Всяка СЕПТЕМВРИЙКА чу сърце, някои дори по две! - тема 2

• 28 182
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря момичета. Записах си за следобяд час при лекар УНГ, да каже и той какво мисли по въпроса, че така сама си поставям диагнози.
Раив не съм от София, иначе бих се възползвала от предложението  Peace
Аласкан честит рожден ден, пожелавам ти едно страхотно, здраво, пуФкаво бебе септември месец.
quqkli4ka в Плевен лекарите са много добри, не го мисли въобще. Аз се следя в Света Марина - частна клиника, но ЖК си е безплатна, плаща се само за раждане.

# 481
ра_ив, може да съм малко крайна, но съм твърдо на мнение, че рамус е една от най-лошите лаборатории. за съжаление го разбрах по трудния начин - в началото така ми бяха омазали резултатите от кръвния тест за бременност, че няколко дни не мигнах от тревога. после моя много близка лаборантка в токуда също потвърди, че те просто не стават. начев пък въобще не пожела да го погледне, камо ли да го вземе предвид. така че добре си решила да повториш изследването. да кажеш после какво е излезнали, ще е интересно да видим разликата. вярвам, че ще е положителна.

аляска, честит рожден ден! да си жива и здрава, много щастлива и скоро тревогите да са зад гърба ти!

# 482
  • София
alaskan, Честит Рожден Ден, пожелавам ти много сбъднати мечти, здраве, щастие, късмет и мноооооооооого любов от любимите ти хора!  Hug
Раив, менюто ми е страшно елементарно. Не диря като обезумяла био продукти и т.н. Редовно правя детоксикации на организма. Ям разнообразна готвена храна, много салати, които приемам преди основното хранене (все пак си има и определен ред). Имам си 3 основни хранения и 2 междинни. Напълно съм изключила от менюто си пържено, вафли, газирано, нат. сокове в кутии, кроасани, чипсове, бисквити. Кюфтенца например си правя печени, става уникални, пържени картфи са ми някакъв деликатес веднъж на 5-6 месеца, но аз и рядко се сещам и не го приемам като лишение. Фритюрника от както ми се счупи съм много щастлива, добре че се скапа хахахахахах, та нямам такъв уред. По принцип съм голям чревоугодник и преди да заочна да се храня нормално, се тъпчех с всякакви боклуци, много нередовно хранене, предимно чипс ми беше менюто по цял ден. Резултатът от това безобразие беше почти гастрит, редовни киселини, редовни болки в стомаха, диария доста често, главоболие почти ежедневно, бях тръгнала към хроничен цистит(гадостта ме тормозеше всеки месец), целулитът беше станал баснословен  Shocked Shocked в епични размери  Shocked Сега и помен нямам от тези неразположения. това да ме заболи главата ми се случва веднъж в годината. Киселините е ясно от какво са. Дори вече не правя толкова кариеси, както преди. Та това е накратко и сега като тегля чертата и видя накъде съм била тръгнала толкова млада, никога няма да се върна към старото си хранене.

# 483
Аласкан честит рожден ден!!   bouquet

quqkli4ka в Плевен лекарите са много добри, не го мисли въобще. Аз се следя в Света Марина - частна клиника, но ЖК си е безплатна, плаща се само за раждане.
Цветенце ти при кой док се следиш?Аз в тази клиника,при проф.Томов си правих лапароскопия и той  ми установи проблема и ме насочи към софийския ми лекар.И съм много доволна от всичко в клиниката.Личната ми ражда в Св.Марина и мисля да го обсъдя и с нея и така да реша.
Та на мен притеснението ми е в това,че моя док ми знае всичко и лекарства и изследвания,а док от ЖК искам само да ми пуска задължителните изследвания и да ме тегли и мери,то и какво ли друго да искам де  newsm78

# 484
Привет момичета  Hug

Едва ви изчетох, доста активни сте били през уикенда  Grinning

alaskan summer, Честит рожден ден, да си жива и здрава, много щастлива и обичана и да бъдеш достатъчно търпелива, че тази година най-хубавият подарък за рожденния ти ден, ще ти бъде доставен през септември  Wink

Цвети, на мен при обриви и кожни неразположения много ми пома листо от алое вера. Откъсваш го и се мажеш със сока от листото. Наистина много облекчава сърбежа и паренето на кожата. Ако имаш под ръка алое вера, непременно трябва да го пробваш. Дано да съм била полезна  Thinking

Аз усещам от време на време леко пърхане/гъделичкане в областта под пъпа. Дали е бебо?  Crazy
По статиите, които съм чела, навсякъде пише че започва да се усеща след 16 г.с , но не знам защо, аз имам чувството, че още от сега го усещам Thinking

Лек ден момичета, излизам да се поразходя.

bouquet

# 485
  • София
Елч, амииии туй не го знаех, че са чак толкова зле. Ще кажа каква е разликата в Сряда предполагам.
matsutka, а да питам детоксикациятадали през бременността може да се направи или в някакъв по-лек вариант? Сега уж съм решила да почна да пия топла вода сутрин на гладно. Четох, че трябвало да кипне и след това се пускат 2-3 ледчета да се охлади малко и се пие, но не знам изворна ли трябва да е водата?

# 486
Аlaskan,честит рожден ден   bouquet  bouquet
Туко що се прибрах от БХС ,докторката каза че бебетата са добре,всичко е в норма,сега чакам да ми се обадят и за резултатите от кръвните изследвания.
Цвети,да ти споделя и за д-р Чавеева.Оказа се млада лекарка,много приятна и внимателна.Попитах я за толкова неща ,на всички мои въпроси отговори без никаква досада,която се усеща при повечето лекари  Peace

# 487
Аlaskan,честит рожден ден   bouquet  bouquet
Туко що се прибрах от БХС ,докторката каза че бебетата са добре,всичко е в норма,сега чакам да ми се обадят и за резултатите от кръвните изследвания.
Цвети,да ти споделя и за д-р Чавеева.Оказа се млада лекарка,много приятна и внимателна.Попитах я за толкова неща ,на всички мои въпроси отговори без никаква досада,която се усеща при повечето лекари  Peace

Благодаря ти Simple Smile Аз съм я виждала на снимки и знам че е млада, ама не знаех нищо за нея повече Simple Smile Един ден я видях в клиника Щерев, разговаряше с пациентки и беше много мила и усмихната Simple Smile Когато си записах час, ме попитаха при кой лекар искам, аз не знаех кои лекари правят БХС и като чух нейното име и си я избрах нея Simple Smile Радвам се че си останала доволна от нея Simple Smile И се радвам че мъниците ти са добре, все така да са и те и ти   bouquet  Praynig

# 488
Добър ден, вместо запис Честит рожден ден на alaskan  Hug Hug Hug, и се връщам да чета, че сте изписали много неща... #Crazy

# 489
Здравейте момичета ,
рядко пиша , но ви следя редовно .Тази седмица се записвам на ЖК ,а следващата сьм на ФМ и БХС вьв Фемина .Всичко е нормално при мен ,само много ми се спи .Вечер заспивам в 9.30 ,а сьбота и неделя спя и след обед .
Днес се видях с една приятелка ,която наскоро роди и си говорехме за покупките преди раждане.Аз при пьрвата бременност си бях подготвила абс.всичко ,а тя точно обратното .Вие какво мислете ?
Аз лично не мога да си представя някой да избира вместо мен ,за моето дете .
А какво ви е мнението за осоляването на бебета ??Гледах вчера предаването за 3 месечното бебе от Стара Загора -миличкото дано има шанс.

# 490
Относно покупките за първото нищо не бях купила освен кошара, пазарувах след това. И двете баби бяха купили много неща, всичко взех и благодарих, но ползвах само това, което ми хареса. Ако ми трябваше нещо допълнително си го взимах на момента Grinning Сега за второто първо ще прегледам какво имам запазено от каката, и каквото ми липсва мисля да си купя предварително, сега съм уж малко по ориентирана  Joy

За осоляването против,  имам спомен че и  преди време даваха за едно бебенце с висока степен на изгаряне именно от това. Що за родители са това, в време когато интернета е достъпен така масово? и може да се прочете за всичко...

# 491
преси, това за осоляването ме потресе от дън душа. просто ужас!

иначе и аз всичко си купувам, вижда ми се излишенс стрес всичко да се взима натъгъдък, а и това значи да съм само на телефона, нали ги знаете мъжете как пазаруват Mr. Green и аз се надявам, че сега ще съм по-ориентирана, преди ми беше тъмна индия. лошото е, че всичко съм раздала или шкартирала и всичко ще се започва отначало, ама това да е! Simple Smile

# 492
Аз повечето неща до преди яслата си пазя, след това взе много да се цапа покрай самостоятелното ядене и направо хвърлях. Но това че ги пазя, не значи че ще мога да ги ползвам, ще имам няколко месеца разминаване и може нищо да не влезе в употреба  ooooh! Но както сама каза, това да ми е проблема, купуването на нови дрехи Joy

# 493
При мен като сезони ще сьвпаднат .Каката е ноември ,а сега термина ми е септември .
Аз всичко си пазя ,толкова много дрехи имах ,че някои  си седят с етикета.И купувах като невидяла и много ми подаряваха .Така  ,че само да се постопли времето и ще си изкарам кутиите с дрехи , вси4ко ми е подредено по месеци  , ще отделя като за начало и постепенно ще започна да ги подготвям .Като си представя ,че това лято ще ми се размине плажа , ще трябва да си намеря занимание . Но да стигнем до там.
По повод осоляването - аз   не сьм солила и никой не ме е сьветвал да го правя .
Но имам приятелки които са солили ,и в момента приятелка с бебе на 2 месеца соли .

# 494
  • ГО
За осоляването - против съм, както и разните му слагания на яйца във водата, вадене за врата от коритото, повиване и т.н. Не отричам, че навремето са си гледали така децата и са оцелявали (колко голям процент обаче - не), просто не ги намирам за приложими в днешно време.
Не мога да проумея как средно интелигентна млада жена, ще намери осоляването за нормално. Tired
Навремето майка ми е мазала с мас брат ми, като съм се родила, намазала ме веднъж и съм се изприщила и повече не е посмяла.
За маста четох супер гадни неща, че се отлагали всички непреработени токсини на прасето в нея и други гадории.

За покупките - не страдам от суеверия. Само да разбера пола и започвам. Малко по малко, не всичко изведнъж.

Ей, туй нещо суеверията само затормозяват човек.  ooooh!

Да не се подстригваш, да не се боядисваш, да не ядеш заешко, да не казваш, че си бременна, да не пазаруваш предварително, да, да, да, аууууу, ужас!

Общи условия

Активация на акаунт