Всяка СЕПТЕМВРИЙКА чу сърце, някои дори по две! - тема 2

• 28 230
  • 759
  •   1
Отговори
# 285
  • ГО
Момичета, някоя има ли бодежи в гърдите? От време на време ми се появява, като мравучкане, като бодеж.

# 286
  • ул. "Мечтание"
Aria, прецени си до колко можеш да се довериш на лекарите си и действай според това.

Аз лично до сега с лекарства не съм успяла да се отърва от гъбички.  Rolling Eyes Лекувала алтернативно и единствено така съм имала успех. Преди много ме мъчеха, още от дете. Първата бременност ми се появиха някъде края на седми, началото на осми месец, ужасен сърбеж беше. Мацах се с разни неща, слагах нам си какви глобули. Ефекта беше краткотраен и тогава потърсих други начини.

# 287
Нощни очи, благодаря, ще рискувам, навсякъде пише, че и да ги оставя, бебо няма да пострада...Ще изчакам две седмици, хич не ми се иска да ползвам, каквито и да било лекарства през първия триместър, пък и през всички, уви, не е възможно... Confused

# 288
На мен ми откриха и гъбички и бактерии Sad Лекаря каза, че ще ме лекува от четвъртия месец нататък? Тази комбинация е малко лоша, нали?

# 289
Гъбите не са проблем, поне според думите на дамите от сайта, инфекциите знам, че са малко по-опасни, посъветвай се и с друг лекар да видиш колко можеш да седиш с инфекция...опасно е ако тръгне нагоре по органите, стискам палци да е наред всичко...личната ми препоръка е: питай още един лекар поне...А да те попитам: колко време имаш до 4ти месец?

# 290
  • ул. "Мечтание"
Нощни очи, благодаря, ще рискувам, навсякъде пише, че и да ги оставя, бебо няма да пострада...Ще изчакам две седмици, хич не ми се иска да ползвам, каквито и да било лекарства през първия триместър, пък и през всички, уви, не е възможно... Confused

Наистина, така е, не е опасно за бебето. Кофти е за теб, заради неприятните симптоми най-вече.

MuciM, какви бактерии?  newsm78

# 291
Нощни очи, не ме притеснява, тече повечко и мокрее, но няма сърбеж или друго...

# 292
  • ул. "Мечтание"
Това е добре. Дано не започне сърбеж!  Praynig

# 293
Бодеж в гърдите - аз!  Hug Много е странно, за кратко, отминава бързо, но е странно Simple Smile
За гъбичките - в началото на септември имах гъбички, коли бактерии ... какво ли не - не съм ги лекувала с нищо - внимавам обаче оттогава какво ям. Наблягам на алкализиращи и супер храни, в това число кленов сироп, ленено семе, кокосово масло, тахан .... Да ви кажа честно от тогава ... да чукна на дърво досега нямам нито сърбежи, нито гъби, нито бактерии... Храната е голяма работа!   bouquet

# 294
aria, за гъбичките има препарати, които стават за бременни, така че не вярвам да е проблем да се използват и сега...

# 295
Утре аз съм на ендокринолог и гинеколог, че е време да я следим тази бременност вече. Дано бебо е добре и да се чувства добре, че сърцето ми се свива.
Днес взех изследванията за тсх -1.08 и фт4 - 16, че нали съм хашимотка, утре лекарката ще си каже мнението. Забелязвам, че тсх пада, а фт4 се вдига.

Мъж ми настоява утре да влезе на прегледа, а от вас чета, че ще ми правят обстоен преглед.
Аз също подозирам, че може да имам гъбички - сърбеж нямам, ама някакви странно жълтеникаво течение се появи от няколко дни. Утре ще разберем.

# 296
aria, за гъбичките има препарати, които стават за бременни, така че не вярвам да е проблем да се използват и сега...
Елч, кои са тези препарати? имаш ли опит с тях? Не е ли по-добре да изчакам още две седмици, преди да ги третирам...?

# 297
Добра вечер, дами!

Добре дошли на новите коремчета!

christiana, много съжалявам Hug Cry

Ария, аз също имам засилено течение, докторката като ми взимаше микробиология, изрично ми каза, че дори да има нещо, ще го лекуваме след 16 та седмица. Консултирай се с още някой, за всеки случай.
Нощни очи, сподели моля те, ако искаш на лични за алтернативното антигъбично. Оказа се че микробиологията ми сега е чиста, но принципно здраво си патя от гъби. Пробвала съм де що има лечение, пия здраво лактобацили и т.н, но аз си знам че проблемът е в PH то и в имунитета ми основно. Като забременея тая среда нещо се променя, и изведнъж всички гъби се самоонищожават, на обратно на всички нормални жени, дето през бременността гъбичасват
Джулето, относно доктора, как да ти кажа, човек се учи докато е жив Mr. Green Бях го проучила, бях говорила за раждането, обаче в по-екстремнни ситуации не съм особено уверена в себе си и трудно отстоявам позиция, още повече като знам че ми липсват познания. Освен това преди 6 години да настояваш да родиш без окситоцин си беше почти кощунство, гледаха те като извънземна сектантка. Сега виждам, че за това време нещата доста са се променили
Имам въпрос към момичетата с проблеми със щитовидната - ТSH 4.44, ft4 - 9.09 ок ли ви се виждат, нямам референтни стойности, утре ще звъня на доктроката, но понеже пускам за първи път, да знам да параноясвам ли за ново нещо, или ще живеея още малко Mr. Green

Хубава вечер   bouquet

# 298
Здравейте, момичета!

Редовно ви чета, но нямам много време да пиша.
Да ви кажа само, че се боядисах с безамонячната боя на Гарние- Олиа. Разкошна е. Цвета стана много хубав- сиво рус. Аз с обикновена боя не мога да докарам оттенък хахаха. Не си спомням кой ми я предложих тук, но съм много благодарна.

# 299
Здравейте. Освен децата вече и аз съм болна  Confused. Смучам хомеожен, засега спасяват положението, но нещо започвам да кашлям та ще видим.
Иначе вчера бях на преглед и записване на ЖК, малчо расте, щурее вътре, широко му е още затова  Mr. Green
Още щях да пиша, но дреби се събуди  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт