Всяка СЕПТЕМВРИЙКА чу сърце, някои дори по две! - тема 2

• 28 216
  • 759
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Добър ден! Върнах се от преглед  Hug записаха ме и на ЖК.
Бебето си махаше с ръчички и крачета и много мило ми стана. На 05.03. БХС  Peace, дано всичко е ок!

# 256
  • have faith and be patient ..
С. Алекс,мисля,че на повечето места цената е близка.Аз ходих при Емин и беше ехограф-40 лв+кръвно изследване-50лв.Общо 90.Мисля,че там някъде варират цените!

На мен докторката ми каза ,че само в МД правят ранен скрининг .. или може би от другите места си придвижват сами кръвта към майчин  newsm78 А с коремен или с вагинален се прави феталната при него ??

# 257
Здравейте и от мен! Днес се престраших и аз да се включа. Ние сме вече в 12-та седмица и с бебо се очакваме "на среща" около 10-ти септември! Поздрави на всички мами Септемврийки и успех! Peace

# 258
# 259
  • гр.Варна
С. Алекс,д-р Емин ме преглежда с вагинален ехограф,тъй като съм по-пълничка и така се вижда по-добре.Кръвта я изпращат към лаборатория "Геника",а не към Майчин дом.Ехографът на доктора казват,че е един от най-добрите в града.Не че му правя реклама,но аз ходя на частно при него и отделно на ЖК.Всеки месец съм при д-р Емин.Там смятам и 4D:)Но за там има време Praynig
margito_s,Добре дошла:)Лек и супешен финал ти желая:)Ти да не бъркаш седмицата?Моят термин е 04.09.2014 и все още съм в 11г.с.Утре влизам в 12-та newsm78 newsm78

# 260
  • Plovdiv, Bulgaria
Мили момичета, колкото и да ми е гадно, аз отпадам от септемврийските мами.. Явно не е било писано..

Писах и във фейсбук групата, но и тук да ви пожелая успешен край и да си гушкате бебчетата септември месец, всички!

# 261
Мили момичета, колкото и да ми е гадно, аз отпадам от септемврийските мами.. Явно не е било писано..

Писах и във фейсбук групата, но и тук да ви пожелая успешен край и да си гушкате бебчетата септември месец, всички!

christiana_ Много съжалявам  Cry  Hug

# 262
  • гр.Варна
christiana_,и аз съм минала по този път,мила!Съжалявам за случилото се,но горе главата и гледай смело напред.Не обръщай глава назад.Няма да помогне! Hug Hug

# 263
  • ГО
christiana_, съжалявам!  Hug

# 264
alaskan summer и аз така съм чела. И ние сме се спряли на Валерия, ако е момиче, на таткото  Heart Eyes
Но има време, ще видим.

Значи много адашки ще си имам, аз се казвам Валерия, а на моето бебе пулса му е 170 удара в момента Simple Smile ако е момиче ще е Йолина или Йоана на баща си с буквата Й, а ако е момче Мартин твърдо съм решила АЗ

# 265
Момичета имам въпрос към тези, които ползват фраксипарин, някоя от вас да има обрив? аз имам под мишниците и направо ще се побъркам  smile3511 От събота ме мъчи едно кихане, моя мъж се разболя и естествено и аз след него smile3516 Искам да ви питам дали сте пили инфлуцид, че вече не ми се пие нито парацетамол, нито витамин С, простото защото не помагат? Помага ли? Знам че е хомеопатично лекарство, а те могат да се пият по всяко време, ама искам да ви питам и вас  newsm78 Само носа ми е проблема, няма кашлица. Докито ми каза да не си капвам капки, а да си взема от тези спрейове с морска вода, да ама те не отпушват нищо и аз не мога да спя и си капвам малко капки, само по една капка в ноздра.

# 266
Цвети, ако само носът ти е проблем - слагай си малко захаросан мед в ноздрите и лягай (без възглавница). Като започне да се разтопява, се стича назад и отпушва. Когато имам нужда, аз го правя веднъж на ден (вечер), в продължение на няколко дни.

# 267
Цвети, ако само носът ти е проблем - слагай си малко захаросан мед в ноздрите и лягай (без възглавница). Като започне да се разтопява, се стича назад и отпушва. Когато имам нужда, аз го правя веднъж на ден (вечер), в продължение на няколко дни.

Ама направо в ноздрите ли, без памук? А така цяла нощ ли спиш без възглавница или като се стече надолу си лягаш на възглавницата? Само носът е, направо ме измъчи, ама не знам, аз май си имам алергия, но не знам към какво и не знам от нея ли е или от вирус? Направо вече ми писна, на ден кихам поне по тридесет пъти, понякога и повече Sad

# 268
Момичета имам въпрос към тези, които ползват фраксипарин, някоя от вас да има обрив? аз имам под мишниците и направо ще се побъркам  smile3511 От събота ме мъчи едно кихане, моя мъж се разболя и естествено и аз след него smile3516 Искам да ви питам дали сте пили инфлуцид, че вече не ми се пие нито парацетамол, нито витамин С, простото защото не помагат? Помага ли? Знам че е хомеопатично лекарство, а те могат да се пият по всяко време, ама искам да ви питам и вас  newsm78 Само носа ми е проблема, няма кашлица. Докито ми каза да не си капвам капки, а да си взема от тези спрейове с морска вода, да ама те не отпушват нищо и аз не мога да спя и си капвам малко капки, само по една капка в ноздра.
Нямам обрив, но вече все по ме заболява като се убода...

# 269
  • гр.Варна
molina_bohemi,не знам дали ще съм ти полезна,но моето ММ ми ги бие от задната страна на ръката.Никак,ама никак не боли.Вече поне 6 инжекции последвателни имам в ръцете,та шкемби малко да почине Joy Joy
Цвети,аз нямам реакции,а си и мисля,че може би не е от фраксито.Ти от кога го биеш и чак сега ли се появява обрива?

Общи условия

Активация на акаунт