Всяка СЕПТЕМВРИЙКА чу сърце, някои дори по две! - тема 2

• 28 240
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
Моя слинг е жесток... от тея, дето са дълги и широки шалове, освен, че ставаше за носене на бебето съм го използвала и за одеяло и за постелка и за сенник и за какво ли още не ... ако знаех как да кача снимка тук направо щях да ви го покажа. Освен всичко останало е и ужасно красив, направо си се фръцках с него  bowuu

Честно казано през тия години се изкушавах да го направя на дамаска на столовете в трапезарията, добре, че устоях  Blush

# 316
  • София
Привет, мацки!
За слинговете съм много ЗА. Синчето ми беше супер ревливо и само това ме спасяваше, нон стоп на гърда и слинг. Като поотрасна с кенгуру цяло лято се мъкнехме. Той така или иначе не заспиваше в количката още от 4-тия месец.
Обадих се за изследванията, всичко ми е в норма.
За главоболие си говорите, аз моналата седмица ревах от болки в главата, какво беше това чудо не знам. Накрая не издържах и пих един Парацетамол. Просто иначе нямаше да мога да заспя.
За запушения нос - имам леко запушен нос, с миналата бременност също бях така. Явно е нещо нормално.
Аз също имах леко жълтеникаво течение, което в последните дни заслабна. На микробиологията всичко е в норма, явно не е било притеснително.

# 317
Ади,качи снимки в групата във ФБ ,ако ти е по-лесно,че сега ме изгаря люпобитство.Сега и да ми кажеш от къде си го купила ,няма да помня след няколко месеца  LaughingВидях ,че в Ибей са доста по евтини от тези на нашия пазар.

# 318
Ади,качи снимки в групата във ФБ ,ако ти е по-лесно,че сега ме изгаря люпобитство.Сега и да ми кажеш от къде си го купила ,няма да помня след няколко месеца  LaughingВидях ,че в Ибей са доста по евтини от тези на нашия пазар.
Дааа, сега ще кача. Моя обаче ми го домъкнаха от Германия, на Амазонас е! Сега сигурно вече ги има и тук, но преди почти 8 години малко хора бяха чували за слингове, камо ли да носят такива.  Аз направо тук в нашия малък град изглеждах като полезно изкопаемо с него Simple Smile Но ... безкрайно удобен!  Ето такъв тип, моя е в оранжевата гама http://www.amazonas.eu/en/carry-sling-lollipop.html   bouquet

# 319
Добро утро!!

Как сте? Аз не съм добре от 2-3 съм с хрема, това е единственият ми симптом, но въпреки това много се притеснявам тъй като четох, че може да повлияе на плода  Cry Мисля, че имам настинка, а не грип, но не се знае. Изпробвах всички бабини рецепти, чай, мед, лимони, фрешове, джинджифил и нищо не ми помогна. Даже си взех отпуск, но си мисля, че колкото повече си седя вкъщи толкова по-болна се чувствам. От вчера пия Коризалия( хомеопатично лекарство). Има ли други мами, които докато са били бременни с предишните си деца и да са боледували и имаше ли последствия? Четох за доста жени, които са боледували по време на бременността си, но на по-късен етап  Rolling Eyes

Относно ФМ и БХС си записах час в МЦ Фемина за 03,03 при д-р Славкова.Някои има ли впечатления от нея?

За гаденето - на мен ми се гади само вечер и то не всяка, мин седмица повърнах на работа  Sick но никой не разбра  Blush

Не знам дали сте започнали да се мажете против стрий, аз си взех някакъв крем на Лиерак, ще видим дали е добър.

И как си усещате коремите? Аз като легна по гръб и започна да си пипам корема долу ниско се усеща леко твърд и подут?

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 11:10 от Qncheto89

# 320
А аз си мислех че е само при мен... може би от повече от месец се събуждам със запушен нос. Основно сутрин е така, и чат пат следобед и вечер ooooh!

# 321
Aria Montgomerie, имам някъде май две-три седмици до четвъртия месец. Simple Smile А иначе имах кафеникаво течение и затова още от началото пия утрогестан по две хапчета три пъти на ден и по едно но шпа пак три пъти на ден.

# 322
Нощни очи, лекарят каза, че освен гъбичките имам бактериална инфекция. Не знам от какво се получава, но по думите му това щяло малко да усложни нещата.

# 323
Добро утро!!

Как сте? Аз не съм добре от 2-3 съм с хрема, това е единственият ми симптом, но въпреки това много се притеснявам тъй като четох, че може да повлияе на плода  Cry Мисля, че имам настинка, а не грип, но не се знае. Изпробвах всички бабини рецепти, чай, мед, лимони, фрешове, джинджифил и нищо не ми помогна. Даже си взех отпуск, но си мисля, че колкото повече си седя вкъщи толкова по-болна се чувствам. От вчера пия Коризалия( хомеопатично лекарство). Има ли други мами, които докато са били бременни с предишните си деца и да са боледували и имаше ли последствия? Четох за доста жени, които са боледували по време на бременността си, но на по-късен етап  Rolling Eyes

Относно ФМ и БХС си записах час в МЦ Фемина за 03,03 при д-р Славкова.Някои има ли впечатления от нея?

За гаденето - на мен ми се гади само вечер и то не всяка, мин седмица повърнах на работа  Sick но никой не разбра  Blush

Не знам дали сте започнали да се мажете против стрий, аз си взех някакъв крем на Лиерак, ще видим дали е добър.

И как си усещате коремите? Аз като легна по гръб и започна да си пипам корема долу ниско се усеща леко твърд и подут?

Аз се мажа с мас против стрии. Какво мислите за маста? Препоръчваха ми и Бепантен.

# 324
  • ул. "Мечтание"
Здравейте! Simple Smile

Еспа, основното, което използвам е противогъбичното хранене. То се състои в това да се изключи сладкото (включително да се намалят плодовете), млечните (кисело мляко може), изключване на маята, местните продукти също не са добра идея. Набляга се на повече зеленчуци, по възможност сурови, много чесън (може и на капсули), ядки (сурови), пълнозърнести храни (за предпочитане да са с квас), подходящи подправки (риган, канела, карамфил), прополис, храни богати на Б витамини, естествено ферментирали туршии, кисело зеле (пробиотици)... Надявам се не съм пропуснала нещо важно.
Също масло от чаено дърво или сребърна вода, на тампон във влагалището. (това не съм го прилагала и не помня сега как точно се правеше и колко често)
Добра хигиена и носене на памучно бельо (или друго от естествени материи).
Терапията е хубаво да се прилага поне 7-10 дни след изчезване на симптомите. А ако се прави профилактично е хубаво поне две седмици да се прави.
Класическа хомеопатия, както и други алтернативни техники и лечения също могат да помогнат, зависи вече какво ти допада. За момента работя с Боуен и ТЕС. Но има и много други, въпрос на вкус.

Цветенце, оздравявай скоро! Praynig Praynig Praynig

Колибри, много се радвам за прегледа. Simple Smile Не е невъзможно на този етап да се види пола, има си начини, но си е виш пилотаж!  Crazy Mr. Green

Ох, аз до скоро както спях като буба, сега се кокоря по нощите.  Crazy Будя се по няколко пъти и спя много леко. Интересното е обаче, че се чувствам наспана.

Елч, дано мине леко това изследване. И да няма повече произшествия! Praynig
Мен снощи много яко ме сряза остро ниско долу във влагалището, бях права, чак на колене ме събори. Мина веднага. Rolling Eyes Странна работа.

Танчето, насреща съм за слинговете!  Peace  Heart Eyes

Ади, ау, красотия!  Heart Eyes И аз имаме един Амазонас, разкошотия. Супер удобен. И е любимия слинг на малкия. Все него ми вади от шкафа. Моя е синия с големи райета (горе втория десен от ляво на дясно).

Янчето, надявам се бързо да оздравяваш!  Praynig Тая бременност я започнах с боледуване. Не е приятно разбира се, но си стой вкъщи, лежи и почивай.  Hug

Муци, дано всичко е наред и оправите бактериалната инфекция!  Praynig

# 325
Благодаря ти много Simple Smile  Hug

# 326
маги, аз съм при начев, имам си час за събота, това ми е първа контрола след промената бремнна доза и съм мнооооого далеч от мисълта за отлагане Simple Smile начев беше първият след мм, който разбра, че съм бременна. отидох при него още в деня, в който си направи теста.
на мен драмата ми е с взимането на кръвта, защото и той си държи на определена лаборатория, която не ми е крайно близо Sad ама няма начин, само се надявам да не се издрайфам, докато ме боцкат Laughing

Qncheto89, аз съм ходила при славкова на фм и на нормален преглед. много е мила и симпатичн. сигурно ще ти хареса. обяснява спокойно и подробно.

аз пък така и не свикнах с слинговете-шалове. нещо много сложно това увиване ми се видя, а може и аз да съм си вързана в ръцете Laughing но моят слинг си го обожавам и не го заменям за нио на света. всички неща от Дара ги раздадох на приятели, само него си го стискам Mr. Green
той е от типа с 2 щраквания отзад - едно коригиращо и едно за всеки случай, ако нещо се случи с първото, има си и джобче за неща. Babasling му е марката. ето така изглежда: http://www.thebabasling.com/download/thebabasling_quick_start_guide_web.pdf

# 327
Елч, мисли позитивно. Ще те боцнат без проблем. Май утре ще трябва да свършиш тази работа, за да ти станат готови резултатите за събота. Ще стискам палци този път стойностите да са по-добри  Praynig . Ти сега вземаш ли някакви медикаменти? Ох, тези проблеми с ЩЖ са си направо доживотна присъда, а аз толкова мразя да пия лекарства  Cry Не знам защо по време на бременност не е задължително изследването на тези хормони за всички жени ?!? Има доста бременни, които не знаят, че имат проблем с тези хормони и си остават неконтролирани през цялата бременност.

# 328
  • ул. "Мечтание"
Елч, този слинг тамън го обсъждахме в темата за слинговете. Не е подходящ за новородено, по-скоро за дете, което вече стои седнало, тъй като възможностите му за регулиране са силно ограничени.  Rolling Eyes
Има и други слингове, които са лесни за слагане и подходящи за новородено. Например пауча.  Peace
http://www.fairyknot.org/blog/slings/sling-torba-pouch/

# 329
нощни, да, легнала не съм слагала дара, но тя от 20-дневна така или иначе не даваше да я носят легнала, а този много хубаво придържа главичката в меките части по краищата. така изкарах целия период с коликите на дара. а за голямо дете е просто феноменален. дори и за такива като мен, които не могат и 3 кила да носят повече от 5 минутки.

меги, преди 2 седмици в токуда ми пуснаха тсх и беше 0,83, което си е супер. надявам се и сега да си е добре. и да, пия л-тироксин 50 (начев ми го увеличи от 25 преди бременността).

Общи условия

Активация на акаунт