Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума за справяне с проблема със запека по време на бременност?
-
Какви са препоръките за прием на спирулина при хора с Хашимото?

.

Тръгна една хрема, едно кихане...
Този път взех мерки още като кихнах първия път, надявам се да предотвратя по-нататъшно развитие на гадната настинка. Ама то няма начин
Във фирмата всички се изредиха да боледуват и естествено никой не си взима болничен
ММ милия толкова ме пази и той взе превантивни мерки, за да не се разболее, но в неговата работа положението е същото - всички болни и никой в болничен 
Аз още не съм гледала никакви. Даже ме е малко страх да гледам, защото не знам какво да гледам и имам чувството , че ще купя някакъв абсолютен боклук, който няма да е удобен и няма да ми свърши кой знае каква работа.
Вместо да каже "Дано да е здраво и всичко да е на ред.." Аз му заявих, че не смятам да гледам какъв ще е пола, защото каквото и да се роди, така или иначе няма да го върна. Веднъж направи и друго подобно изказване, което беше още по-грубо. Със свекървата обсъждахме, че сега , като се появи малкото, ще ни е трудо, животът се променя и т.н... и тя каза "не се притеснявай, нали знаеш, че ще ти помагаме, няма да се плашиш" и свекъра се намеси и вика: "Аааа, разбира се, че ще помагаме...., ако го кръстят на мен"
Опитвам се да си премълчавам, защото не искам да си разваляме оптношенията, хубавото е че не живеем заедно и не се виждаме толкова често.
Имам огромно желание да възпитам един мислещ човек. Побиват ме тръпки само при мисълта, че детето ми може да бъде просто част от стадото... 
Ние с брат ми никога не сме налитали така на сладко, но и никога не сме имали ограничение в бройка. Имах и суъченичка, която пък тайно дъвчеше дъвки
/.