Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума за справяне с проблема със запека по време на бременност?
-
Какви са препоръките за прием на спирулина при хора с Хашимото?

А и днес докато си лежах и гледах телевизия при някакво движение, така ме сряза изведнъж ниско долу в ляво. Ох по принцип си ме боли понякога, имам си такива болки от време на време, ама... След трансфера, докторката каза, че от тук нататък ще ме боли девет месеца

( не си казвала да даваме педложения,но да не си го забравя
)
Имам приятелка, която живее доста далеч от мен и с бебета нямаше как да се виждаме чести и понеже тя роди малко по-късно от мен, винаги се допитваше до мен за кърменето. Мисля, че й бях в голяма помощ да успее да кърми, с часове сме приказвали за кърменето, далвала съм й съвети, постоянно ми звънеше "ми сега какво да правя", "ето, свършва ми кърмата" и разни такива притеснения. Винаги ми е казвала, че благодарение на мен е успяла да кърми успешно дъщеря си. Не че се хваля, ама и аз придобих доста опит макар и само с едно дете до момента!
Лелеее, чак ме хвана яд как не съм се сетила, добре че ти прочетох поста
Срам и резил, а се занимавам със здравословно хранене професионално.
Шегичка, но това за стискането на палци е истина 
Сега разбирам, че наистина сме изпуснали момента с дъщеря ми в болницата (събрахме се след около 30 часа, бях на 2 антибиотика и таткото ми повтаряше да не я кърмя, а само "да се упражняваме" и т.н.), и наваксването после не е било невъзможно, но е била нужна голяма упоритост и търпение от моя страна.

наложи се да ме кюртират.Имам само един въпрос някой знае ли колко време се кърви след такава манипулация.Благодаря предварително