Отговори
# 15
Реклама с "Нериман" - Бегюм Кютюк
(Вижте я как ще изглежда като бременна  Laughing Laughing Laughing Laughing)

Скрит текст:

Aми тука си е даже сладка с коремчето,но в сериала не искам да я виждам така Rolling Eyes

# 16
Мили момичета! И след тези супер моменти ,които пресъздават нашите красавци ,как мислите,че ще се разделят след края на снимките на сериала?!Мисля,че не е възможно след тези погледи,докосвания,нежни целовки....Всеки да си отиде  в своето лично  пространство ?!?! как ще излязат от ролята си.....То бива ,бива хубост,но толкова много...такова съвършенство.....!!!!!!

# 17
  • Плевен
Благодаря за темата и всичко, което публикувате- снимки и информация   bouquet  bouquet  bouquet

# 18
Мили момичета! И след тези супер моменти ,които пресъздават нашите красавци ,как мислите,че ще се разделят след края на снимките на сериала?!Мисля,че не е възможно след тези погледи,докосвания,нежни целовки....Всеки да си отиде  в своето лично  пространство ?!?! как ще излязат от ролята си.....То бива ,бива хубост,но толкова много...такова съвършенство.....!!!!!!
Никаква идея нямам,но все пак не съм актриса.Сигурно са професионалисти просто при това големи Mr. Green Днес като гледах преведена частта с втората целувка ми дойдоха точно такива странни мисли в главата. Само на мен  ли ми се струва,че изглежда не като целувка от радост ,че Ф се е върнала при него от отвъдното,а като дългоочаквана целувка между Фахрие и Бу  ooooh!
Ще ме извинявате,но това е субективното ми усещане просто Heart Eyes

# 19
Снежи ,  bouquet  bouquet  bouquet

Кямран, май ще ги докара 12 фъстъка- тук два, там два Mr. Green

То като гледам бройката,май няма нужда от близнаци.

Колкото до средната продължителност на живота .Да не забравяме войните ,които са били много и естествено ,че се намалява средната продължителност.Ами от 1912-1918г. са убити над 120 000.Да не говорим за болести около 20 000 само през Балканската.

# 20
отговорих на  Жаклин, преди да съм видяла, че вече има нова тема, така че пренасям всичко тук  : )

Didi,радвам се,че е така smile3501,не ме изкушавай,че ми се върти една идейка в главата....а да я споделя,а да не я споделя....не мога.....толкова истински играят,аз си падам по сълзливите истории,но Б.и Ф. ми скриха шапката СТРАХОТНИ СА,наистина има химия огромна между тях.Знам,че ще разсърдиш Smileама не ти ли е минавало наум,че нещичко може да излезе между тях,тоя поглед със сълзи от любов,тази нейна нужда да е до него,тези почти незабележими погледи помежду им newsm12размечтах се .....Невероятни са..Все ми се иска да са следващите Халит и Бергюзал.....ех smile3525

Не знам нищо за тях и как са се случили там нещата. Ако след сериала отнякъде разбера, че Б и Ф са се събрали, ще се радвам. Тя е съвсем друг тип жена. Ще гледам да следя събитията : ) Но не съм толкова нетърпелива да го разбера още отсега. Някъде малко по-назад бях писала защо смятам, че няма да станат двойка и семейство. Така че, от кой зор да се сърдя сега, че ти коментираш обратното, щом така мислиш ... Но едно нещо може да се каже по много начини и ние това дискутирахме.

Скрит текст:

Момичета, пишете в темата, както ви идва отвътре. Забавлявайте се, не я напускайте и не я разваляйте. Снимки, имена, прякори - всеки използва, което му е удобно. Някой може да ви призове да направите или да не направите нещо, но не и да ви накара. Възрастни хора сте и сами решавате за себе си. Разбира се, че мерките и теглилките на всеки са различни. Видя се, че моите гранични стойности са критично ниски и затова  ще намеря друг начин да си догледам сериала.

Може и да надничам от време на време тук, но независимо какво е съдържанието, няма шанс да вляза като класната ръководителка и да размахвам пръст  Grinning . Моето мнение го казах вече, а и не обичам да се въртят и повтарят все едни и същи неща, както споменах. Всеки определя поведението си. Ако утре видя, че някой се държи неоправдано лошо с вашето дете или близък човек, и ако по някакъв начин ежедневно го подлага на присмех или друго, ще реагирам както реагирах сега. За мен няма значение моето или вашето дете, мой или ваш приятел, вие или Чапа, която виждам само на снимка. Това дали е несериозно или е много сериозно всеки преценява.  Аз нямам двоен стандарт за хората, така са ме учили, какво да направя...

Съжалявам, че тона беше негативен, и то около този епизод. Можеше да бъде друг.Стига се до крайности понякога, всеки си има неговите аргументи.
Катя, и аз често се шегувам със себе си и околните.В темата до един определен момент идеално вървеше и шегата, и забавлението, и приказката, и тона.
Вчера се самоиронизирах и пошегувах, и веднага се видя какъв коментар получих. А някой, разбира се, пак не разрбра за какво става дума и набързо извади метлата да замете лудите. Точно за това нейно поведение говоря от самото начало, доживях и към мен да е насочено  Grinning. Не ми е приятно, че се приема от повечето, но какво друго да кажа ....

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 23:51 от didibu

# 21
Снежи ,  bouquet  bouquet  bouquet

Кямран, май ще ги докара 12 фъстъка- тук два, там два Mr. Green

То като гледам бройката,май няма нужда от близнаци.

Grinning Grinning Grinning Бесиме има да подскача от радост, ще забрави проблемите със Селим и Фериде

Sad

ooooh! знаех си, че след тоя смях ще излезе нещо, но...  нейсе Tired

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 23:35 от lilitoKoleva

# 22
Grinning Grinning Grinning Бесиме има да подскача от радост, ще забрави проблемите със Селим и Фериде

Поне може да плете елечета Mr. Green

Шехзадето /Mehmet Günsür/ са го убили .Вече може да идва при нас. Трябва ни да събираме конкуренция .

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 23:43 от pavlinaio

# 23
  • София
момичета,супер сте......доста материал за четене сте изписали..... видях снимки и на малката Фахрие-много сладка и миличка!Благодаря ви Hug

Утре Весел празник на всички и влюбени,и не толкова......

Невероятно красива жена........Тя май ми стана фаворит след Моника Белучи

# 24

От мен лека и спокойна нощ и някой да прибере Кямран ,че ще замръзне горкия Party Laughing

# 25
  • Средната земя

Шехзадето /Mehmet Günsür/ са го убили .Вече може да идва при нас. Трябва ни да събираме конкуренция .

А дано, а дано  smile3508

# 26
ЧЕСТИТ  СВ.ВАЛЕНТИН И ТРИФОН ЗАРЕЗАН!  Heart

Момичета, няма да има друга изненада, 12 часа стана, почти newsm78

Изненадата е да се чудим кое е изненадата Laughing Laughing Laughing

ааа

Лека му пръст.  Да заповяда и той ( Mr. Green компот ще ги правим)

Артистът е голяма симпатяга, но няма ли да е по-нисък от Фериде, ако го гласят за нея newsm78

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 00:40 от lilitoKoleva

# 27

ааа

Лека му пръст.  Да заповяда и той ( Mr. Green компот ще ги правим)

Артистът е голяма симпатяга, но няма ли да е по-нисък от Фериде, ако го гласят за нея newsm78

Joy Joy Joy Joy  Много смешно прозвуча . Перфектен е, няма да е нисък. Ама се страхувам,че няма да го вкарат. Прекалео е хубав и ще е  съвсем реална конкуренция на Бу Mr. Green
Ако има изненада ще е утре във фрагмана  Praynig или в рекламата на Dovе

# 28
  bouquet  bouquet  bouquet

За Снежи и очарователно оформената тема,и за всички вас момичета!  
   Пиша само,за да знаете,че ви чета с удоволствие всички и да съм спокойна,защото иначе се чувствам все едно подслушвам на съседната маса.Не мога да сложа снимка от сериала Simple Smile не го приемайте като спам ,моля ви. Честит Ден на Влюбените и Трифон Зарезан!
     bouquet Честит Имен Ден,ValentinaP!

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 01:29 от VesselaG

# 29
ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН И ТРИФОН ЗАРЕЗАН НА ВСИЧКИ!!!   newsm51

Така, като си мисля, изненадата може да е ... някой съвместен поздрав на Фериде и Кямран за феновете с някакви сърчица или с онези снимки на двамата, които има вече в стария фотоапарат... А като нищо могат да се включат и другите от екипа.  Grinning
Представям си, ако и Селим и Левент вземат да ни пратят сърчицата си... каква еуфория ще ни обхване. Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт