Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума за справяне с проблема със запека по време на бременност?
-
Какви са препоръките за прием на спирулина при хора с Хашимото?
))

Пулсът му е 161. Доки каза, че до 170 за бебетата е в рамките на нормалното. Най-накрая чух и сърчицето, понеже досега го бях виждала само. А ММ гледаше като препариран монитора през цялото време. Като стана време да ми взимат кръв, направо изчезна в коридора
А и може би покрай на ММ приказките как ще ритат топка и ще играят на не знам си какви Мъжки игри
и аз почнах да си мисля , че ще е момче. Даже за сега съм измислила само мъжко име - Кристиан
. Има и друг вариянт - да си повториш сама хормоните и после да ги покажеш на ендокринолог. Моята докторка започва да приема още около седем сутринта. Можеш да отидеш рано-рано, че много бързо става опашка и да се консултираш с нея. Казва се Мариета Лазарова и е в Ендокринологията, която е в сградата на МД. Тя обаче вярва най-много на тяхната лаборатория. В интерес на истината си бях пуснала ФТ4 при тях и в Цибалаб и имаше разлика от три единици между двата резултата, което никак не е малко. Докторката е много мила и внимателна. Не искам да те притеснявам, но не трябва да отлагаш консултацията със специалист. АГ-то не може да ти назначи терапия, поне според мен.