
Имам проблем с Мейлбукс, който сама не мога да разреша. От няколко дни програмата не ми се стартира изобщо. Изписва веднъж "моля, изчакайте" и до там. Всичко изчезва.
Пробвах всичко, което се сетих и което прочетох, но ефект няма.
Оказа се, че не се сещам в момента и паролата ми /това го осъзнах след като пуснах и ClearRegMB, та и това проблем, ама не е неразрешим - все пак познавайки се колко помня, нямам голямо разнообразие от пароли.
Проверете скороста на интернета. При мен, когато беше ниска - не се отваряше.

Общи условия

Активация на акаунт