MAILBOOKS - въпроси, проблеми, предложения

• 459 829
  • 3 065
  •   1
Отговори
# 3 045
  • София
В папката на програмата имаш файл ClearRegMB.
Изчисти данните с него и след това се впиши отново.

# 3 046
От чата на MB
Цитат
yani
14:17:18 ч.
Здравейте, както знаете програмата е напълно безплатна, но се намира (хоства) на платен сървър за което е необходимо да се плаща всяка година. Сумата се събира чрез дарение което е напълно доброволно и никой не е длъжен да го прави, всичко е на добра воля и по желание. Плаща се веднъж годишно и сега е платено до декември 2025г. Абонамента за 2026г. е 2053лв., от миналата година има останали 182 лв, които приспадаме и остава да съберем 1871 лв. Започвам да събирам вашите дарения за следващата 2026 година - 1871 лв., като за целта ще предоставя банкова сметка и сметка в Револют. Моля задължително пишете в основание за плащане: MailBooks. МОЛЯ НЕ ПРЕВЕЖДАЙТЕ пари в сметките описани в самата програма през бутона "Дарение" - тези сметки са НЕАКТИВНИ! Ще пусна това съобщение няколко пъти за да го видят повече от вас и ако желаят да направят дарение. Надявам се да успеем заедно и да продължим напред. Благодаря на всички!

Сметки за дарение:
IBAN: BG47FINV91501014766914
Револют: @yanisl8hvj
Янислав Дичков

# 3 047
Изпратих някой лев, като се опарича пак ще пратя. Обаче името е  на латиница, да знаете - Yanislav Dichkov. Че търсих на кирилица и не излезе.

# 3 048
има съобщение от днес, още не е събрана сумата Hands Pray

Сметки за дарение:
IBAN: BG47FINV91501014766914
Револют: @yanisl8hvj
Yanislav Dichkov

# 3 049
Днес при мен програмата работи със сигурност до 08:40h и след това "Моля изчакайте" и се затваря...
Пробвах и на друг компютътр ( за съжаление същия интернет! ) и пак същото?!
Сървъвра явно работи, защото мога да се логна и регистрирам, но отново със същия резултат

# 3 050
И при мен не се отваря,!

# 3 051
10.11.25 19:22 Отново работи!

# 3 052
  • София
Аз не мога от няколко дни да влезна. Получавам съобщение: Въведеното потребителско име 'feya' вече е използвано.
Имам промяна в имейла, вече не съществува.

# 3 053
изчисти регистрите с cleanreg от папката

# 3 054
И при мен е така. Изчистих регистрите, но не стана. Писах мейл на съпорта. Все още нямам отговор.

# 3 055
Здравейте. Присъединих се към МБ общността. Направих заявка на една книга и качих две. Може ли да се дарява през easypay? Книгите в червено са забранени за качване ли?

# 3 056
  • София
Книгите в червено са забранени за качване ли?
Не, този който ги е качил е спрял временно (или постоянно) възможността за изпращането им. Това не пречи друг да ги предложи.

Използвам поста, за да помоля, когато има създаден запис за книга, да се използват данните, а не да се прави нов.

# 3 057
Здравейте, имам нужда от помощ.
Имах тази програма преди много години. Седеше само папка със стара програма. Изтрих старите файлове, оставих папка books
Инсталирах новата версия в същата папка, логнах се успешно, намерих данните.
Но не получавам книги.

Ето пробно натискам и това ми изписва.
Казаха ми, че трябва да ми се изпрати.
Като натисна бутона получени книги се отваря папка books иначе.
Как реално стават нещата и какво не е в ред при мен?
Вие като натиснете бутона какво ви изписва?
И как разбирате, че сте получили книгата?

# 3 058
Какъв бутон натискаш?
Като харесаш книга, трябва да я поискаш. Ще ти светне бутонът Заявки. Пък кога и дали изобщо ще ти я пратят... Зависи от много неща.
Когато ти изпратят книга, ще светне бутонът Получи. Тогава го натискаш и книгата се запазва в папката.

# 3 059
А как се иска книга?

Общи условия

Активация на акаунт