Всяка СЕПТЕМВРИЙКА чу сърце, някои дори по две! - тема 2

• 28 156
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
Ели, честита количка! Със здраве да си я ползвате!
И аз гледам една оферта в продавалник, но още се кумя, защото на модела който харесва цените напоследък са високи, прид месец-два бяха на половин цена
Цвети, а Нистатин не става ли? Смятам го за доста ефективен и безвреден този крем, особенно при бременост, защо не го обсъдиш с доктора при възможност? Дано бързо премине

# 526
Ели, честита количка! Със здраве да си я ползвате!
И аз гледам една оферта в продавалник, но още се кумя, защото на модела който харесва цените напоследък са високи, прид месец-два бяха на половин цена
Цвети, а Нистатин не става ли? Смятам го за доста ефективен и безвреден този крем, особенно при бременост, защо не го обсъдиш с доктора при възможност? Дано бързо премине

Ами аз днес като ходих тя доста се чуди какво да ми изпише и ми изписа Бетноват-С маз, преди лягане ще се намажа. Всяка вечер се маже и дано да помогне. Каза ми по- честичко да се мажа и с дезодорант, за да изсушава мястото, защото гъбите обичали влажната почва, така да се каже Simple Smile

Ели, честита количка, много да си се возите с дечко Simple Smile

# 527
  • София
Ели, честита количка! Със здраве да си я ползвате! Можеш ли да я покажеш?
Цветелина, просто нямам думи за родата на ТМ. Я сиктир и не им олръщай внимание. Спокойствието ти е по-важно. какво ще се тормозиш с някаква 13 годишна, дето бъкел си няма за живота! Ама нищо де, и тя някой ден ще е снаха на някоя рода. То всичко се връща нали знаеш  Mr. Green
Много кофти за обрива! Дано помогне мазилото, че си представям колко ти е зле.  Hug
Еспа, и аз съм на същото мнение за храната и лекарствата. Не случайно, ако се загледаш в рекламите, всяка реклама за храна е следвана от реклама за лекарство, я за киселини, я за подут корем и т.н. Да не говорим за вбъдеще, някои неща не се отразяват веднага, нещата са натрупване.  Peace

# 528
Благодаря, момичета   bouquet
matsutka, това е количката: http://www.premaman.bg/index.php?r=article/view&articleId=2158

# 529
Ели, честита количка! Със здраве да си я ползвате! Можеш ли да я покажеш?
Цветелина, просто нямам думи за родата на ТМ. Я сиктир и не им олръщай внимание. Спокойствието ти е по-важно. какво ще се тормозиш с някаква 13 годишна, дето бъкел си няма за живота! Ама нищо де, и тя някой ден ще е снаха на някоя рода. То всичко се връща нали знаеш  Mr. Green
Много кофти за обрива! Дано помогне мазилото, че си представям колко ти е зле.  Hug
Еспа, и аз съм на същото мнение за храната и лекарствата. Не случайно, ако се загледаш в рекламите, всяка реклама за храна е следвана от реклама за лекарство, я за киселини, я за подут корем и т.н. Да не говорим за вбъдеще, някои неща не се отразяват веднага, нещата са натрупване.  Peace

Ох, matsutka, жал ми е за това момче, което ще я вземе! И ако се държат лошо с нея, ще си го заслужава! За сега няма признаци от нея да стане човек! На нейната възраст аз си играех с кукли, тя пожелава, тежка и резка смърт! Що за език на дете е това???? Направо съм покрусена и омърсена! И най-вече погнусена!!
Сега си слушам музика, че да не мисля нито за тия гадове, нито за тия гъби, които в момента, и парят и щипят Simple Smile След малко ще си пусна една-две сериики на любимия ми сериал, Приятели, и ще се успокоя Simple Smile Обожавам го този сериал и много ме успокоява Simple Smile

# 530
Благодаря, момичета   bouquet
matsutka, това е количката: http://www.premaman.bg/index.php?r=article/view&articleId=2158

количката е много готина Simple Smile в какъв цвят я взе?

# 531
  • София
Леле, Цвети, какви са тия приказки от толкова младо момиче!?!?!? Shocked Shocked Shocked Кошмар!
Ели, коричката е мноооооого яка!
Аз мислех да си ползвам Чикото от малкия, ама няма да е удачно, щото все пак ще е зимно бебе, а малкия се роди Февруари и всъщност студено време не сме хванали много. Количката е по-подходяща за лятно, та май ще търся нова!

# 532
matsutka Направо съм потресена и съм без думи  Crossing Arms На къде отива този свят! Sad

# 533
matsutka, ако гледам рекламите само, ще се отчаям - от тях излиза, че българина страда предимно от гъбички, подут стомах, диария, простата и т.н Mr. Green 90% от рекламите са на лекарства, това само говори за големината на фармацефтичния бизнес и от това колко много лекарства се купуват ooooh! Много се старая да науча детето на вкус към добрата храна, редовно обеснявам колко са вредни кремвирши, бургери, нестлета и т.н, преди беше лесно - яде каквото му дадеш, сега все повече иска да опитва разни неща, които е гледал по телевизията. Промивам мозъкът му редовно и без жалост на тема вредни храни Mr. Green Случвало се е да идем в Макдоналдс заради играчката в менюто, щото е станало нетърпимо положението вече, и да кажа на продавачката да ми даде играчката без яденето, въпреки че ще си платя всичко, тя гледаше милата толкова стреснато, а Сами и обясни авторитетно, че ние такива боклуци не ядем, защото разболяват Rolling Eyes
Цвети, в кремчето което са ти изписали има кортикостероиди, аз лично и да не съм бременна ги заобикалям отдалеч, при бременност съм два пъти по-внимателна, за това си мислех, че може би има по-безвредни варианти, които могат да се обсъдят с лекаря евентулано. Надявам се бързо да ти мине. Дано не се натрапвам с мнението си  Peace. Не си слагай на сърцето роднините, дано се успокоиш бързо
Ели, супер е количката!

# 534
 Espa, изобщо не се натрапваш, даже ти благодаря за съвета Simple Smile Аз също съм на мнение че много реклами дават за лекарства Simple Smile Даже ако искате обърнете внимание, когато идва есента, започват рекламите на сашетата за грип, а когато е пролет и лято за диария  hahaha Даже съм забелязала, че има много реклами и за киселини, вместо да има реклами за превенция с тази болест, и за съвети да се преглеждаме често, ние се самолекуваме! Аз от нередовното хранене и хранене на каквото ми падне, съм стигнала до рефлукс и киселини Sad Но хората са казали, кой каквото си направи, и Господ не може да му го направи. Аз не понасям Макдоналдс, даже за един дълъг период от време отказах племенника ми да го яде, но после пак беше ял, та пак му четох конско, от какво се прави и той каза че вече не иска да го яде Simple Smile Права си че докато са малки се вслушват, но много от децата, като почнат училище и почват да се хранят с боклуци. Аз съм голям фен на Джейми Оливър, има едно предаване в момента за храната в училищата в Америка. Като гледам как се хранят милите дечица и ми става жал Sad Даже ми се доповръща един път  Sick Нищо чудно че са най-затлъстялата нация!

# 535
  • София
Еспa, нa мен ми е много притесне.о кaк точно ще възпитaм детето дa не яде тaкивa нещa. То ясно, че в къщи примерът е нaй-вaжен, но имa моменти, в които нямa спaсение и то глaвно нaвън. Понякогa тичa по децaтa с пaкети зрънчо. Гонк ги дa си вземе. Кошмaр. Дaли дa зaбрaнявaм и дa чaкaм обрaтен ефект тип зaбрaненото е по-слaдко, или дa позволявaм понякогa сaмо и сaмо дa не му стaвa фикс идея. Трябвa дa нaмеря бaлaнсa, a не знaм кaк. Вероятно времето и сaмото дете ще си покaжaт, но ме е стрaх дa не допуснa грешкa, зaщототемaтa хрaнене е нещо много деликaтно и еднa мaлкa грешкa и отивaме в другa посокa. Имaм опит с грешки в моето мисюене и зaхрaнвaне, но се стaрaя дa ги попрaвя в момемтa. Нaпълно съм убеденa, че винaтa си е изцяло моя, зa товa, че е злояд и юе е стрaх дa не сбъркaм отново в желaнието си дa се хрaни добре. A нaистинa не искaм дa нaлитa нa кроaсaни и т.н. и някой ден дa се крие, че ги яде.
Мaцки, сори, че ви зaнимaвaме с нaшите нещa, които съвсем не сa свурзaни с бременувaнето.
Тa по темaтa с количкиге, много се чудя дaли дa взимaм със зимен кош, или дa е някоя, кояте се префaсонирa нa зимнa. Виждaлa съм достa тaкивa модели, aмa нещо не мк се струвaт удaчни.

# 536
Добро утро мили.
Аз засега удържам фронта, гърлото все още ме боли зверски, но поне не е по-зле  Crazy, мисля че и днес и ще започне да минава.
Цвети не им обръщай внимание въобще! Ти и твоето бебче не заслужава да се ядосвате за такива глупости.
Ели честита количка - страхотна е!
Аз имам Куини бъз 3 и може би ще взема борд за Йоан, той ще е на 1.10месеца тогава.
За пазаруването сигурно съм първата луда, но миналата седмица от намалението от Асда си поръчах куп роклички  Blush smile3532. Еми ако пък пак е мъж ще ги подаря на кумата, тя е с момиченце. Нямам търпение вече да идва четвъртък, започвам да се шашкам с това моето десетдневно боледуване дали всичко е наред с бебчо  Praynig

# 537
Добро утро и от мен  bouquet

matsutka много си права за баланса и ограниченията. Като дете до нас живееше едно семейство, което ядеше изключително здравословно и почти вегетарианско. Съответно децата им се хранеха по същия начин. На един мой рожден ден черпех с бонбони и нормално почерпих и тях. Децата ме помолиха да не казвам на майка им, че са си взели. Много странно ми стана и споделих с майка ми, която ми обясни за яденето ми. Все пак това е избор на родителя, но е тъпо, детето да се крие, когато му се прияде нещо различно от менюто му, особено като постоянно се въртят реклами по телевизията. Аз моето не го лишавам от нищо, но всичко си има мярка, и някак си свикна да иска плод вместо бисквита, примерно.

Цвети то ние си пишем да не се ядосваш, ама като ти дойде на главата няма как да се въздържиш #2gunfire Не им обръщай внимание, злобата и завистта няма как да я заличиш, за съжаление.

Ели честита количка, аз още не съм мислила даже в тази насока, на първо място ми е ново легло за каката и кошара за бебето baby_neutral

Espa, megi майка ми е същата, сега я възпира само незнанието за пола, а при първото, това че не я вижда, и и е трудно да прецени размера. Според мен страда от някаква мания за пазаруване, ама нормално като не работи и по цял ден се шляе по магазините. Не знам дали въобще да и казвам какво ще е бебето, предния път дойде с три чувала дрехи... Joy

Лек и спорен ден на всички...

# 538
  • ГО
Добро утро!

Ели, честита количка! С кеф да си разхождате сладкото бебе, живот и здраве! Много е хубава!

Аз количка, креватче, шезлонг, стол за хранене, проходилка и т.н. няма да купувам. Момче, момиче - в розова количка ще се вози  Mr. Green Не ми се дават пари, при положение, че си имам и всичко ми е много запазено.
Само дрешки ще трябва, че за предното една приятелка ми беше дала, ама това да му е кусура.
Този път съм решила да си купя електрическа помпа за кърма. Предния път ползвах на Авент, и пак нищо. Сутиенът ми е чашка Е/F и не успявах да кърмя децата си. Не, че има значение колко са големи гърдите, ама като кажа, че не можах да кърмя и всеки вика: "ееееее, с тез големи ц..и, и не можа да си изхраниш децата ли?"
Оффф, писнало ми е от коментари  ooooh! ooooh! ooooh!

Макар да не съм суеверна, едно нещо спазвам. Първата покупка за бебето да е шапка. Да излезело бебето с главата напред.  Предната бременност, така спонтанно купих розова шапка, без да знаех пола още, после така и не я сложих и веднъж, ама ми е спомен.  Heart Eyes

Не знам защо, но си мисля, че е още рано да ми кажат пола със сигурност. Може би, защото предната бременност до край беше: "амиии, май е момиче" и сега си мисля, че няма да ми кажат толкова рано.
С баткото се видя още в 5м. Аз дето нищо не разбирах тогава, така ясно видях, беше застанал, като по учебник.  Laughing

# 539
цвети, каква зодия сте с майка ти?
я не се възвай хорската глупост! пази си нервите, знаеш, че скоро ще ти потрябват! Wink

марчела, аз ползвах мустела с предишната ми бременност, бях доволна, много приятна и лесна за ползване е. е, на мен ми излязаха стрии 3 дни преди да родя, но все си мисля, че това си е впрос на кожа, моята просто си е податлива, имам стрии по цялото тяло още от ученичка.

кая, евала за търпението! аз още на първото връщане щях да съм си пуснала изследванията в най-близката лаборатория Laughing

еспа, съжалявам, че не сте се справили с компреса! и аз никога не съм го пробвала на дъщеря ми, но реших, че твоят мъж е по-трениран от моята кифличка Simple Smile
иначе вчера цял ден лежах, чак следобяда престанаха болките. сега не ме боли, но като се раздвижа и усещам една тежест. започвам да си мисля, че просто тази бременност така хипохондрично ще си я изкарам Sad

ели, ти уби с най-ранна покупка на количка! Mr. Green много е готина!
аз с Дара бутах една количка от кумовете и само мрънках, че е ужасна. всъщност беше едно много практично чико, но сега съм твърдо решена, че ще си купя хубава количка с някакви тежкопроходими колелета, защото живеем в центъра и карам предимно по разбитите плочки на тротоарите Laughing

kama4e, размерът на гърдите наистина няма значение. и аз съм с чашка Д (засега), но имам много малко млечни жлези и на колкото мамолози съм ходила винаги са ме предупреждавали, че едва ли ще имам достатъчно кърма и се оказаха прави (не че не го изживях това с некърменето, ама на фона на цялата истерия да се кърми на всяка цена е нормално). сега поне го знам и се надявам да съм по-спокойна, пък кой знае, може поне месец да се успея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт