Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума за справяне с проблема със запека по време на бременност?
-
Какви са препоръките за прием на спирулина при хора с Хашимото?

Не се бях замисляла за токсините в свинската мас. Свекърва ми я карам да преварява домашна свинска мас в прясно мляко се и тогава се обира и с малко ванилия и си става като кремче. Така си мазах корема миналата бременност и нямах нито една стрия, въпреки, че по другите части на тялото ми се появиха, където не съм мазала и разтягането е било по-малко. После малкия и него го мазах, иначе от алергията кожата му се обриваше и само лечебната серия на А-дерма му помагаше, нищо друго от уж качествената козметика. Толкова са пълни с химии тез козметики, даже съжалявам за това че прекалено често съм използвала бебешки шампоанчета. Сега като се замисля вероятно живот и здраве вероятно преварен зехтин ще ползвам, като ви прочетох за тез токсини...
Чак като направи 40дена малката я закарахме и при свекървата за няколко дни. Не робувам на суеверия, и я извеждах на вън през тези 40дни, но свекървата живее на село и там не е достатъчно топло и подходящо за бебе, за това се възползвах пред милото от това
И след това им беше трудно да ми се месят, защото аз не съм от тези дето си премълчават, особено ако не съм съгласна с това което казват. А и това, че я кърмех до година и половина до някъде пресичаше желанията им за каквото и да е, тъй като тя си ме търсеше да суче на три часа

Но с моя мъж, понеже той е по малкия, тя се е дърпала и го е осолявала малко. Тя ми обясни че се правило, като пораснат да не им меришат краката и потта
Ох, колкото по остаряват, толкова по зле стават
Дано