Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от проблемите, които участниците обсъждат във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума за справяне с проблема със запека по време на бременност?
-
Какви са препоръките за прием на спирулина при хора с Хашимото?
Мама ми казва да не е от дезодоранта, ама него съм го ползвала много пъти и не ми се е получвало такова нещо, и под гърдите ми се получава нещо като подсичане. Абе направо, съм за чудо и приказ
От събота ме мъчи едно кихане, моя мъж се разболя и естествено и аз след него
Искам да ви питам дали сте пили инфлуцид, че вече не ми се пие нито парацетамол, нито витамин С, простото защото не помагат? Помага ли? Знам че е хомеопатично лекарство, а те могат да се пият по всяко време, ама искам да ви питам и вас
Само носа ми е проблема, няма кашлица. Докито ми каза да не си капвам капки, а да си взема от тези спрейове с морска вода, да ама те не отпушват нищо и аз не мога да спя и си капвам малко капки, само по една капка в ноздра.

Толкова е вълнуващо
Ох, и да не дърпам дяволът за опашката, но мисля, че успях да се преборя с неприятния запек 

) Пих дори и някакъв сироп Лактулоза-МИП, който е подходящ за бременни, но той май не ми помогна. През последните 2 седмици ям и пия само неща, които се водят разхлабващи... Менюто ми е следното: Сутрин на гладно - 1 киви, 1 круша и 1 чаша топла вода с 2 ч.л. мед. След това закусвам, но закуската е боб,леща, кисело зеле или спаначена/пилешка супа с 1 филия овесен хляб. По принцип към 10:30ч. ми става доста лошо и тогава хапвам 1 ябълка + кофичка кисело мляко. На обяд хапвам голяма салата + манджа+ 1-2 филийки овесен хляб. След обед хапвам ябълка/круша/киви. На вечеря: салата или таратор+ манджа без хляб. За десерт изяждам 6 сушени сливи, които съм накиснала във вода предишната вечер и изпивам водата. Преди лягане пия чаша топла вода с мед.
... аа да, и намалих драстично приема на оцет и киселко (за справка: преди месец ядях по 1 буркан кисели краставички на ден
)
Аз бях така само няколко дена и то в началото. при мен обаче е другата крайност. Та някой със запек, като ми каже че иска да е като мен, му казвам да внимавай какво си пожелава