Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума за справяне с проблема със запека по време на бременност?
-
Какви са препоръките за прием на спирулина при хора с Хашимото?

пише, че при момчетата вроден хипотиреодизъм е с честотат 1:5000. Също,аз незнаех, че след раждането би трябвало всички бебенца да се изследват за проблеми с щж. Та, никъде не ми стана по-ясно за пола, освен момченцата да имат по висока нужда от хормона ( по-голямо количество)......следващият път обезателно ще питам
изключително много съжалявам за натиска на който сте били подложени! Смятам, че е нечестно и обидно да се прави това с който и да е, дори сам да е избрал да НЕ кърми - това право на собствен избор. Във вашият случай е хиляди пъти по-нечестно, и смятам за проява на изключително лош вкус реплики и критики относно това. Също така смятам, че в доста от случаите хапливите забележки по повод не кърмилите или малко кърмилите, от страна на останалите не са нищо друго освен избиване на комплекси тип - вижте ме - аз съм най-успялата майка 

Но това е въпрос на личен избор все пак и никой няма право да съди друг.
За д-р Л., по ЗК дните са й понеделник, сряда и петък. Не е много натоварено, обикновено 4-5 дни предварително обаждане са достатъчни. И пак да повторя, ехографът й не е 3-4-5D и няма снимки на бебето, освен, ако не си снимаш с телефона.