Всяка СЕПТЕМВРИЙКА чу сърце, някои дори по две! - тема 2

• 28 280
  • 759
  •   1
Отговори
# 390
мерси за подкрепата, мацки! Hug
ади, то че ще увеличи ще увеличи, ама един месец е било така Sad

цвети, л-тироксинът е синтетичен фт4

извинявам се на всички за оффтопика, но писах понеже сме няколко с хашимото.

# 391
Елч, не се тревожи, нещата ще се оправят  Hug ! Не можеш да си сигурна от колко време стойността на ФТ4 е такава - месец, седмица дни.  не се настройвай негативно. Знаеш, че стресът влияе много зле на хормоните, а и на бебчо. Чела съм, че ФТ4 много трудно се регулира по време на бременност, не знам дали наитина е така.

# 392
Оффф и вие с това хашимото.... хормониии глупостиии и аз съм на това дередже, сега началото на март, ако съм все още бременна, трябва да правя контрола на фт4, пролактин и тсх и беж при ендокриноложката...  ooooh!

# 393
Елч, дори и месец да е било с тая стойност, то е в граници. На мен доц. Тодорова при предишната ми бременност ми каза, че с такава стойност на ТСХ и ФТ4 бебето е било задоволено. Спокойно, ще видиш, че всичко ще е наред  bouquet

# 394
Мерси!
Исках и друго да ви споделя.
Нали вчера се оплаках, че ме боли всичко от гърдите надолу. Днес ходих при един познат лекар - хирург.
По принцип нещо имам проблем с гръбнака, от неправилна стойка ли, от обездвижване ли, не знам, ама се разбутаха работите. Започнах да изпитвам болки в лявата ръка. Първоначално си помислих, че имам проблем със сърцето, ходих на кардиолог, на невролог, на ендокринолог, всеки казва - гръбнака. И сега пак тази болка от него. С две думи - всичко ми се размества и притиска и за това се появява тази болка. С напредване на бременността ще става по зле, защото матката ще започне да расте нагоре и ще притиска ептен. Та, ако някоя има проблеми с гръбнака, да си знае, че каквато и болка да се появи, където и да е, е възможно да е от него.

Някоя мама проблем с пъпки по лицето има ли? Имам много чисто лице, хубава кожа на лицето, пъпки не са ми излизали до сега, ама от повече от седмица съм, като пубер.
Предполагам е от хормоните, ама чудо..
Не знам с какво да се мажа, с нищо до сега не съм си мазала лицето, имам мицеларна вода, ама не знам достатъчно ли е само с нея да се почиствам?

Здравей,

на мен също ми се обадиха стари болежки в гръбнака, които ми се отразиха и в мигренозно главоболие. Просто не можех да карам с тази болка и с лек страх отидох на много препоръчан чакръкчия, който приема и бременни. Е направо се родих! Напипа откъде идва болката и с няколко движения ми намести гръбнака - оказа се прищипан нерв и разместени прешлени. Бих казала, че буквално усетих как ми се изправи гръбнака. Човекът е много изпитан от бременни в йога студиото, в което ходя.Ако искаш, ще ти дам контакт на лични. Simple Smile

За лицето - и аз цял живот с чисто лице, сега съм като на малки пъпчици, помага ми хума - мажа се като вляза да се къпя и като 'стегне' я измивам. Доста помага, по 1-2 пъти в седмицата, защото изсушава.

Дано да съм била от полза   bouquet

# 395
Здравейте!
Писах в групата във ФБ, но и тук да се отчета.
Връщам се от преглед. Бебчо беше буден, мърдаше, има си главичка, ръчички, краченца  Grinning Нямам снимка, че беше свършила хартията на докторката, но както и да е. Наваксал е изоставането и съм много щастлива. Отговаря на 12 седмица и 2 дни.
Понеже ми е много притеснено с ФМ съвсем в края на срока, се обадих да видя как са часовете за д-р  Стратиева. Оказа се, че има свободен час за 05.03 сутринта и си го запазих. Така ще освободя един час за д-р Марков, който е на 10.03 от 10,40 ч. В понеделник ще се обадя да го освободя. Ако някоя мама се интересува, може да й го преотстъпя.

# 396
Меги браво за хубавите новини.
Елч не се притеснявай всичко ще е наред  Hug
Аз от снощи съм много зле  Tired, сутринта се събудих с ларингична кашлица и ломотеща, ушите и те започнаха да ме болят, а гърлото е някакъв ад. Цял ден лежа сега съм малко по-добре. Дано до утре вече минава туй чудо, че снощи така се бях изплашила по едно време  ooooh!

# 397
  • София
http://www.msichicago.org/whats-here/exhibits/you/the-exhibit/yo … baby/interactive/
Мацки, гледайте много е готино. Как ни се разместват органите!!! Откраднах го от Августинките  Mr. Green

# 398
  • ГО
Хехехехе, много интересно! Благодаря, че сподели!

UniverseLoveMe, благодаря за съвета! Ако положението стане нетърпимо, ще ти пиша за координати.

# 399
Цветенце, това е най-новият вирус.  Много е кофти. Следи си температурата, че върви ларингит + висока температура. Малкитя го беше лепнал, аз лепнах само ларингита.  Кашлицата е много кофти, при мен се стига до повръщане от нея. Лекувах се с ряпа с мед. Вземай спешни мерки и оздравявай бързо!  Hug

# 400
Меги то и при нас така стана - от малкият и аз  Tired. Добре че вече той е добре. От кашлицата и аз повръщах сутринта, то чудо беше  ooooh!

# 401
Меги то и при нас така стана - от малкият и аз  Tired. Добре че вече той е добре. От кашлицата и аз повръщах сутринта, то чудо беше  ooooh!

И аз се обзаведох с болки в гърлото, трахеята, кашлица...абе зле ми е. За капак съм алергична към повечето пеницилинови и всички цефалоспоринови антибиотици. Лекарите се чудят какво да ме правят от два дни. Аз я карам на Мукоплант, компреси с мед и сол, инхалации и ефизол, чайове и т.н. Обаче не смятам, че имат ефект. Не знам какво да правя. Даже гинеколога не ми даде отговор да почна ли антибиотик. И сега примирам от страх как е бебето (беше добре в сряда). Кофти история. Само се надявам бебето да е добре.

# 402
Момичета, бързо оздравявайте!!!

Аз да се отчета - днес бях на ФМ, всичко беше наред, само на бебо много му се спеше - док се опита да го разбуди и то си сложи ръчичките пред лицето (направо се скри в тях) и пак заспа. ММ вика "няма на кой да прилича" (визирайки мен Simple Smile  )

# 403
Добро утро мами.
Ели браво за хубавите резултати, казаха ли какво ще е бебчето?
vani4ka_84 не бързай с антибиотиците, аз днес съм значително по-добре /пу-пу/, просто си трябва време и със и без лекарства.
Скрит текст:
Онзи ден в нашето село почина една жена на 37 години от усложнения от грип, бях сигурна че ще съм втората толкова ми беше зле  Crazy, но май оцелях  Whistling Mr. Green

# 404
Добро утро мами.
Ели браво за хубавите резултати, казаха ли какво ще е бебчето?
vani4ka_84 не бързай с антибиотиците, аз днес съм значително по-добре /пу-пу/, просто си трябва време и със и без лекарства.
Скрит текст:
Онзи ден в нашето село почина една жена на 37 години от усложнения от грип, бях сигурна че ще съм втората толкова ми беше зле  Crazy, но май оцелях  Whistling Mr. Green

Аз се вкарвам в същите филми с усложненията Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт