Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума за справяне с проблема със запека по време на бременност?
-
Какви са препоръките за прием на спирулина при хора с Хашимото?

На къде отива този свят!
Много се старая да науча детето на вкус към добрата храна, редовно обеснявам колко са вредни кремвирши, бургери, нестлета и т.н, преди беше лесно - яде каквото му дадеш, сега все повече иска да опитва разни неща, които е гледал по телевизията. Промивам мозъкът му редовно и без жалост на тема вредни храни
Даже съм забелязала, че има много реклами и за киселини, вместо да има реклами за превенция с тази болест, и за съвети да се преглеждаме често, ние се самолекуваме! Аз от нередовното хранене и хранене на каквото ми падне, съм стигнала до рефлукс и киселини
Нищо чудно че са най-затлъстялата нация!
, мисля че и днес и ще започне да минава.
. Еми ако пък пак е мъж ще ги подаря на кумата, тя е с момиченце. Нямам търпение вече да идва четвъртък, започвам да се шашкам с това моето десетдневно боледуване дали всичко е наред с бебчо
Не им обръщай внимание, злобата и завистта няма как да я заличиш, за съжаление.