От къде го изкопа Мише, изпита взе ли ?

Ето, на, и Дара са събуди, чувам, че някак си и музика си е пуснала 

Сега няма как да ме накара човек да студентствам, лекции, очни, заверки, курсови, конспекти, скучни колеги, не-не-не. Е, то зависи и кой на колко е години и кога е учил/започнал. Аз застудентствах на 17 - 18, далеч са ми тези въленения. Станах и циник - след толкова учене и любимото ми - работа по специалността (може би само лекари, юристи, инженери, информатици, филолози най-често работят за каквото са учили), но стана. та след толкова години работа смея да кажа, че каквото съм научила на терен, както се казва, и хората - локомотиви, от които съм се учила, ще се науча само в Харвард. Там няма да отида, ясно е, така че - стига ми. Поздравления за СИЛИТЕ И ЕНТУСИАЗМА, МАЦКИ! Мъжете ви имат истински съкровища, а дано моят никога не ни прочете темата
Не знам как смогвате. Може би сте по-малко уморени живейски от мен, по-мотивирани, или не знам, но наитина - браво!
Никакви романтични неща не обичам, свещи и тн - като сме на кеф, но не по повод, цветя и китки не обичам, бельо сама се кефя да си купувам. Романтиката е в планината, под звездите, както казах (за мен/нас). най-хубаво ще ми е мм да направи паеля, че Близначето ме хлъзна и да планираме как да заминем без дребния по Балкана да си правим нашата романтика.

да ги нямаме такива, много ми е изкуствено и преиграно
да ги нямаме такива, много ми е изкуствено и преиграно