Всяка СЕПТЕМВРИЙКА чу сърце, някои дори по две! - тема 2

• 28 243
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
Елч, стискам палци да е станала лабораторна грешка! Praynig Предишният ти резултат е бил чудесен.

# 331
Ех, мили мами здравейте и от мен!
Нова съм във форума и бързам да се запиша във темичката, защото и аз съм бременна със термин септември Laughing На 11.02 бях на първи преглед и чухме сърчице  Hug Тогава бях в 8г.с и 6д., обаче доктора каза, че бебето върви с една седмица назад по размери, но да не се шашкам понеже съм с нередовен цикъл и може да е от това. Изписа ми и някои лекарства, които взех чак днес и имам някои въпроси за тях ама не знам тук ли е мястото да ги задам или в друга тема newsm78

# 332
Елч и megi_zdr Аз също съм при Начев и при мен проблемите са само хормоните и най-вече ТСХ. Нямам възли, нямам уголемяване вътрешно на щитовидната жлеза, просто този ТСХ, ще ме побърка. Начев в миналата годината ми каза, че ще пия лекарства за хормона докато не почна да кърмя. За радост не всички жени минават по нашия път, но се случва. Такъв е живота, предпочитам да пия лекарства, но всичко да докарам до щастлив край Simple Smile
Елч Аз в началото пиех по 50 на ден, след това го увеличихме един ден 50, един ден 75, и сега пия по 100 на ден. Мисля че ще ти увеличи и то доста дозата сега, след като в момента ти е толкова висок ТСХ. Извинявам, ама не обърнах внимание, кога ще се видиш с Начев? Аз се притеснявам че като отида да ми вземат кръв, не трябва да съм яла, да не съм си пила лекарствата и ме е страх да не ми стане лошо Sad

Момичета аз да ви се оплача пак с тая хрема. До вечерта някъде до 20 часа си мислих че е алергията ми, но си се оказа настинска Sad Направо вече ми се реве Sad Кихане, понякога не мога да си държа и очите отворени, постоянно ме гъделичка в носа, тече вода от носа Sad Абе, направо е ужасно Sad Само се моля да не стане нещо на мъничето  Praynig

# 333
  • ул. "Мечтание"
yoyo09, добре дошла!  Hug

Цвети, не се паникьосвай. Лежи и почивай, имаш нужда. На мен за хрема много добре ми се отразява да си намажа носа отвътре с мед.

# 334
yoyo09, добре дошла!  Hug

Цвети, не се паникьосвай. Лежи и почивай, имаш нужда. На мен за хрема много добре ми се отразява да си намажа носа отвътре с мед.

Благодаря ти Simple Smile Същия съвет ми даде и още една мама, тук. Ели ме посъветва и тя същото, но със захаросан и определено ще го пробвам. А по колко пъти се слага?

# 335
меги, цвети, мисля, че ме бъркате с еспа Simple Smile
моето псоледно тсх е 0,83, което си е супер и се надявам да не е било лабораторна грешка Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 336
  • ГО
Моят гинеколог ми каза, че мога да си слагам всякакви капки в носа, както и да смуча всякакви хапчета за гърло. Иначе за кашлица пия Стодал.

# 337
моето псоледно тсх е 0,83, което си е супер и се надявам да не е било лабораторна грешка Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Абе и аз се замислих дали не беше тя  newsm78 Ой, сори мила, че така те объркахме Simple Smile Аз се замислих дали не беше тя, ама защо сме се объркали така с Меги не знам Simple Smile Извинявай още веднъж  Hug   bouquet Но все пак, ти кога ще се виждаш с Начев пак? Наистина 0,83 е доста добър резултат, аз успях да го смъкна на 1,16 преди ин витро процедурата и сега другия месец ще видя как е Simple Smile

# 338
Моят гинеколог ми каза, че мога да си слагам всякакви капки в носа, както и да смуча всякакви хапчета за гърло. Иначе за кашлица пия Стодал.

На мен и личния и гинеколожката ми казаха да си пръскам само разтвор на моркса сол. Капки от рода на ксилометазолин са забранени! Иначе и на мен за гърлото ми казаха същото, без ефизол.

# 339
  • ул. "Мечтание"
Благодаря ти Simple Smile Същия съвет ми даде и още една мама, тук. Ели ме посъветва и тя същото, но със захаросан и определено ще го пробвам. А по колко пъти се слага?

С всякакъв става. Даже на мен с течен ми е по-лесно, защото по-лесно се намазва, използвам клечка за уши. Захаросания си го слагаш на топче. Не съм попадала до сега на ограничение колко често, слагам колкото често се сетя и мога да търпя (щипе).

# 340
  • ГО

На мен и личния и гинеколожката ми казаха да си пръскам само разтвор на моркса сол. Капки от рода на ксилометазолин са забранени! Иначе и на мен за гърлото ми казаха същото, без ефизол.
Мойта лична пък днес само Ефизол ми каза да смуча.
 ooooh! ooooh! ooooh!

# 341
Упс  Embarassed извинявай, не е било с лоши чувства. Твоето ТСХ наистина е супер!

# 342
Момичета,аз имам един може би малко тьп вьпрос.когато публикуваме нещо в групичката вьв Фейсбук,дали го виждат и всички останали приятели  newsm78. Защото все пак едно е да си споделям с момичета,които преживяват сьщото,и сьвсем друго да го знаят и останалите ми 500 приятели вьв фб

# 343

Мойта лична пък днес само Ефизол ми каза да смуча.
 ooooh! ooooh! ooooh!

По добре СТРЕПСИЛС. На всички мои бременни приятелки, които бяха болни по време на бременността, това им казваха да смучат. Но по добре се консултирай с фармацевт, но ефизола личната, изрично ми каза единствено него да не пия. Не знам защо. Аз й имам голямо доверие и като каже нещо, я слушам.

# 344
  • ГО
Момичета,аз имам един може би малко тьп вьпрос.когато публикуваме нещо в групичката вьв Фейсбук,дали го виждат и всички останали приятели  newsm78. Защото все пак едно е да си споделям с момичета,които преживяват сьщото,и сьвсем друго да го знаят и останалите ми 500 приятели вьв фб
До колкото знам, групата е тайна, т.е. никой, освен членовете не вижда какво публикуваш там, както и че изобщо си член на такава група.
Аз все още се въздържам да се присъединя, другия месец, живот и здраве.  Hug

Направо се чудя, кой да слушам и на кой да вярвам. И на личната, и на гинеколога, и на фармацефтката си имам доверие. Сега за мен е по-важно децата ми да се оправят, аз криво - ляво, ще окрякам.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт