Отговори
# 630
Спокойно, ще участват. Бурак и в други филми ще участва, и други партньорки ще има, няма начин личните му отношения да повлияят на кариерата му. Аз вече съм започнала да му търся и нови партньорки, на които в никой случай не може да устои Laughing Laughing Hug Ще го уредим, нямай грижа Laughing Laughing Laughing

newsm78

Това от друг филм ли е?
Не Simple Smile Бил е с баща си на този строеж. А вратовръзката му е на криво тцтцтц Като я няма Ф да я оправи, така ще да е Mr. Green

# 631

Лили не се разбра какъв е този строеж .Остава  за утре да разгадаваме newsm78 newsm78

Сега да си измием  или ни измият краката и да спим  Laughing

Лека нощ! Hug

# 632
 Joy Joy Joy
И на мен ми се стори, че това е баща му, но с тая вратовръзка и това палто newsm78 newsm78, реших, че е в реклама или друг филм. На Зоро ми заприлича Joy

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 01:20 от lilitoKoleva

# 633
Joy Joy Joy
И на мен ми се стори, че това е баща му, но с тая вратовръзка и това палто newsm78 newsm78, реших, че е в реклама или друг филм. На Зоро ми заприлича Joy
Еее как не се сетихме,нали ще продават конака,та Камрян се е заел със строежа на новия дом.Няма да влачи Фериде и 12 броя дечица по квартири я Joy Joy
А палтото е smile3556 но нали си ни е слабост и така няма да го върнем Mr. Green

# 634
Мисля, че е облечен за снимачната площадка и е прескочил до строежа в тоя вид newsm78 Ще му следя тоалетите Laughing, но това означава, че няма да е дълго в затвора. Т.е. нищо не означава, защото може да са снимали и спомени и изобщо изводите станаха излишни Laughing Laughing Laughing

# 635
 HugДобро неделно утро чучулиги Hug

# 636
Добро утро. Hug Hug Hug

СебиHug благодаря за чудесното кафенце.  bouquet

Мерси за всичко ново в темата.  bouquet

Приятен ден ви желая, чучулиги. Hug

# 637
Себи, благодаря за закусчицата Hug Днес е последният ден от седмицата, в която нямахме епизод. Да я изпратим подобаващо ! Във вторник ни чакат нови вълнения... Сигурна съм ще има поводи и за радост и за сълзи Heart Eyes

# 638
Здравейте сладури!
Себи,благодаря за апетитната закуска! Heart Eyes

И аз да ви предложа една молитва на Бурак към Бог:

"Любимата ни Чучулига

Господи,Фериде стигна до мен
нека и Фахрие стигне,Амин!"

Може да се преведе и така:

"Господи,Фериде ми бе дадена от съдбата,
нека и Фахрие стигне до мен,Амин!"

Спокойна дъждовна неделя! Peace

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 10:51 от NAGNAG

# 639
НАГ Heart Eyes Shocked,кога Бу се е молил по този начин newsm78

В началото , по-късно ,когато и във филма Фериде  стигна до Кямран или сега съвсем скоро.

Чувствам се объркана .Предпочитам да е нещо като шарж ,колаж м/у снимка и реплика ....знам ли  #Crazy #Crazy #Crazy

Тъкмо си живеех спокойно ,че се успокоихме около Чапа и Бу. Rolling Eyes

# 640
Добър ден!  Hug
Себи   bouquet
НАГ    Hug хубава шегичка на някой фен. Wink
Снощи се е появила   Лили  Hug, липсваха ми нейните търкалящи човечета и коментари.
От снимките и на мен ми се струва, че Бурак си строи къща. Може пък да е решил да се задомява.  newsm78
Да си призная, че и аз съм на път да се откажа да гледам сериала.  Embarassed Идват ми в повече Селим и неговата агресия и бруталност. И сега съм разочарована, че е оцелял. Sad Нериман мога да я понеса и въобще всички женски номера и хитрости ги намирам за естествени, макар че не ги одобрявам.

Хубав ден!  Hug

# 641

Е Уси Hug остави ме  Wink Wink Winkна седмото небе само 5 мин.

Приземи ме Sad Sad Sad

Колкото до сериала им давам шанс до края на март. Ако тръгне  добре в Анадола добре , ако и там го замотат пък с войната .до там!

# 642
Момичета, какви са тези настроения, нали надеждата умирала последна? Ще си гледаме сериала, може пък да излязат от калта и да тръгнат по пътя на Решат Нури към Анадола... Simple Smile
Май-,алкото, гледаме прекрасна актьорска игра на млади и красиви актьори. Много ми харесаха Бурак и Фахрие, в последните епизоди показаха страдание, отчаяние, стават все по-добри.

Мами, специални благодарности за анализите на Ирин! Много са интересни и има над какво да се замисли човек, независимо дали приема нейната гледна точка, или не. Умна жена!

# 643
НАГ Heart Eyes Shocked,кога Бу се е молил по този начин newsm78

В началото , по-късно ,когато и във филма Фериде  стигна до Кямран или сега съвсем скоро.

Чувствам се объркана .Предпочитам да е нещо като шарж ,колаж м/у снимка и реплика ....знам ли  #Crazy #Crazy #Crazy

Тъкмо си живеех спокойно ,че се успокоихме около Чапа и Бу. Rolling Eyes

Не се е молил,това е шегичка на някой фен от Фейсбук.
Това е снимка от сесията му на плажа,преди "Чучулигата" да започне.

Момичета,защо сте спукали гумите?
Та вие не гледате ли сериала заради перфектната игра
на Бурак,Фахрие,Мехмет и другите?
Аз започнах да го гледам заради Бурак,естествено.
И заради Мехмет-Сейфеттин.
Но като цяло сериала е много хубав,
ефира е пълен с бози.
Аз ще го гледам докрай,обещавам.
Живот и здраве де. Peace

# 644
НАГ, Валя , не мога да гледам филм само заради игра и актьори.  Embarassed Най важното за мен е сценария и що годе правдиво отразяване събитията. Ако играта не става и ме дразни въпреки сюжета, пак бих го зарязала. Но аз по принцип не съм киноман. Затова и изгледаните филми от мен са по малко от зарязаните.
За разлика от Себи аз бих гледала война във филма, стига сцените да са поносими за гледане. Нали Фериде помагаше на доктора в лазарета по време на война. Та май беше предложила на един от ранените да се ожени за него? Някакви такива спомени ми се мотат из главата. Wink

Общи условия

Активация на акаунт