Всяка СЕПТЕМВРИЙКА чу сърце, някои дори по две! - тема 2

• 28 261
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
Нощни очи Благодаря ти, както винаги наистина, добре информирана Simple Smile Аз съм го правила това изследване, в майчин дом в София. Беше ми много кофти, защото бях самичка, и трябваше като изпия тази конска доза сладка вода, да седна, ама повечето мами дошли с мъжете си които бяха насядали и за мен и други жени нямаше място. И като излезна докторката и като видя че пациентите й седят прави, а мъжете са насядали се развика. И след 15 мин нямаше един мъж в коридора Simple Smile Не е неприятно изследването, но трябва да си отделите цялата сутрин до обяд висене там. Сега кръвната захар ми е 5,6, и дано да не се качва повече  Praynig Но определено ще се посъветвам с моята доки, да видим тя какво ще препоръча, дали да чакам до тогава или да го направя по рано.

# 376
При вагинален прием на Утрогестан може ли да се прави секс newsm78

# 377
При вагинален прием на Утрогестан може ли да се прави секс newsm78

По принцип трябва да каже лекарят, който ти го е изписал. Личното ми мнение обаче е, че след като е изписан утрогестан, значи има някакви индикации за повишено внимание. Аз лично не бих рискувала. Но при мен е абсолютно забранен секса и само лежане. Аз освен утрогестан вагинално, приемам и дуфастон.

# 378
На прегледа доктора каза, че може да правя секс. Мисълта ми е че го приемам  вагинално и да не пречи на съпруга ми по- скоро самото лекарство

# 379
Добра вечер, момичета!

Благодаря много за информацията за хормоните. Изследването е правено следобед, след като бях пила много кафе и бях се скъсала от ядене, изрично питах проблем ли е - отговориха не ooooh!
Така че ще повтарям изследванията, и ще направя консултация с ендокринолог. Тъй като никога не съм имала съмнения за проблеми с щитовидната, много се насявам да е кофти проба взета в неподходящо време. Меги, ще съм много благодарна, ако ми пратиш координати на ендокринолога си
Нощни очи, благодаря за информацията за антигъбичната диета.

Добре дошли на новите коремчета Hug

Каая, имам болки много рядко, но ако се случи пия но-шпа, стяга ми се и корема и знам че това е контракция. Така че много внимавам с това, вчера и днес ми се случи и не беше за кратко, ако се повтори и утре ще ходя да ме видят
Benu7, какво става с теб? Не си писала от както спомена за завишената гънка? Как си?

Заминавам да спя, че днешният ден ме смаза, утрешният не се очертава по-лек
Хубава нощ!

# 380
  • Пазарджик
И аз съм с хрема и пия само чай.
Benu 7, как си? Готови ли са ти резултатите от БХС? Аз ще ходя на 27-ми при Даскалов.
Пиши как сте.

# 381
кая, ти тактично не си задала въпроса за сърчицето, ама аз съм зодия стрелец и не можах да си премълча  Mr. Green лекарката ми казва "ето го бебчето, виж как маха с ръчичка, имаме си сърчице, и крачета..." и аз "а вижда ли се как тупка?" и тя жената веднага го нацели да се вижда хубаво, какво да прави с такива лудки като мен Mr. Green

не се шашкай толкова за яденето (пък било то на захар). аз съм на мнение, че по време на бременността ако хубаво се вслушваме в тялото си то ни казва какво трябва да ядем. с предишната ми бременност имах периоди, в които примерно много ми се ядеше риба или въглехидрати или нео други и винаги когато проверявах се оказваше, че в този период е добре да се набляга на такива храни.

иначе, цвети, аз знам, че чак ако се регистрира гранична или завишена кръвна захар се прави глюкзното обременяване. и моята кръвна захар е 5,5, но начев каза, че било нормално.

кая, честно казано не вярвам по време на бременността да ни намалят л-тироксина. нали тогава се очаква да полудяват хормоните, няма да рискуват лекарите. после живот и здраве ще го намаляваме Simple Smile

еспа, почти съм сигурна, че резултатите ти ще са много различни ако се вземат сутрин. начев казва, че най-добрите лаборатории за изследване на щитовидни хормони са бодимед и пролаб. ако имаш наблизо пусни там. той твърди също, че е добре да се дават в централите, защото при транспортирането нещо се увреждали и давали орклонения в резултатите.

аз докладвам, че устисках сутринта вземането на кръв. сега си чакам резултатите, стискайте палци!

# 382
  • ГО
Espa, на мен, само кафе бях пила, не ми взеха кръв за хормоните. По-добре на гладно иди, без кафе, чай и т.н.

# 383
За хормоните гладна и жадна, задължително!  Peace

# 384
Специално на хормоните на ЩЖ й влияят кофеиновите напитки. Иначе може да човек да си пие водичка, както и да хапне нещо леко при нужда. Имам този проблем от години. Питала съм не един доктор, вкл. професори и не в една лаборатория, винаги са ми казвали едно и също. Важно е и да не се пият лекарства, ако са назначени такива.

# 385
на мен ми излязоха резултатите, много съм разочарована - тсх 1,8 и фт4 11,26. с този нисък хормон сигурно ще увеличаваме дозата. дано само с бебето всичко да е ок Sad

# 386
на мен ми излязоха резултатите, много съм разочарована - тсх 1,8 и фт4 11,26. с този нисък хормон сигурно ще увеличаваме дозата. дано само с бебето всичко да е ок Sad

За кой хормон казваш че е нисък? Аз изобщо не знам колко трябва да са и двата по време на бременност, но ще се зачета. На мен последно Начев ми увеличи дозата на 100 на ден, но последния път все още мислих, че имам двечки и дали това се смята. Сега се следя всеки ден дали получавам сърцебиене в спокойно състояние. Обясни ми че по добре е дозата да е по висока, отколкото по ниска, защото когато е по-ниска е по рисковано и за майката и за плода. Важното е че утре си на преглед, не го мисли Simple Smile Всичко е наред Simple Smile

# 387
цвети, фт4 ми е бая нисък, а той е хормонът, от който бебчето има нужда и който аз не мога да произведа достатъчно. реф стойности са 9,30 - 17 и е добре да е над средата, а при мен си е към долната граница Sad

иначе при високия прием на л-тироксин е нормално да се появи ускорен пулс, но мен начев ме е предупредил ако стане трайно ускорен да му звъня.

# 388
цвети, фт4 ми е бая нисък, а той е хормонът, от който бебчето има нужда и който аз не мога да произведа достатъчно. реф стойности са 9,30 - 17 и е добре да е над средата, а при мен си е към долната граница Sad

иначе при високия прием на л-тироксин е нормално да се появи ускорен пулс, но мен начев ме е предупредил ако стане трайно ускорен да му звъня.

Ох, сега и аз се замислих за този ФТ4 Sad И той ли се регулира с л-тироскина? Ох тези хормони, направо са ужасни Sad Ще те помоля утре след прегледа да споделиш с нас, как е минал прегледа и какво ти е казал Начев Simple Smile Ще ти бъда благодарна Simple Smile

# 389
Елч, не се притеснявай излишно. Мисля, че ФТ4 не ти е толкова ниско, консултирай се утре с Начев, сигурна съм, че ще ти вдигне дозата, но също така смятам, че в момента всякакво притеснение е излишно.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт